Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Par apzinātu brīdinājuma nopelnīšanu Ramoss diskvalificēts uz divām ČL spēlēm

Rolands Eliņš

Par apzinātu brīdinājuma nopelnīšanu Ramoss diskvalificēts uz divām ČL spēlēm
Serhio Ramoss un Kaspers Dolbergs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Par apzinātu brīdinājuma jeb dzeltenās kartītes nopelnīšanu UEFA Čempionu līgas mačā Spānijas futbola granda Madrides "Real" aizsargs un kapteinis Serhio Ramoss saņēmis diskvalifikāciju uz divām spēlēm.

Ramoss dzelteno kartīti nopelnīja UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē pret Nīderlandes klubu Amsterdamas "Ajax", ko Madrides komanda izbraukumā uzvarēja ar 2:1. Brīdinājums viņam nopelnītā limita dēļ liktu izlaist atbildes spēli, bet aizsargs atgrieztos uz ceturtdaļfinālu, kad visas kartītes būs dzēsušās.

Uzreiz pēc spēles Ramoss žurnālistiem lika noprast, ka dzelteno kartīti nopelnījis apzināti, tomēr pēc tam sociālajos tīklos bija spiests taisnoties par saviem it kā pārprastajiem izteikumiem.

Tagad Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) pēc situācijas izpētīšanas Ramosam piespriedusi divu spēļu diskvalifikāciju, kā rezultātā viņš nevarēs piedalīties arī UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā, ja vien "Real" šai fāzei kvalificēsies.

UEFA norādījusi, ka Ramoss mačā pret "Ajax" dzelteno kartīti nepārprotami nopelnījis ar nolūku.

Atbildes spēle starp "Real" un "Ajax" komandām Madridē notiks 5.martā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 21:14, pirms 5 gadiem
Tā tam garīgi slimajam arī vajag.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 21:16, pirms 5 gadiem
Būtu ļoti labi, ja Ajax viņus uzvilktu Madridē un pieliktu punktu šai agonijai

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 21:25, pirms 5 gadiem
VAMOS

  +5 [+] [-]

, 2019-02-28 21:29, pirms 5 gadiem
Kas tā par slimību augtas klases sportistiem nemācēt turēt muti? Vienmēr izpļāpājās par saviem "ģeniālajiem" plāniem un pēc tam saņem sodu.

  -4 [+] [-]

, 2019-02-28 22:06, pirms 5 gadiem
Es gan īsti nesaprotu, kas tur slikts. Ja taktiski norauj ātro uzbrukumu, tu pelnīti dabū dzelteno. Ja tu taktiski dabū dzelteno, lai, pēc noteikumiem, dzēstos kartītes, kad vienu spēli būsi izlaidis, kas tur slikts?