Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimāra tēvs: "Dēls nevarēs spēlēt vismaz sešas nedēļas"

Krišs Upenieks

Neimāra tēvs: "Dēls nevarēs spēlēt vismaz sešas nedēļas"
Neimārs
Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) brazīliešu superzvaigzne Neimārs pēdas savainojuma dēļ nespēlēs vismaz sešas nedēļas, paziņojis futbolista tēvs.

Pasaules dārgākais futbolists traumu guva svētdien, kad atstāja uz nestuvēm Francijas čempionāta maču, kurā PSG savā laukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Marseļas "Olympique". Sākotnēji tika ziņots, ka Neimārs sastiepis potīti, bet pēc tam atklājās, ka futbolistam ir lauzts pēdas kauls.

"PSG zina, ka tuvākajās spēlēs nevarēs rēķināties ar viņa palīdzību. Viņa ārstēšanās periods ilgs 6-8 nedēļas, neatkarīgi no tā būs vai nebūs nepieciešama operācija," ESPN Brazīlijas nodaļa citē Neimāra seniora teikto.

Jau 6.martā PSG gaidāma ļoti svarīga spēle Čempionu līgā, jo pēc pirmā mača Parīzes vienība ir iedzinējos pret Madrides "Real" ar 1:3. Pirmdien PSG apstiprināja Neimara traumas nopietnību, sākotnēji nepavēstot cik ilgi viņš būs ārpus sastāva.

Savukārt otrdien Brazīlijas medijs "Globo Esporte" vēstīja, ka Neimaram tiks veikta operācija, līdz ar to viņam būtu jāizlaiž apmēram divi mēneši un atgriešanās laukumā notiks vien maijā jeb mēnesi pirms Pasaules kausa finālturnīra. Tiesa, PGS galvenais treneris Unajs Emerijs otrdien pēcpusdienā noliedza, ka Neimāram būs nepieciešama operācija.

Pērn līdzīgu traumu guva Neimāra tautietis Gabriels Žezuss, kurš Mančestras "City" vienībai nevarēja palīdzēt divus mēnešus, turklāt arī pēc tam cīnījies ar traumām. Savukārt kādreizējās angļu zvaigznes Deivids Bekhems un Veins Rūnijs savulaik izlaida pa sešām nedēļām.

Francijas čempionātā PSG atrodas drošā vadībā, tuvāko konkurenti "Monaco" apsteidzot par 14 punktiem. Kā ziņots, pērn PSG Neimāru iegādājās no spāņu komandas "Barcelona" par 222 miljoniem eiro. Šosezon viņš visos turnīros izcēlies ar 28 precīziem sitieniem 30 spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-02-28 12:29, pirms 6 gadiem
Šeihs uzsprāgs. Nu nevar ar naudu visu nopirkt, veselību, it īpaši.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-28 12:43, pirms 6 gadiem
Matlss rakstīja: Šeihs uzsprāgs. Nu nevar ar naudu visu nopirkt, veselību, it īpaši.
šeiham šī ir kā karma
*protams nevienam, simpatizē vai nesimpatizē spēlētājs bet traumas nenovēlu nevienam

  +4 [+] [-]

, 2018-02-28 13:02, pirms 6 gadiem
Un ko par to saka kaimiņi?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-28 18:00, pirms 6 gadiem
Ko mamma teica?

     [+] [-]

, 2018-02-28 18:40, pirms 6 gadiem
Nav nav ko teikt-400m + iztereti,bet vienigais rezultats-neimaram trauma.Parize jau bija skaidrs kas ir kas,ta ka Neimaram nebus attaisnojums ka atbildes spele nespeleja,ja pakasis,kas ari visticamak notiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja