Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lerijs Brauns: "Ja Fils vēlas trijstūri, viņam "Knicks" jātrenē pašam"

Agris Suveizda

Lerijs Brauns: "Ja Fils vēlas trijstūri, viņam "Knicks" jātrenē pašam"
Lerijs Brauns
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks šovakar medijiem sacīja, ka līdz sezonas beigām treneru korpuss centīsies sīki izvērtēt, kuri spēlētāji ir vai nav spējīgi kvalitatīvi iekļauties trijstūra uzbrukumā, kas lielā mērā varētu ietekmēt komplektāciju nākotnei. Šajā sakarā sarunā ar SiriusXM NBA Radio pārdomās dalījās pazīstamais basketbola speciālists Lerijs Brauns, izsakoties, ka prezidentam Filam Džeksonam pašam vajadzētu kļūt par "Knicks" treneri.

"Uzskatu, ka trenerim, ģenerālmenedžerim un prezidentam jāstrādā roku rokā un starp viņiem nedrīkst būt nekādas plaisas – spēlētājiem jāzina, ka viņi runā vienā valodā," sacīja Lerijs Brauns. "Spēlētājiem jāzina, ka visi ir vienoti un ka viss tiks darīts pareizi."

"Nespēju saprast, kā var nolīgt treneri un pateikt, kā vēlies, lai viņš spēlētu," Brauns turpināja. "Nespēju saprast, kā var draftēt spēlētājus trenerim, kurš trenē noteiktā stilā un kurš guva panākumus ar noteiktu stilu, un likt viņam spēlēt tādā stilā, kāds ir ērts tev pašam. Tad [labāk] trenē pats."

"Mēs runājam par vienu no izcilākajiem treneriem basketbola vēsturē. Lai trenē viņš," uzskata Brauns. "Ja viņš vēlas izmantot trijstūra uzbrukumu, tad izmantojiet to un ļaujiet trenēt viņam. Un tad trenē visus apkārtējos un piesaisti spēlētājus, kuri šādā stilā jūtas ērti."

"Es varu spēlēt trijstūri ar Kobi [Braientu] un Šaku [O'Nīlu]. Es varu spēlēt trijstūri ar Maiklu Džordanu un Skotiju [Pipenu]. Jo trijstūra uzbrukums rada plašumu un dod daudzas lietas. Taču šādam uzbrukumam ir nepieciešams laiks," teica Brauns. "Paskatoties, kas tagad notiek NBA, ļoti daudz tiek spēlēts pāreju basketbols. Vairums tagad cenšas tikt pie ātra metiena sešās vai astoņās sekundēs, kamēr aizsardzība vēl nav ieņēmusi pozīcijas. Vienkārši domāju, ka, ņemot vērā viņa pieredzi, lai trenē viņš. Neviens cits to nepaveiks labāk. Ir nepieciešami spēlētāji, kuri ir spējīgi to izpildīt."

Džeksons kā treneris ir izcīnījis 11 Nacionālās basketbola asociācijas čempiona titulus, taču veselības dēļ vairs netrenē, 2011. gadā beigdams trenera karjeru un 2014. gadā kļūdams par "Knicks" prezidentu. Džeksona prezidentūras ērā "Knicks" uzvarējusi 73 spēlēs un zaudējusi 151.

Izmantotie resursi:
Larry Brown: Knicks prez should coach if he...

Slēpts komentārs: furios

  +2 [+] [-]

, 2017-02-28 23:23, pirms 7 gadiem
tas būtu skaisti

 +10 [+] [-]

, 2017-03-01 00:08, pirms 7 gadiem
Bet precīzāk pateikt nav iespējams!

     [+] [-]

, 2017-03-01 02:22, pirms 7 gadiem
man tik jautaajums,visi tieshaam ir paarliecinaati ka tas trijstuuris uzbrukumaa ar tagad darbotos,domaaju ka jau sen visi ir atradushi pretzaales taadai speelei

  +8 [+] [-]

, 2017-03-01 04:15, pirms 7 gadiem
Kā tad atrada zāles,ja 11 tituli Filam ķešā?!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 08:16, pirms 7 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Kā tad atrada zāles,ja 11 tituli Filam ķešā?!
Atrada un tās saucas zonas aizsardzība!!!

Fila laikā nedrīkstējā stāvēt starp diviem spēlētājiem. Bija jāsadz savs prestspēlētājs +-1m attālumā vai arī double team.

Un tas arī deva to plašumu, jo spēlētāji nedrīkstēja savilkties ap soda laukumu, lai vienkārši palīdzētu tikai tad, ja ir nepieciešams.

  +9 [+] [-]

, 2017-03-01 08:30, pirms 7 gadiem
Un kā apspēlē zonu? Jābūt labiem pulitajiem visās pozīcijās, nevar komandā būt rozīte, kad katru ceturto brīvo ieliks. Nevar parturēt bumbu viens spēlētājs, viņai ir jakustas, tas jau cik saprotu arī ir trijstūra pamatā

  +2 [+] [-]

, 2017-03-01 08:46, pirms 7 gadiem
kursh tad to nezin - labaakais ierocis pret zonu ir troika, aamur

     [+] [-]

, 2017-03-01 10:00, pirms 7 gadiem
Ākstu bars

     [+] [-]

, 2017-03-01 12:12, pirms 7 gadiem
Paliks ar saviem 10 gredzeniem uz roku pirkstiem un vienu spraudīs uz..

  +6 [+] [-]

, 2017-03-01 13:04, pirms 7 gadiem
Nojūdzies Fils ar to savu trijstūri. itkā viņu problēmu sakne nebūtu vispirms defs. Trakākais (laikam tas bija Dženings, kurš to pateica publiski), ka šamie treniņos defu atrādājot pret trijstūra uzbrukumu, kuru neviens cits līgā nespēlē Nu izņemot Krea GSW, kuriem tas ir ļoti advancēts un nav gluži Fila trijstūris.

     [+] [-]

, 2017-03-01 16:22, pirms 7 gadiem
popovich rakstīja: Un kā apspēlē zonu? Jābūt labiem pulitajiem visās pozīcijās, nevar komandā būt rozīte, kad katru ceturto brīvo ieliks. Nevar parturēt bumbu viens spēlētājs, viņai ir jakustas, tas jau cik saprotu arī ir trijstūra pamatā
Par kaadu zonas aizsardziibu var runaat NBA?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-01 17:16, pirms 7 gadiem
Sharps rakstīja: Par kaadu zonas aizsardziibu var runaat NBA?
Popovich tur mazliet pārprata, kas bija domāts ar to ka NBA jau kādu laiku ir atļauts izmantot zonu. Bet pašā spēlē tiek izmantota 1vs1 aizsardzība ar nelieliem knifiem no zonas... kā aizsarga nolaišanās starp diviem uzbrucējiem utml. (Senāk nedrīkstēja, jo bija vai nu jasedz savs vai arī doubleteam utt. Kas savukārt deva papildus priekšrocības Fila trīstūrim...) katrā ziņā trīstūrim ir savu plusi, kurus daudzi trenneri arī arī cenšas izmantot, bet nevajadzētu visu uzbrukumu filozofiju pakļaut trīstūrim.

     [+] [-]

, 2017-03-01 23:58, pirms 7 gadiem
blitkotajs rakstīja: kursh tad to nezin - labaakais ierocis pret zonu ir troika, aamur
Beidz gvelzt muļķības! Labākais veids kā apspēlēt zonas aizsardzību, ir kustinot bumbu. Ja vienkārši metīsi trīņus var arī neizdoties.