Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource542), Fid:2667, Did:0, useCase: 3

Video: Sorokins par "Dinamo" un Šupleru, Kirovu un "Mogo"

Andris Liepa
Andris Liepa
Oļegs Sorokins sezonā gandrīz katru dienu redzams vai dzirdams kādā no hokeja TV kanāliem, taču neba visu pateiksi spēles laikā. Kā vislabāk audzināt hokejistus? Nelaižot spēlēt... "Dinamo" nelaime: pārāk daudz laika pavada savā zonā, aizsargi labi, bet... nemetoši, uzbrukumā pietrūkst Marsela Hosas tipa spēlētāja. Ar Sējēju kā treneri komanda spēlējusi sakarīgāk nekā ar Heikilu. Bet nopietnā orgnizācijā (LHF!) katru nedēļu neesot paziņojumu par jaunu izlases galveno treneri.

Sarunas fragments šeit: Sorokins: "Federācijai jāciena vadošie izlases...

Sarunas garums: 57 minūtes
Vērtējums: +20

  +4 [+] [-]

, 2016-02-29 12:23, pirms 8 gadiem
sakariga intervija, domaju kad Sorokins pec kada laika ari LHF kaut ko darbosies!

  +4 [+] [-]

, 2016-02-29 12:29, pirms 8 gadiem
Gudrs cilvēks

  +1 [+] [-]

, 2016-02-29 20:43, pirms 8 gadiem
laba intervija, bet pa īsu!

     [+] [-]

, 2016-03-01 18:34, pirms 8 gadiem
Beidzot noskatījos interviju (nebija laika)! Patika! Sorokins harismātisks! Patika Matuļa iniciatīva par klubu izlases spēli pret izlases kandidātiem! Nepiekrītu Bērziņa slavināšanai. Manuprāt, runa par to, ka Sestito vārtu priekšā izdarīja tikpat, cik visa pārējā komanda kopā, izsaka visu! Bērziņš, kas ir nākamais aiz Džeriņa centrs Latvijā, arī parāda vājo vietu! Runa, ka RD vairākumā bija vairāk jāizmanto aizsargi, kuriem ir metiens, arī parāda, ka nav jau pleimeikera, kas iedod šo pēdējo, rezultatīvo piespēli, tāpat kā nav, kas cīnās vārtu priekšā (bez Sestito) - šīs abas ir tipiskas centra uzbrucēja funkcijas.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-01 22:27, pirms 8 gadiem
sjamba rakstīja: Bērziņš, kas ir nākamais aiz Džeriņa centrs Latvijā, arī parāda vājo vietu!
Nav svarīgi, kurš viņš skaitās kaut kādā nosacītā rangā.
RD ņēma Bērziņu tieši kā 4. maiņas centru, ar konkrētiem uzdevumiem laukumā - un viņš šos 4. maiņas centra pienākumus pildīja labi.

     [+] [-]

, 2016-03-03 07:46, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Nav svarīgi, kurš viņš skaitās kaut kādā nosacītā rangā.
RD ņēma Bērziņu tieši kā 4. maiņas centru, ar konkrētiem uzdevumiem laukumā - un viņš šos 4. maiņas centra pienākumus pildīja labi.
Jautājums: Kurš tādā gadījumā RD un arī Latvijas izlasē ir 3. maiņas centrs?

     [+] [-]

, 2016-03-03 10:01, pirms 8 gadiem
sjamba rakstīja: Jautājums: Kurš tādā gadījumā RD un arī Latvijas izlasē ir 3. maiņas centrs?
Par izlasi to varēs pateikt tikai maijā.
RD aizvadītajā sezonā sākotnēji tāds bija, visdrīzāk, Džeriņš - pēc Sestito un Šuca. Mainoties situācijai mainījās arī pozīcijas, plus pievienojās arī Pavlovs.
Domāju, ka viņi vairāk gaidīja no Bičevska, kad savulaik slēdza ilgtermiņa līgumu. Protams, savu lomu nospēlēja arī traumas.
restorāni Rīgā - saņem atlaides