Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" zaudē Krišjāņa Rēdliha "Kunlun", Podoļska paņem punktu pret "Severstal"

Hārtlija "Avangard" zaudē Krišjāņa Rēdliha "Kunlun", Podoļska paņem punktu pret "Severstal"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā „Avangard” aizvadīja otro spēli pret Krišjāņa Rēdliha pārstāvēto Ķīnas „Kunlun” trīs dienu laikā, un ja 26. janvārī Balašihas vienība tika pie panākuma ar 6:3, tad šodien tā cieta sakāvi ar 2:5.

Šī bija Tālo Austrumu izbraukuma noslēdzošā, ceturtā spēle „Avangard” komandai. Pēc pirmā perioda „Kunlun” bija vadībā ar 0:2, vārtus gūstot Veli Mati Savilainenam un Brendonam Ipam. Otrajā trešdaļā Savilainens panāca jau 0:3, bet noslēdzošajā periodā katra komanda atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, un „Avangard” cieta sakāvi ar 2:5. Hārtlija vadītā vienība izcīnījusi divus panākumus četros mačos Tālajos Austrumos, bet sezonas laikā tikusi pie 35 uzvarām 57 mačos, un šobrīd ieņem otro vietu Austrumu konferencē ar 75 punktiem.

Otro spēli pēc trīs mēnešu pauzes aizvadīja „Kunlun” aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš laukumā pavadītajās 16:15 minūtēs bloķēja četrus metienus. Ķīnas klubam izdevās pārtraukt sešu zaudējumu sēriju, šobrīd komanda ieņem devīto vietu Austrumos un atpaliek no astotajā vietā esošā „Traktor” par septiņiem punktiem.

Čerepovecas „Severstal” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Podoļskas „Vityaz” ar 2:1. Artūrs Kulda laukumā pavadīja 16:53 minūtes, izdarīja piecus metienus, bet vēl vienu bloķēja. Čerepovecai tā bija 19. uzvara šosezon, komanda ieņem desmito vietu Rietumos ar 42 punktiem, tikmēr „Vityaz” izcīnīja vienu punktu, vēl vairāk nostiprinoties septītajā pozīcijā.

Maskavas CSKA trešajā trešdaļā atspēlēja divu vārtu deficītu pret Minskas „Dynamo”, un svinēja uzvaru papildlaikā ar 3:2. Divas reizes Minskas vārtsargu Jonasu Enrotu apspēlēja Kirils Kaprizovs, kura kontā arī uzvaras vārti. CSKA saglabā pirmo pozīciju gan Rietumu konferencē, gan visā līgā.

Smagu sakāvi cieta Vladivostokas „Admiral”, kas savās mājās piekāpās principiālākajai konkurentei Habarovskas „Amur” ar 0:7. Pēc astoņām minūtēm rezultāts bija 0:3, bet mača vidū – jau 0:5. Vārtus „Amur” sastāvā guvuši septiņi dažādi hokejisti.

KHL spēles, 28. janvāris

SpēleRezultāts
Admiral – Amur0:7
Kunlun – Avangard5:2
Severstal – Vityaz2:1 PM
CSKA – Dynamo (Minska)3:2 PL
Dynamo (Maskava) – Dinamo (Rīga)3:2

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...