Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Salmela: "Kopumā demonstrējām atzīstamu sniegumu"

Krišs Upenieks

Salmela: "Kopumā demonstrējām atzīstamu sniegumu"
Ansi Salmela
Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' somu aizsargs Ansi Salmela pēc zaudējuma regulārās sezonas spēlē pret Helsinku “Jokerit” atzina, ka pretinieks pirmajā periodā rādījis labāku sniegumu.

“Pirmajā periodā “Jokerit” bija labāki, tādēļ arī viņiem izdevās izvirzīties vadībā. Esot iedzinējos, mēs jau spēlējām labāk. Diemžēl, bet nopelnījām muļķīgu noraidījumu, ko viņi prata realizēt. Vienus vārtus atguvām, bet ar to bija par maz,'' tā pēc spēles izteicas Rīgas ''Dinamo'' somu hokejists Ansi Salmela.

Ar “Jokerit” komandu rīdzinieki piektdien jau spēkojās Helsinkos. “Spēle bija līdzīga kā Helsinkos. Kopumā rādījām atzīstamu sniegumu. Cīņa bija līdzvērtīga – Helsinkos mums izdevās izcīnīt uzvaru, šodien pretinieks bija pārāks.”

“Ir interesanti spēlēt pret somu komandu. Jāsaka, arī nedaudz dīvaini, jo sapratu, ko pretinieks runā. Bija ļoti daudz somu līdzjutēju. Bija ļoti patīkami spēlēt. Žēl, ka nedaudz pietrūka līdz uzvarai arī šodien,'' noslēgumā piebilda Salmela.

Rīgas ''Dinamo'' nākamo spēli KHL regulārās sezonas turnīrā aizvadīs tikai 27. februārī viesos pret Minskas ''Dinamo''.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv