Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: "Dinamo" - "Avtomobilist" 4:3 P (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tiešraide: "Dinamo" - "Avtomobilist" 4:3 P (spēle galā)
Oskars Cibuļskis, Lauris Dārziņš un Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Noslēdzot trīs mājas spēļu sēriju, kuras laikā izdevies izcīnīt vienu uzvaru un piedzīvots viens zaudējums, Rīgas "Dinamo" uzņems Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas divos pēdējos mačos guvusi desmit vārtus un cīnās par iekļūšanu Gagarina kausā.

Rīgas "Dinamo" – Jekaterinburgas "Avtomobilist"

Vārti: 9:09 Bičevskis (Indrašis) 1:0, 14:05 Kulda (Golovkovs) 2:0, Čaikovskis (Vasiļevskis, vair.) 2:1, 44:02 Toluzakovs (Indrašis, Galviņš) 3:1, 51:21 Tičars (Goliševs, Čaikovskis) 3:2. 59:54 Koukals 3:3, 63:53 Indrašis (Galviņš, Dārziņš) 4:3
Soda minūtes: 12:8
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Vladimirs Sohatskis

64` Uzvaras vārtus gūst Miks Indrašis

Pēc pretinieka rupjības "Dinamo" zonā viesi būs spiesti spēlēt mazākumā trīs pret četriem.

60` Pamatlaiks beidzies, sekos papildlaiks.

60` Viesu vārti tukši, taču ripu tajos dinamiešiem neizdodas iemest, par spīti vairākām pretinieku zonā ar ripu pavadītajām sekundēm. "Avtomobolist" metas atbildes triecienā, izkārto brīvu metienu, un ripa Sedlāčeka vārtos. Tiesneši gan vēl pārbaudīja vārtu gūšanas atbilstību noteikumiem, taču "Dinamo" sev vēlamo lēmumu nesagaidīja un 3:3.

58` Pēc pretinieku metiena ripa neveiksmīgi trāpa pa Jerofejeva seju, viņam tiek sniegta palīdzība.

58` Pusminūtes pārtraukumu, sajūtot problēmas, pieprasīja Rīgas "Dinamo".

56' Rīgas "Dinamo" iekrīt aizsardzībā - Guntis Galviņš un Ralfs Freibergs uz zilās līnijas sadala spēlētājus, bet nepamana, ka nepieskatīts aiz muguras palicis Petrs Koukals. Pirmās maiņas centrs nonāk aci pret aci ar Jakubu Sedlāčeku, bet met virsū.

52' Jekaterinburgas "Avtomobilist" vēlreiz samazina deficītu līdz minimumam - 2:3. Viesu spiediens vainagojas panākumiem, jo pēc metiena no distances slovēnis Roks Tičars izraujas no Ralfa Freiberga skavām un raida ripu tukšos vārtos, izceļoties 13. reizi sezonā.

50' Jekaterinburgas "Avtomobilist" izdara lielu spiedienu rīdzinieku vārtiem, un īpaši pamanāms ir viesu pirmais virknējums ar čehu centru Petru Koukalu, kura kontā ir arī pasaules čempionāta zelts, priekšgalā. Tomēr viņa tautietis Jakubs Sedlāčeks atvaira vairākus metienus no tuvas distances.

48' Laukuma saimniekiem izdodas neitralizēt piekto no sešiem mazākumiem, atkal neļaujot Jekaterinburgas "Avtomobilist" izveidot nevienu vērā ņemamu momentu pie Jakuba Sedlāčēka sargātajiem vārtiem. Rīgas "Dinamo" no uzvaras šķir 12 ar pusi minūtes.

46' Rīgas "Dinamo" nopelna sesto noraidījumu pēc kārtas, taču Oskaram Cibuļskim tikai tādā veidā izdodas likvidēt pretinieka izgājienu vienatnē pret Jakubu Sedlāčeku.

45' Rīgas "Dinamo" atjauno divu vārtu pārsvaru, panākot 3:1. Miks Indrašis ielaužas pretinieku zonā pa kreiso malu. Nūju pret ledu sit un Indraši sasauc Filips Toluzakovs, kurš saņem piespēli un no vidējas distances met tālajā stūrī zem pārliktņa. Toluzakovam trešie vārti pēdējās septiņās spēlēs, kaut pirms tam bija divi vārti 15 mačos.

42' Pēc Tima Sestito piespēles no kreisās malas līdz vārtu priekšai tiek Koltons Gilīss, tomēr viņam neizdodas realizēt izgājienu vienatnē pret vārtsargu. Pēdējās 20 spēlēs kanādieša kontā tikai viens vārtu guvums, lai gan sezonas ievadā viņš bija rezultatīvākais spēlētājs komandā.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" jānotur vienu vārtu pārsvars, lai izcīnītu ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. Otrajā trešdaļā mājinieki izdarīja tikai divus metienus, bet pretinieki - par desmit vairāk.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" cīnījās ar disciplīnas problēmām un ielaida vārtus mazākumā, tomēr pirms noslēdzošajām 20 minūtēm saglabā vienas ripas pārsvaru.

37' Viesi pārņēmuši iniciatīvu, tomēr mājiniekiem ik pa laikam izdodas aizskriet pretuzbrukumā. Pirmajam virknējumam arī izdodas sagriezt karuseli pretinieku zonā, un moments beidzas ar Māra Bičevska metienu no labā iemetiena punkta.

31' Rīgas "Dinamo" iztur Māra Bičevska nopelnīto noraidījumu un spēlē pilnā sastāvā. Laukuma saimnieki daudz laika pavadījuši mazākumā, tas ietekmējis spēka rezerves, tāpēc trešdaļas otrā puse varētu būt vēl smagāka.

30' Jekaterinburgas "Avtomobilist" lielo vairākumu realizē 25 sekunžu laikā, samazinot deficītu līdz minimumam - 1:2. Aizsarga Mihala Čaikovska metiens no distances, un ripa lido virs Jakuba Sedlāčeka kājsarga. Aizsargam ceturtie vārti sezonā un otrie vairākumā.

29' Presingojot sāncensi pretinieku zonā, Māris Bičevskis no aizmugures nogāž Jekaterinburgas "Avtomobilist" spēlētāju, saņemot noraidījumu par klupināšanu. Rīgas "Dinamo" 1:44 minūtes trijatā pret pieciem.

29' Vienu sekundi līdz mazākuma beigām divas minūtes par pretinieka grūšanu ar nūju vārtu priekšā saņem Ralfs Freibergs. Laukuma saimnieku problēmas ar disciplīnu turpinās.

27' Pie savas zilās līnijas divas minūtes par klupināšanu saņem Vitālijs Pavlovs. Rīgas "Dinamo" trešais noraidījums sešu ar pusi minūšu laikā. Otrās trešdaļas sākums izvērties nogurdinošs.

26' Rīgas "Dinamo" spēlētāji vairākuma beigās aizskrien mainīties, un tas ļauj pretiniekiem izveidot izgājienu trijatā pret vienu. Tomēr briesmas likvidē Ralfs Freibergs, kurš pārķer pa gaisu raidīto ripu, pēcāk to izmetot ārpus aizsardzības zonas.

24' Lai glābtu komandu no ielaistajiem vārtiem, Gunārs Skvorcovs spiests nogāzt Jekaterinburgas "Avtomobilist" kapteini Alekseju Mihnovu. Tādējādi rīdziniekiem otrais mazākums īsā laika posmā, lai gan pirmajā trešdaļā nebija neviena.

23' Laukuma saimnieki mazākumā neļauj pretiniekiem ne reizi nostāties zonā, tādējādi divas minūtes izturot bez lielām problēmām. Vienīgais metiens bija no distances un lidoja pāri Jakuba Sedlāčeka sargātajiem vārtiem.

21' Sākusies otrā trešdaļa, un Rīgas "Dinamo" jāspēlē mazākumā, jo līdz ar beigu sirēnu Jekaterinburgas "Avtomobilist" spiediena laikā divas minūtes par bloķēšanu nopelnīja Georgs Golovkovs.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo", pateicoties Māra Bičevska un Edgara Kuldas precīzajiem metieniem, ieguva divu vārtu pārsvaru. Tāpat izniekoti trīs vairākumi.

19' Ja pirmais un otrais mājinieku vairākums bija neizteiksmīgs, tad trešais ir visneizteiksmīgākais. Interesantākais moments tūdaļ pēc vairākuma beigām, kad pēc Ginta Meijas metiena no distances vārtu priekšā pacīnās Koltons Gilīss un Aleksejs Vasiļevskis, bet pa vidu nostājas līnijtiesneši.

17' Mājinieki pēc otrajiem vārtiem dominē. Filipam Toluzakovam neizdodas pielikt nūju pie tālā staba, pēc Laura Dārziņa metiena glābj vārtsargs, bet Vitālija Pavlova pārtvertā piespēle neitrālajā zonā noved pie sāncenšu pārkāpuma un Rīgas "Dinamo" trešā vairākuma.

15' Rīgas "Dinamo" dubulto pārsvaru - 2:0. Ja neizdodas iemest vairākumā, tad vienādos sastāvos gan, un atkal uzmirdz ceturtā maiņa. Georgs Golovkovs nogādā ripu līdz Edgaram Kuldam, kurš no labās malas nekavējoties met tālajā stūrī un gūst trešos vārtus sezonā.

14' Ar divām minūtēm Rīgas "Dinamo" pietiek viena momenta izveidošanai. Gints Meija met no labās puses, bet pie atlēkušās ripas netiek nedz Koltons Gilīss, nedz Tims Sestito. Pēcāk rīdzinieki cenšas izmantot ātru pāreju uzbrukumā, tomēr atduras pret zilo līniju.

12' Laukuma saimnieki iegūst otro vairākumu. Georgs Golovkovs uzvar iemetienā pretinieku zonā, pēc ripas dodas Roberts Lipsbergs, tomēr viņš no aizmugures tiek nogāzts uz ledus. Viesiem divas minūtes par klupināšanu.

10' Rīgas "Dinamo" izvirzās vadībā ar 1:0. Māris Bičevskis pie apmales atbruņo pretinieku, nonāk metiena pozīcijā, ir pirmais pie atlēkušās ripas un kritienā ar vēl vienu metienu starp vārtsarga kājsargiem atklāj rezultātu. Pirmās maiņas centra uzbrucējam astotie vārti sezonā.

7' Rīgas "Dinamo" vairākums turpina buksēt, turklāt nav neviena indikatora, kas liecinātu, ka situācija varētu uzlaboties. Divu minūšu laikā radīts viens pusmoments un bijuši daudzi mēģinājumi nostiprināties pretinieku zonā. Savukārt viesi uzreiz pēc mazākuma izveido labāko momentu mačā, bet Mihaila Čaikovska metienu apakšējā stūrī ar kreiso kājsargu atvaira Jakubs Sedlāčēks.

5' Jekaterinburgas "Avtomobilist" kontrolē gan ripu, gan notikumus laukumā, tomēr nopelna muļķīgu noraidījumu - viesiem fiksēts skaitliskā sastāva pārkāpums. Rīgas "Dinamo" pirmā iespēja vairākumā, kas reizē ir arī iespēja pārņemt iniciatīvu.

3' Aizvadītas trīs minūtes, kuru laikā ripa teju visu laiku pavadīja laukuma saimnieku aizsardzības zonā. Rīdziniekiem tikai divas reizes izdevies šķērsot centra līniju - pirmais uzbrukums beidzās pēc neprecīzas Tima Sestito piespēles, bet otrajā Ginta Meijas metiens no neērtā satvēriena lidoja vairākus metrus garām vārtiem.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā Petrs Koukals pārliecinoši pieveic Māri Bičevski.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Uvis Balinskis – Oskars Cibuļskis, Guntis Galviņš – Ralfs Freibergs, Jēkabs Rēdlihs – Aleksandrs Jerofejevs, Imants Leščovs; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Filips Toluzakovs – Tims Sestito – Koltons Gilīss, Gunārs Skvorcovs – Gints Meija – Vitālijs Pavlovs, Roberts Lipsbergs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda.

1 2 37 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 16:43, pirms 7 gadiem
Viktorīnas jautājums- cik krievi, kuriem ir kauns atzīt, ka viņi ir krievi, skatīsies šo spēli? Uzvarētājam balvā tiks piepildīta viena viņa velēšanās!

(Piebilde: tā kā pareizo atbildi nav iespējams konkrēti zināt, balva, protams, ir teorētiska)

     [+] [-]

, 2017-01-28 16:44, pirms 7 gadiem
Kur troļi,rubļi apsīkušies,vai sasaukti pie maratonista uz kopsapulci?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:03, pirms 7 gadiem
Pavlovs 3.jaa mainaa
Vinam Savickis ir radinieks

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:21, pirms 7 gadiem
Jocīgi. Permambukānis pirmo reizi aizgāja uz rd spēli un skat, nav neviena urlas.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:23, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Jocīgi. Permambukānis pirmo reizi aizgāja uz rd spēli un skat, nav neviena urlas.
Tiešām tici tam, ka viņš ir spēlē?

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:29, pirms 7 gadiem
Ne par tēmu bet vai šis Артём Руднев ir pieņēmis Krievijas pilsonību? ';

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:31, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Viktorīnas jautājums- cik krievi, kuriem ir kauns atzīt, ka viņi ir krievi, skatīsies šo spēli? Uzvarētājam balvā tiks piepildīta viena viņa velēšanās!

(Piebilde: tā kā pareizo atbildi nav iespējams konkrēti zināt, balva, protams, ir teorētiska)
tas ir vispārinošs jautājums, bet skaidrs ir, ka Tu ar interesi seko translācijai..

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:32, pirms 7 gadiem
paralēli iet boblejs un TTT

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:35, pirms 7 gadiem
NHL THE BEST rakstīja: Ne par tēmu bet vai šis Артём Руднев ir pieņēmis Krievijas pilsonību?
bundeslīga sākas, izskatās pēc dubultpils.

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:42, pirms 7 gadiem
specha rakstīja: tas ir vispārinošs jautājums, bet skaidrs ir, ka Tu ar interesi seko translācijai..
Īstenībā tas bija ļoti konkrēts jautājums un diemžēl interesi RD jau ar gadiem manī neraisa. Tas pat nav tā, ka labāk paskatīšos kādu filmu vai raidījumu tajā laikā un pa reklāmas pauzēm uzslēgšu paskatīties, kā šie ripojās, bet gan tā, ka labāk izslēgšu vispār TV un padarīšu ko citu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:49, pirms 7 gadiem
.
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
';

     [+] [-]

, 2017-01-28 17:52, pirms 7 gadiem
Vienam ģinamkas fanam uz muguras uzraksts sevastopoli .Jautājums vai viņš atbalsta ,vai nosoda Krimas aneksiju.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:54, pirms 7 gadiem
NHL THE BEST rakstīja: Ne par tēmu bet vai šis Артём Руднев ir pieņēmis Krievijas pilsonību?
Citēšu Artjomu Rudņevu - „Latviešu valodas zināšanas? Es to zinu slikti. Saprast un lasīt vēl daudz maz varu, bet sarunāties - ne. Kāpēc vismaz kaut ko zinu? Tas nav jautājums man. Laikam tāpēc, ka dzīvojam Latvijā. Valsts valoda mums latviešu skaitās... Man latviešu valodas zināšanas nav vajadzīgas - es tā uzskatu. Es ar korespondentiem varu arī krieviski parunāt. Arī poliski vai angliski.”

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:55, pirms 7 gadiem
Kāda velna pēc vēl SC ir tiešraide par tādu nesvarīgu sporta pasākumu?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:56, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Vienam ģinamkas fanam uz muguras uzraksts sevastopoli .Jautājums vai viņš atbalsta ,vai nosoda Krimas aneksiju.
Vai viņam nevar būt savs viedoklis? Jā vai nē?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 18:01, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Īstenībā tas bija ļoti konkrēts jautājums un diemžēl interesi RD jau ar gadiem manī neraisa. Tas pat nav tā, ka labāk paskatīšos kādu filmu vai raidījumu tajā laikā un pa reklāmas pauzēm uzslēgšu paskatīties, kā šie ripojās, bet gan tā, ka labāk izslēgšu vispār TV un padarīšu ko citu
Konkrēts jautājums man? Ieskaties paralēlajā pirmsspēles tēmā, tu tev ir atbilde
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:08, pirms 7 gadiem
Tiesnesis auns

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:09, pirms 7 gadiem
endrju bernarskis-filma rintintins rakstīja: Tiesnesis auns
Daļēji var piekrist, bet tikai daļēji, ne mazāks auns konkrētajā situācijā bija arī Māris Bičevskis

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:18, pirms 7 gadiem
Gillīss tādu nesaprotamu sniegumu rāda, lai ņem piemēru no Bičevska
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:32, pirms 7 gadiem
LATVIJĀ DZĪVOJOŠS LATVIETIS rakstīja: Citēšu Artjomu Rudņevu - „Latviešu valodas zināšanas? Es to zinu slikti. Saprast un lasīt vēl daudz maz varu, bet sarunāties - ne. Kāpēc vismaz kaut ko zinu? Tas nav jautājums man. Laikam tāpēc, ka dzīvojam Latvijā. Valsts valoda mums latviešu skaitās... Man latviešu valodas zināšanas nav vajadzīgas - es tā uzskatu. Es ar korespondentiem varu arī krieviski parunāt. Arī poliski vai angliski.”
Rudņevam tikmēr 2 piespēles un gols pret Darmštadi. Malacis!

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:37, pirms 7 gadiem
Nu, ja turpmāk kā muzikālais pavadījums būs tupākais radio pasaulē ehr, tad toč vairs neskatīšos RD spēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 19:16, pirms 7 gadiem
Sitam komentetajam jadod krievijas pilsoniba,ka avto uzbruk ta breec ka debils

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 19:17, pirms 7 gadiem
TIIIIIIIIIIZLIE STUUUULBIE LOHI ! Nozhelojamie NEVEIKSMINIEKI un KROPPPPPLIE LŪZZZZZZZZZZZZERI !

     [+] [-]

, 2017-01-28 19:23, pirms 7 gadiem
HMB-NOSKUMIS!!! rakstīja: skatos Pelaviem liels atbalsts!!! reali pa teemu kadi 10 komenti no 3 kepkaam

nozhelojami!!! ja LACam palaistu live rakstu, pahodu sarastos volchara,biskaps,abragels + pavilktos parejie un atbalsts butu lielaaks
Kas šodien galdā ?

     [+] [-]

, 2017-01-28 19:24, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: TIIIIIIIIIIZLIE STUUUULBIE LOHI ! Nozhelojamie NEVEIKSMINIEKI un KROPPPPPLIE LŪZZZZZZZZZZZZERI !
Piečuku p apisi,loh?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 19:26, pirms 7 gadiem
Savicki,vai saproti vispār,ko tie klauni uz ledus tur dara?Ta metat mieru tam kauna prodžektam.Bet varbūt ,parādi ir jāatstrādā saimniekiem...?
1 2 37 komentāri