Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" piešķir Mesi papildus laiku Ziemassvētku atvaļinājumam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barcelona" piešķir Mesi papildus laiku Ziemassvētku atvaļinājumam
Lionels Mesi. Foto: Pau Barrena/AFP/Scanpix

Katalonijas futbola grands "Barcelona" savai superzvaigznei Lionelam Mesi piešķīrusi papildus Ziemassvētku brīvdienas, kā rezultātā argentīniešu uzbrucējs nepiedalīsies otrdien paredzētajā Spānijas "La Liga" čempionāta spēlē mājās pret "Eibar", vēsta "ESPN".

33 gadus vecais futbolists pēc "Barcelona" izcīnītās uzvaras ar 3:0 pār Valjadolidas "Real" devās uz savām mājām Argentīnā. Sākotnēji bija paredzēts, ka Mesi atgriezīsies Spānijā pirms gaidāmās cīņas pret "Eibar", taču argentīnieša ilggadējais klubs izrādījis labvēlību, pagarinot futbolista brīvdienas. Mesi "Barcelona" treniņos atgriezīsies pēc otrdienas mača.

Jāmin, ka Mesi tika atpūtināts arī "Barcelona" izbraukumu laikā UEFA Čempionu līgas spēlēs pret Kijevas "Dynamo" un Budapeštas "Ferencvaros". No 2021. gada janvāra futbolistam būs tiesības sākt pirmstermiņa pārrunas par iespējamajiem līgumiem ar citiem klubiem. Iespējams, "Barcelona" kluba vadības labvēlība skaidrojama tieši ar šo apsvērumu un vēlmi, lai Mesi paliktu Katalonijas klubā.

Paredzams, ka ārpus "Barcelona" sastāva cīņā pret "Eibar" paliks arī pieredzējušais aizsargs Žerārs Pikē, Serži Roberto un jaunais talants Ansu Fati. Savukārt ierindā varētu atgriezties Valjadolidā atpūtinātais francūzis Antuāns Grīzmans, kā arī viņa tautietis Usmans Dembelē. Šosezon 14 kārtās pie 24 punktiem tikusī "Barcelona" pēc neveiksmīga sezonas sākuma pakāpusies uz piekto pozīciju Spānijas čempionāta kopvērtējumā.

Mesi šodien notikušajā intervijā Spānijas televīzijai atzina, ka futbolists ir atguvies pēc sarežģītā sezonas sākuma un ir motivācijas pilns palīdzēt klubam izcīnīt pēc iespējas vairāk trofeju. Tiek lēsts, ka par šosezon "Barcelona" rindās 18 spēlēs desmit vārtus guvušo Mesi nopietnāko interesi izrādot Francijas grands Parīzes "Saint-Germain", kas argentīnieti vēloties atkalapvienot ar bijušo cīņu biedru Neimāru.

Mesi "Barcelona" labā karjeras laikā guvis 644 vārtus, šosezon laužot leģendārā brazīlieša Pelē rekordu, kas attiecās uz viena kluba labā iesisto vārtu daudzumu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/barcelo...