Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" līdz sezonas beigām paliek bez 12 vārtus guvušā aizsarga Dambas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wild" līdz sezonas beigām paliek bez 12 vārtus guvušā aizsarga Dambas
Mets Damba. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Minesotas "Wild" palicis bez viena no vadošajiem aizsargiem Meta Dambas, kuram veikta operācija.

24 gadus vecais Mets Damba sezonu sāka uz veiksmīgas nots – viņš 32 mačos izcēlās ar 12 vārtiem un pievienoja desmit rezultatīvas piespēles. Līdz jaunam karjeras rekordam gūto vārtu ziņā viņam pietrūkst tikai trīs rezultatīvu metienu, tomēr sasniegumu uzlabošana būs jāatliek uz nākamo sezonu.

Sestdien Damba nespēja pabeigt maču pret Kalgari "Flames". Viņš jau 40. sekundē iesaistījās kautiņā, bet spēli turpināja. Tomēr pēc pirmās trešdaļas beigām aizsargs laukumā vairs nedevās. Pagaidām nav zināms, vai savainojumā viņš iedzīvojās tieši kautiņa laikā.

Damba sarāva labās puses krūšu muskuli, viņam veikta operācija, un atlabšana prasīs vismaz trīs mēnešus jeb šajā sezonā aizsargs laukumā vairs nedosies, apstiprināja Minesotas "Wild" ģenerālmenedžeris Pols Fentons.

Aizsargs pagājušajā vasarā parakstīja piecu gadu un 30 miljonu dolāru līgumu. Ar 22 punktiem viņš bija otrais rezultatīvākais aizsargs komandā, priekšā palaižot tikai 26 punktus sakrājušo veterānu Raienu Suteru. Savukārt 60 spēka paņēmieni bija labākais rezultāts starp "Wild" aizsargiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/wild-say-dumba-t...

     [+] [-]

, 2018-12-27 12:39, pirms 5 gadiem
atvainojiet , 😁😁😁😁😁😁

     [+] [-]

, 2018-12-27 20:25, pirms 5 gadiem
dumbass, donbass!?