Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" - "Dinamo" 2:3 (spēle noslēgusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jokerit" - "Dinamo" 2:3 (spēle noslēgusies)
Roberts Lipsbergs
Foto: Jokerit.com

Otro maču divu dienu laikā pret Helsinku "Jokerit" šovakar aizvada Rīgas "Dinamo", kas pirms 24 stundām piedzīvoja septīto sauso zaudējumu sezonā. Sastāvā notikušas vairākas izmaiņas: vārtus sargā Jakubs Sedlāčeks, aizsardzībā debitē 22 gadus vecais Imants Leščovs, bet pirmā uzbrucēju virknējuma centrā – Tims Sestito.

Helsinku "Jokerit" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 2:24 Jormaka (Regīns, O'Nīls, vair.) 1:0, 11:08 Bičevskis (Dārziņš) 1:1, 14:05 Bičevskis (Dārziņš, Balinskis, vair.) 1:2, 29:07 Joensū (Pilstrēms, Risanens) 2:2, 64:37 Sestito (Freibergs, M. Rēdlihs) 2:3
Soda minūtes: 10:8
Vārtsargi: Raiens Zapolskis – Jakubs Sedlāčeks

65' Rīgas "Dinamo" izrauj uzvaru pusminūti līdz pagarinājuma beigām - 3:2. Miķelim Rēdliham neizdodas izcelties pēc Tima Sestito piespēles, taču viņš nogādā ripu līdz Ralfam Freibergam, kurš šauj no distances. Pirmais pie no apmales atlēkušās ripas ir Sestito.

64' Mika Indraša metiens lido pāri vārtiem, Oskars Cibuļskis netrāpa no zilās līnijas, un rīdziniekiem neizdodas izmantot vairākumu. Līdz pirmajai pauzei komandas spēlē četri pret četriem.

62' Helsinku "Jokerit" veic viltīgu nomaiņu uzbrukuma laikā, tomēr līnijtiesneši konstatē skaitliskā sastāva pārkāpumu. Rīgas "Dinamo" divas minūtes vairākumā četri pret trim.

61' Lieliska iespēja arī laukuma saimniekiem, bet Jakubs Sedlāčeks tiek galā ar Petera Regīna izgājienu vienatnē. Helsinku "Jokerit" izdara spiedienu, ilgi tur ripu uzbrukuma zonā, tomēr rīdzinieki pašaizliedzīgi iztur.

61' Sācies pagarinājums. Rīgas "Dinamo" sastāvā laukumā Miks Indrašis, Lauris Dārziņš un Oskars Cibuļskis, un dažu sekunžu laikā izdodas izveidot pirmo momentu, tomēr Dārziņa metiens lido virsū pretinieku vārtsargam.

60' Noslēgusies trešā trešdaļa. Tādējādi Rīgas "Dinamo" pirmo reizi spēlēs pagarinājumu formātā trīs pret trim.

60' Jakubs Sedlāčeks tiek galā ar Pekas Jormakas, Sakari Salminena un Braiena O'Nīla metieniem no distances, Rīgas "Dinamo" izturot skaitlisko mazākumu. Sākusies noslēdzošā pamatlaika minūte.

58' Cīņā par atlēkušo ripu pie Helsinku "Jokerit" vārtiem ar augstu paceltu nūju nospēlē Gunārs Skvorcovs, atstājot rīdziniekus mazākumā nepilnas trīs minūtes līdz pamatlaika noslēgumam.

55' Asa cīņa Rīgas "Dinamo" vārtu priekšā Pjotra Sčastļivija un Oskara Cibuļska izpildījumā. Pārsvars pieder laukuma saimniekiem, metieni no distances un labās malas, tomēr Jakubam Sedlāčekam izdodas ripas atvairīt.

51' Ja pirmo vairākumu izdevās realizēt 35 sekunžu laikā, šoreiz rīdziniekiem neizdevās izveidot nevienu momentu. Mazāk nekā desmit minūtes līdz pamatlaika noslēgumam. Jāatgādina, ka kopš decembra vidus pagarinājums tiek spēlēts formātā trīs pret trim, un ar šādu situāciju Rīgas "Dinamo" vēl nav saskārusies.

49' Rīgas "Dinamo" otrais skaitliskais vairākums mačā, un uz noraidīto soliņu dodas Helsinku "Jokerit" pirmā pāra aizsargs Artūrs Kulda, kuram divas soda minūtes par sitienu pretiniekam ar nūju.

46' Pretuzbrukums Rīgas "Dinamo" izpildījumā, Uvis Balinskis atstāj ripu un metiena pozīciju nokārto Timam Sestito, tomēr amerikāņu uzbrucēja mestā ripa lido virsū laukuma saimnieku vārtsargam Raienam Zapolskim.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa. Pretinieki izdarījuši par sešiem metieniem vairāk, bet rezultāts uz tablo ir neizšķirts.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, un pēc 40 minūtēm rezultāts ir neizšķirts, tādējādi uzvarētāju nāksies noskaidrot noslēdzošajā nogrieznī.

36' Kārtējo iespēju neizmanto Gints Meija. Pēc partneru saspēles viņš izdara vienu metienu no vārtu priekšas, tiek pie atlēkušās ripas, raida to starp sāncenšu vārtsarga kājsargiem, tomēr ripa pamanās aizslīdēt garām Helsinku "Jokerit' vārtiem. Komandas kapteinis neizmanto trešo izcilo iespēju izcelties.

30' Pēc Gunāra Skvorcova un Pjotra Sčastļivija saspēles lieliska iespēja rodas Gintam Meijam, kurš ripu saņem netraucēts pie tālā stabiņa. Tomēr Rīgas "Dinamo" kapteinim neizdodas pacelt ripu virs sāncenšu vārtsarga Raiena Zapolska kājsarga.

30' Helsinku "Jokerit" pretuzbrukumā panāk izlīdzinājumu - 2:2. Jese Joensū izmanto to, ka Aleksandrs Jerofejevs nostājies priekšā Jakubam Sedlāčekam, nevis aizsargājas, un ar metienu tālajā devītniekā gūst savus 12. vārtus sezonā.

23' Rīdzinieki tuvu tam, lai vēlreiz ieraidītu ripu savos vārtos. Oskars Lauridsens izdara spēcīgu piespēli no zilās līnijas, un ripa no Laura Dārziņa nūjas atduras pret Rīgas "Dinamo" vārtu stabu.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs laukuma saimnieki izdarīja par diviem metieniem vairāk nekā rīdzinieki un uzvarēja 19 no 24 iemetieniem.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa. Helsinku "Jokerit" izvirzījās vadībā, 17 sekunžu laikā realizējot vairākumu, bet Rīgas "Dinamo" atbildēja ar diviem Māra Bičevska vārtu guvumiem, un otro reizi viņš bija precīzs vairākuma 35. sekundē.

14' Rīgas "Dinamo" realizē skaitlisko vairākumu un pirmo reizi divos dueļos pret somu klubu izvirzās vadībā - 2:1. Lauris Dārziņš atkal pamana Māri Bičevski, izdara piespēli no kreisā iemetiena apļa, un Bičevskis vārtu priekšā pieliek nūju. Viņam pirmā reize karjerā ar diviem vārtiem vienā mačā.

14' Rīgas "Dinamo" pirmā iespēja skaitliskajā vairākumā, jo Marko Antila cīņā par atlēkušo ripu rīdzinieku vārtu priekšā ar nūju iesit Ralfam Freibergam pa seju.

12' Rīgas "Dinamo" pretuzbrukumā panāk 1:1. Uz rīdzinieku zilās līnijas paklūp sāncenšu līderis Peters Regīns, kuru atbruņo Māris Bičevskis. Viņš aizskrien pretuzbrukumā kopā ar Lauri Dārziņu, saņem piespēli atpakaļ un ar metienu ar slidu pārtrauc rīdzinieku sauso sēriju.

5' Lieliska iespēja panākt izlīdzinājumu Gintam Meijam, kurš izraujas vienatnē pret Helsinku "Jokerit" vārtsargu Raienu Zapolski, tomēr Rīgas "Dinamo" kapteiņa metiens lido virsū sāncensim.

3' Helsinku "Jokerit" ātri realizē vairākumu un izvirzās vadībā ar 1:0. Peka Jormaka no kreisās malas izdara piespēli gar vārtiem, un ripa no Ralfa Freiberga nūjas atrod ceļu tālajā stūrī. Jakubam Sedlāčekam atliek metienu pavadīt ar skatienu.

3/ Rīgas "Dinamo" paliek skaitliskajā mazākumā. Kaspars Saulietis zaudē iemetienā, laukuma saimnieki cenšas izveidot uzbrukumu, bet līdz metienam pa vārtiem netiek, jo Oskars Cibuļskis vārtos iegrūž Masi Merjemeki, nopelnot divas minūtes par bloķēšanu.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā pārliecinoši virsroku ņem Tims Sestito, kurš laukumā atgriezies pēc divu maču izlaišanas treneru lēmuma dēļ.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Oskars Cibuļskis – Uvis Balinskis, Krišjānis Rēdlihs – Ralfs Freibergs, Imants Leščovs – Aleksandrs Jerofejevs, Jēkabs Rēdlihs; Vitālijs Pavlovs – Tims Sestito – Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs – Pjotrs Sčastļivijs – Gints Meija, Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Kaspars Saulietis – Georgs Golovkovs – Roberts Lipsbergs, Edgars Kulda.

1 2 3 4 5 6 199 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2016-12-27 18:14, pirms 7 gadiem
Kuram intresē tas čekistu kantoris,ka tur vadība šēž trīs čekisti un Krievijas pakaļpiņi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: VilhelmsL

  -1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:18, pirms 7 gadiem
dārzenis ar daiļslidotāju jau 3 maiņā....nafig tos abus impotentus uz liepāju lai tur slidinās..... kautgan da nevajag arī ļepājā tos āmurus....lai sēž ģerbtuvēs. ta pat tolka no viņiem nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:21, pirms 7 gadiem
markkomartins rakstīja: dārzenis ar daiļslidotāju jau 3 maiņā....nafig tos abus impotentus uz liepāju lai tur slidinās..... kautgan da nevajag arī ļepājā tos āmurus....lai sēž ģerbtuvēs. ta pat tolka no viņiem nav
Viņiem vispirms ir jātiek Liepājas sastāvā.

  +6 [+] [-]

, 2016-12-27 18:22, pirms 7 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!!!!!!!!!!
Tikai cirvis, Tikai diagnoze!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-27 18:23, pirms 7 gadiem
Čehi jau mizo kolhozņikus no Sverdlovskas.

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:24, pirms 7 gadiem
Šveices NLA stiprāka par kolchoza līgu - to vakar Lugano pierādīja.Šodien visi pārliecinājāmies,ka arī Čehijas ekstralīga ir stiprāka par kāhāeļ - čehi sasita lupatniekus no Sverdlovskas(Džeriņam piespēle).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:25, pirms 7 gadiem
Šodien Jokerit vajadzētu kārtīgāk nopērt mīkstā jurkas padotos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:30, pirms 7 gadiem
laižat viņu vietā Ikaunieci-Ādmiņu,Kohu, Briedi,bobslejniekus,Porziņģi- Ikauniece aizšķels cik tālu vien vajadzēs, Koha iebliezīs pa ripu tā,ka visa pretinieku komanda pašķīdīs(vajadzības gadījumā pacels un izsviedīs pār laukuma malai tādu Artjuhinu),Briedis vnk nokautēs katru kas nāks pretī, bobslejnieki nonesīs pretspēlētājus kā nieku un Porziņģis...nu..nāksies mest nedaudz citā "grozā",bet mest viņš māk!
Lūk, tad būs uzvaras

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:31, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tu vēl ,anāb,internacionāli nodziedi
Necitē to mēslu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-12-27 18:35, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
Dināmo,Dināmo Rīga
JAVAJ KOPĀ, UN TĀ SKAĻĀK, LAI SC AUSIS AIZKRĪT CIET !

Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga Dināmo,Dināmo Rīga
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:38, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Nav vērts.. Šeit jau lielākā daļa vakar siekalojās kā ieraudzīja Pendosus uz ledus.

Paskatīšos reakciju.....
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:38, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nesaki man ko darīt un es tev nepateikšu ,kur iet
Tas parašņiks to vien gaida, ka kāds viņam atbildēs. Tāds ir to provokatoru mērķis.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:39, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Žēl jau 0:1. Es atkal sagatovojos vakaram, tērvetes aliņš, ķilaviņas eh..
Bet ko tu stipram padarīsi.
Ierij, urla.

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:39, pirms 7 gadiem
freibergs savos ielika... ha ha ha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:39, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Žēl jau 0:1. Es atkal sagatovojos vakaram, tērvetes aliņš, ķilaviņas eh..
Bet ko tu stipram padarīsi.
5 vārtus vēs varam atļauties ielaist, Dinamo Rīga ir atspēlējusies un vinnējusi Joikkerit no 5:0 !

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:40, pirms 7 gadiem
Eu ripa vārtos!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-27 18:40, pirms 7 gadiem
Jebanot neviens normāls latvietis neskatās kremļa projektu.Skatās tikai tādi apdauzīti psrs pārpalikumi,kā tu un tev līdzīgie.Ceru vairs uzvaru nebūs šosezon un pavasarī beigs pastāvēt šis kremļa projekts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-27 18:42, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Savā ziņā taisnība jau ir. Tikai vēl automāts pietrūkst. Kā nekā ASV ir terorists nr.1 pasaulē, nav jābūt muļķim lai to saprastu.
Šito var palasīt, te ir informācija kas tiek slēpta no ES/LV lasītājiem.

Alex Jones' Infowars: There's a war...
1 2 3 4 5 6 199 komentāri