Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Florbolisti gadu noslēgs ar ELVI līgas spēlēm Cēsīs un Rīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Florbolisti gadu noslēgs ar ELVI līgas spēlēm Cēsīs un Rīgā
Foto: floorball.lv

Tikai dažas dienas palikušas līdz Jaunā gada atnākšanai, bet florbolisti Veco gadu ar divām pēdējām spēlēm noslēgs jau šodien. Cēsīs ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Lekrings" uzņems "Bausku", bet sieviešu līgas čempione "Rubene" (Kocēni) viesosies pie "Rīgas Lauvām".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Lekrings" – "Bauska" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (4.) 15 spēlēs tikusi pie 28 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki Kocēnos ar 3:5 atzina "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ar 25 (8+17) punktiem ir Andris Malkavs, Andrim Rajeckim 24 (17+7) punkti. Cēsu komandas vārtsargs Miks Ozols ar 84.34% atvairītu metienu ir otrais labākais visā līgā. Turnīra pirmajā aplī, kad Cēsu komanda viesojās Bauskā, "Lekrings" svinēja uzvaru ar 7:4.
"Bauska" (10.) 15 spēlēs savākusi 15 punktus, iepriekšējā mačā baušķeniekiem izdevās pārtraukt garu neveiksmju sēriju (5 spēles), savā laukumā ar 6:2 uzvarot "Talsus/Krauzeru". Rezultatīvākie komandā ar 17 punktiem katram ir Valdis Vāvers un Ģirts Laugalis, Pēterim Zeltiņam 16 (8+8) punkti.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – "Rubene" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) nospēlējusi deviņas spēles, tiekot pie 11 punktiem. Šobrīd rīdziniecēm ir divas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta viesos pār FK "NND" - 3:0. Rezultatīvākā rīdzinieču komandā un sestā labākā visā līgā ar 15 (6+9) punktiem ir Liene Krauja, bet Lindai Dadajevai 13 (9+4) punkti. Ar Kocēnu komandu "Rīgas Lauvas" šosezon vienu reizi jau tikās, pretinieču laukumā ar piekāpjoties ar 5:7.
Kocēnu "Rubene" (3.) čempionātā aizvadījusi septiņas spēles, tiekot pie 16 punktiem. Šobrīd kocēnietēm ir sešas uzvaras pēc kārtas, iepriekšējā tika gūta savā laukumā pār "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm - 8:2. Rezultatīvākā Kocēnu komandā un piektā labākā visā līgā ar 17 (7+10) punktiem ir Liene Adamane, Edītei Bankavai 13 (8+5) punkti.

Izmantotie resursi:
www;floorball.lv