Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Zlatans kļūst par Zviedrijas kluba "Hammarby" vienu no īpašniekiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zlatans kļūst par Zviedrijas kluba "Hammarby" vienu no īpašniekiem
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AP/Scanpix

Slavenais uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs, kurš pašlaik ir bez kluba, kļuvis par Zviedrijas vienības "Hammarby" īpašnieku.

Ibrahīmovičs līdz šim pārstāvēja Losandželosas "Galaxy", bet tagad viņš ir brīvā aģenta statusā, un interesi par zviedru izrādījušas arī vairākas Eiropas vadošo līgu komandas. Zlatans nule sociālajos tīklos publicējis video, kurā redzams "Hammarby" krekls ar viņa uzvārdu, tādēļ sākušās spekulācijas par viņa atgriešanos dzimtenē.

Tomēr "Anschutz Entertainment Group", kam pieder arī "Galaxy", vēlāk pavēstīja, ka pusi no sev piederošās daļas "Hammarby" vienībā jeb 23,5% pārdevusi Zlatanam. "Tas ir fantastisks klubs ar kaislīgiem atbalstītājiem. Šo komandu respektē gan Stokholmā, gan visā Zviedrijā," vienības mājaslapā izteicās Ibrahīmovičs. Pats Zlatans ir "Malmo" komandas audzēknis.

"Tas, ko viņi pēdējo gadu laikā paveikuši laukumā un ārpus tā, atstājis uz mani iespaidu. Iespēja pievienoties un palīdzēt "Hammarby" attīstīties ir patīkams izaicinājums," pauda Zlatans. Līdz šim "Hammarby" tikai vienu reizi izdevies triumfēt Zviedrijas čempionātā – tas notika 2001. gadā. Savukārt nule aizvadītajā sezonā tika izcīnīta trešā vieta, pirmo reizi kopš 2008. gada nodrošinot ceļazīmi uz Eirokausiem. Eiropas līgas kvalifikācija gan būs jāsāk no pirmās kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...