Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis iemet gandrīz no centra un sakrāj "double-double" pret "Clippers"

Rolands Eliņš

Porziņģis iemet gandrīz no centra un sakrāj "double-double" pret "Clippers"
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Dalasas "Mavericks" ar 99:114 piekāpās Losandželosas "Clippers", kas pielika punktu Dalasas piecu uzvaru sērijai. Kristaps Porziņģis guva 15 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas.

VIDEO: Porziņģim 15+10 daudzpusīgā pienesumā, cīnoties pret "Clippers"

Kristaps Porziņģis šodienas mačā nospēlēja 30 minūtes, kurās tika pie 15 punktiem (1p. 4/8, 2p. 1/5, 3p. 3/8) un desmit atlēkušajām bumbām. Viņam arī divas pārtvertas bumbas, viena rezultatīva piespēle un viens bloks, taču arī trīs kļūdas un viena piezīme. Porziņģa +/- rādītājs bija mīnus 13.

Porziņģim šis bija sestais "double-double" iepriekšējo septiņu spēļu periodā un septītais Dalasas sastāvā šosezon. Vismaz 15 punktus Porziņģis guva trešajā spēlē pēc kārtas, taču iemesti četri metieni no spēles ir viņa atkārtots otrs pieticīgākais rādītājs "Mavericks" rindās.

Viens no četriem Porziņģa precīzajiem metieniem bija pirmā puslaika pēdējās sekundēs, kad Luka Dončičs pārveda bumbu pāri centram, bet tika nosegts, un viņš atspēlēja tikko pāri centra līnijai pārkāpušajam Porziņģim. Viņam nācās metienu izdarīt uzreiz, un tas bija precīzs. Tiesa, Dalasa tik un tā pirmo puslaiku pabeidza, atrodoties krietnos iedzinējos (46:62).

Otrajā puslaikā atspēlēšanās neizdevās, un "Clippers" izcīnīja uzvaru ar 114:99. Dalasai tas bija pirmais zaudējums pēc piecu uzvaru sērijas, kamēr "Clippers" guva sezonas 13. uzvaru, tiesa, tikai otro uzvaru izbraukuma spēlēs.

Dalasai ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Dončičs, taču viņa precizitāte no spēles bija vēl sliktāka nekā Porziņģim (2p. 4/6, 3p. 0/8). Dončičam lielāko daļu savu punktu izdevās savākt no soda metienu līnijas, viņam arī astoņas atlēkušās bumbas un sešas piespēles, taču kļūdu bija vēl vairāk - septiņas. Kopumā Dalasa pieļāva 20 kļūdas.

"Clippers" rindās Polam Džordžam 25 punkti un sešas pārtvertas bumbas, bet Kavai Lenards iemeta 25 punktus. Rezultatīvs mačs arī Lū Viljamsam, savācot 22 punktus.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

1 2 3 4 118 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2019-11-27 06:27, pirms 4 gadiem
KP palēnām atgūst formu. Prieks redzēt, ka tik ātrs. Bet LAC pamatīgi pārmācīja. Patiesībā aizsardzībā visvairāk krīt ārā tieši Luka, dēļ viņa daudz punkti tiek pakāsti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2019-11-27 06:34, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: KP palēnām atgūst formu. Prieks redzēt, ka tik ātrs. Bet LAC pamatīgi pārmācīja. Patiesībā aizsardzībā visvairāk krīt ārā tieši Luka, dēļ viņa daudz punkti tiek pakāsti.
Šī bija slikta spēle Dončičam! Pierādījās cik tālu viņš tomēr ir no MVP! Melnā diena protams var gadīties ikvienam taču kļūdas un nepārdomāti lēmumi Lukam ir regulāri!

  +7 [+] [-]

, 2019-11-27 06:38, pirms 4 gadiem
Kad jau no spēles sākuma netiek veidota saspēle, kad neiekrīt daudzi metieni no groza apakšas, kad Luka nesavāc savu punktu normu, un 3p. 0/8, kad atkal pieklust Hārdevejs, kad nav pretargumentu Clippers ciešajai, brīžīem ne visai tīrajai, spēlei aizsardzībā, tad 1.cet. Džordžs un vēlāk arī Lenards ar Viljamsu parāda, kas ir kas. Principā jau 2.cet.vidū zuda ticība, ka šodien kaut kas var sanākt. Pārāk jau nu nepacietīgi uzbrukumā šonakt bija Mavericks spēlētāji. Ja pagājušajā spēlē Luka viennozīmīgi uzvarēja Hārdenu MVP kandidātu duelī, tad šonakt viennozīmīgi pārāks bija Kavai. Brīžiem pārāk uzpūsto MVP kandidātu ēnā, daži vienkārši dara savu darbu, un dara to ļoti labi. Līdz Fīniksas spēlei 3 dienas, tā ka pietiekami laika gan atpūtai, gan tam, lai nopietnāk sagatavotos spēlei pret pēdējā laikā buksējošu pretinieku. Kas attiecas uz Kristapa spēli, tad vēl aizvien ir samocīti metieni, aizsardzība arī šodien bija laba. Komandai jāturpina meklēt veidi, kā produktīvāk izmantot Kristapu uzbrukumā.

  +9 [+] [-]

, 2019-11-27 06:41, pirms 4 gadiem
Kārtējā spēlē, par kuru manhunt aizšauj garām visus savus pareģojumus.
Manhunt rakstīja: Porziņģim mazāk par 10 punktiem, Lukam triple double ar vismaz 40 punktiem.
 

Ja mēs uz ielas aptaujātu tantes, kas praktiski neko nezin par basi, jautājot:
1) vai Porziņģim būs vairāk vai mazāk par 10 punktiem?
2) vai Lukam būs triple double ar vismaz 40 punktiem?
Tad puse uzminētu vienu atbildi un puse no atlikušās puses uzminētu otro atbildi. Tātad tantes gluži kā pāra/nepāra skaitļa ģenerātors būtu sekmīgāki par manhunt 75% gadījumu.

Ja atceramies aiziepriekšējo spēli, par kuru Manhunt aizšāva garām visus 4 paša izvēlētus apgalvojumus, tad aina ir vēl traģiskāka.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-27 06:43, pirms 4 gadiem
Šādā sastāvā Clips vēl nav zaudējuši un nez vai zaudēs vairāk par 10 spēlēm šajā sezonā.(no atlikušajām, ja būs pilns sastāvs).
Domāju, ka Clips ir galvenie favorīti uz uzvaru sezonā, ja iztiks bez traumām.

  +6 [+] [-]

, 2019-11-27 06:44, pirms 4 gadiem
Manhunt rakstīja: 30% precizitāte un -13. Vienā vārdā - nespējnieks. Mavs sāk nožēlot, ka iedeva Biedriņam #2 max kontraktu. Bet ar šo komandu skaidrs viens - ja Lukam gadās vāja spēle, tad zaudējums gandrīz garantēts. Porziņģis nekad nav bijis, nav un nekad nebūs vilcējs.
Tev kāds no Mavs to noziņoja?

  +9 [+] [-]

, 2019-11-27 06:48, pirms 4 gadiem
Ļoti laba spēle, Cliperi uzspieda un parādīja Dallasas vājas vietas, būs pie ka piestrādāt džekiem!

  +6 [+] [-]

, 2019-11-27 06:49, pirms 4 gadiem
Manhunt rakstīja: 30% precizitāte un -13. Vienā vārdā - nespējnieks. Mavs sāk nožēlot, ka iedeva Biedriņam #2 max kontraktu. Bet ar šo komandu skaidrs viens - ja Lukam gadās vāja spēle, tad zaudējums gandrīz garantēts. Porziņģis nekad nav bijis, nav un nekad nebūs vilcējs.
Dunduk!Kur tu ņēmi ka Maveriks kaut ko sāk nožēlot? Neviens necerēja ka Porzinģis pēc atgriešanās uzreiz lādēs ar neticamu precizitāti!Un koeficents vispār individuāli maz ko raksturo. Šo spēli iegāza visa komandas vājā darbība aizsardzībā!

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 06:51, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Dunduk!Kur tu ņēmi ka Maveriks kaut ko sāk nožēlot? Neviens necerēja ka Porzinģis pēc atgriešanās uzreiz lādēs ar neticamu precizitāti!Un koeficents vispār individuāli maz ko raksturo. Šo spēli iegāza visa komandas vājā darbība aizsardzībā!
Cik nu vāja aizsardzība, ja Klipers iemeta 107p pret Bostonu, 122p pret Hjūstonu, pret Ņūorleānu 134.
Uzbrukuma % gan ir zems.

  +6 [+] [-]

, 2019-11-27 06:53, pirms 4 gadiem
Ibioeliņš.
Lenardam un Džordžam - pa 25 punktiem???
Nē, Lenardam - 28 un Džordžam - 26 punkti. Trīs pendeles pa Eliņa tuklo pakaļu.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-27 06:55, pirms 4 gadiem
kafka rakstīja: Kad jau no spēles sākuma netiek veidota saspēle, kad neiekrīt daudzi metieni no groza apakšas, kad Luka nesavāc savu punktu normu, un 3p. 0/8, kad atkal pieklust Hārdevejs, kad nav pretargumentu Clippers ciešajai, brīžīem ne visai tīrajai, spēlei aizsardzībā, tad 1.cet. Džordžs un vēlāk arī Lenards ar Viljamsu parāda, kas ir kas. Principā jau 2.cet.vidū zuda ticība, ka šodien kaut kas var sanākt. Pārāk jau nu nepacietīgi uzbrukumā šonakt bija Mavericks spēlētāji. Ja pagājušajā spēlē Luka viennozīmīgi uzvarēja Hārdenu MVP kandidātu duelī, tad šonakt viennozīmīgi pārāks bija Kavai. Brīžiem pārāk uzpūsto MVP kandidātu ēnā, daži vienkārši dara savu darbu, un dara to ļoti labi. Līdz Fīniksas spēlei 3 dienas, tā ka pietiekami laika gan atpūtai, gan tam, lai nopietnāk sagatavotos spēlei pret pēdējā laikā buksējošu pretinieku. Kas attiecas uz Kristapa spēli, tad vēl aizvien ir samocīti metieni, aizsardzība arī šodien bija laba. Komandai jāturpina meklēt veidi, kā produktīvāk izmantot Kristapu uzbrukumā.
Es tak jau pie pirmsspēles raksta teicu, ka šonakt LAC aizsardzība nospiedīs un diemžēl tā ari bija. LAC vnk nereāli krampētāji un uz šo DAL vēl nav gatava. KP kopumā nav slikta spēle, varēja būt sliktāk.

Bet es tev piekrītu par to, ka "ēnā dara savu darbu" - Leonards un Džordžs vienmēr tādi ir bijuši un regulārajās sezonās reti, kad ir pamanīti vai apsvērti par MVP kandidātiem, bet viņi gandrīz katru sezonu ir labākie two-way čaļi līgā, bet lai būtu MVP tev jābūt labam tikai uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2019-11-27 06:56, pirms 4 gadiem
Reāli 3p pāri rokām+ bieži ar kontaktu nav viegls metiens, bet Clips tādus meta iekšā un sakrāja pārsvaru.
Pēc GSW laikam daudzi iedomājušies, ka 3p pāri rokām ir viegli realizējams metiens.

 +11 [+] [-]

, 2019-11-27 06:56, pirms 4 gadiem
Šajā spēlē atklājās gan kāda Mavericks problēma, kas būs sāpīga play-off izslēgšanas spēlēs, ja viņi tur tiks iekšā. Clippers parādīja kādas problēmas gaida Mavericks, ja pretinieks spēlē nopietnu basketbolu un strādā aizsardzībā - Mavericks savukārt nospēlēja Rockets cienīgu spēli - puļī tik no tālās distances un pat, ja nekrīt iekšā, neko diži nemaina un turpina atpalikt rezultāta ziņā no pretinieku komandas. Spēles otrajā ceturdaļā Mavericks izskatījās jau norakti un tikai brīnums spētu viņus glābt - izskatās, ka Mavericks nav plāna B - plāns A ir tāds, ka Luka metīs iekšā no jebkuras distances ar augstu precizitāti, bet KP strādās aizsardzībā, bet ko Mavericks darīs, ja Luka nevar iemest - tad izskatās, ka nav plānots mainīt spēles stilu - nu piemēram veidot uzbrukumu caur KP - jā arī KP ir šobrīd vēl trūkumi - švaka spēle postā un vidējās distances, prieks, ka KP ir uzlabojis spēli par atlēcošajām bumbām ko viņam mūždien pārmeta spēlēs iekš Knicks.
Nedaudz runājot vēl par Luka Dončiču tad redzam to, ka, ja viņam neiet uzbrukums tad reāli viņam pielietojums spēlē ir diezgan ierobežots - izmantot viņu aizsardzībā reāli nevar, bet saspēlē viņš pārtur bumbu - šie ir elementi, kas viņam ir jāmaina, ja vēlas kļūt par superzvaigzni ko visi atcerētos nākotnē.

  +8 [+] [-]

, 2019-11-27 06:57, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Ļoti laba spēle, Cliperi uzspieda un parādīja Dallasas vājas vietas, būs pie ka piestrādāt džekiem!
Jā tur es Tev piekrītu - šī bija laba mācību stunda Mavericks komandai un tiem kam ir uzkritušas uz acīm rozā brilles šķietami, ka Mavs ir teju neuzvarama komanda, ja tur spēlē Luka.

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:00, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Cik nu vāja aizsardzība, ja Klipers iemeta 107p pret Bostonu, 122p pret Hjūstonu, pret Ņūorleānu 134.
Uzbrukuma % gan ir zems.
Tajās spēlēs Kliperiem krita ar lielaku precizitāti!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 07:01, pirms 4 gadiem
Ivijis rakstīja: Es tak jau pie pirmsspēles raksta teicu, ka šonakt LAC aizsardzība nospiedīs un diemžēl tā ari bija. LAC vnk nereāli krampētāji un uz šo DAL vēl nav gatava.
Piekrītu, bet nu Beverlijs gan šonakt bija pārāk uzvilkts, un spēlēja diezgan netīri, par ko liecina arī 5 piezīmes.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 07:01, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Tajās spēlēs Kliperiem krita ar lielaku precizitāti!
Lenardam 7-19, Džordžam no spēles 6-20 skaitās krišana?

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 07:05, pirms 4 gadiem
Viens no četriem Porziņģa precīzajiem metieniem bija otrā puslaika pēdējās sekundēs, kad Luka Dončičs pārveda bumbu pāri centram, bet tika nosegts, un viņš atspēlēja tikko pāri centra līnijai pārkāpušajam Porziņģim. Viņam nācās metienu izdarīt uzreiz, un tas bija precīzs.

Eliń, vispār jau PIRMĀ puslaika pēdējās sekundēs!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 07:07, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Lenardam 7-19, Džordžam no spēles 6-20 skaitās krišana?
Nav ļoti izcili, bet nu tas ir labāk nekā Luka Dončičam 3 punktu metienos 0/8, vai arī James Harden tālmetienu statistika pret Mavericks 2/15 nu nekrīt tā bumba iekšā, bet šie tik spītīgi turpina apšaudīt grozu no trīspunktu līnijas.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-27 07:08, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Lenardam 7-19, Džordžam no spēles 6-20 skaitās krišana?
Bezjēdzīga salīdzināšana, izraut atsevišķus spēlētājus no atsevišķām spēlēm.

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:09, pirms 4 gadiem
Atceros Detroitas titulu un tur tiešām dominēja aizsardzība, tagad ļoti daudzām komandām ir labi uzbrukuma spēlētāji, kas panāk izšķirošos izrāvienus.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-27 07:10, pirms 4 gadiem
Šāds ciešas aizsardzības basis, sagaida PO no gandrīz jebkuras komandas, ja tam vēl nav gatavs, tad 0:4 un uz pludmali. Drīzāk tā, ka par daudz spēka un emociju čaļi atdeva pret raķetēm.
Slēpts komentārs: teamo

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:11, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Bezjēdzīga salīdzināšana, izraut atsevišķus spēlētājus no atsevišķām spēlēm.
Pats iesāki ar savu krišanu, ne es
Ar šādiem rādītājiem viņi uzvarēja spēli pirms Mavs un kopā 134.
Slēpts komentārs: teamo

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:11, pirms 4 gadiem
kafka rakstīja: Piekrītu, bet nu Beverlijs gan šonakt bija pārāk uzvilkts, un spēlēja diezgan netīri, par ko liecina arī 5 piezīmes.
Viņš tāds vienmēr bijis, nekā jauna Vienmēr cenšās palīst pretiniekam zem ādas. Ja tiesneši ļāva spēlēt netīri, tad tas tik ieguvums viņam.

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:12, pirms 4 gadiem
flipsider rakstīja: Atceros Detroitas titulu un tur tiešām dominēja aizsardzība, tagad ļoti daudzām komandām ir labi uzbrukuma spēlētāji, kas panāk izšķirošos izrāvienus.
Tas ir regulārā sezonā. Pleijofos domājams būs tomēr citādāk!

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:14, pirms 4 gadiem
Ivijis rakstīja: Viņš tāds vienmēr bijis, nekā jauna Vienmēr cenšās palīst pretiniekam zem ādas. Ja tiesneši ļāva spēlēt netīri, tad tas tik ieguvums viņam.
Skatos, ka divi bijušie Strēlnieka komandas biedri spēlē NBA ar cerību uz titulu un pats Strēlnieks CSKA

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:16, pirms 4 gadiem
Interesanta arī kopējā komandu statistika- Mav- Cli: metieni no spēles 79-97(3.p.38-33), atl. bumbas 46(9 uzbr.)- 56(17 uzbr.), kļūdas 20-14, piezīmes 21-27.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 07:17, pirms 4 gadiem
Šosezon visas spēles, kuras esmu redzējis Luka cik labs uzbrukumā, tik pats slikts 1v1 aizsardzībā. Nu cmon, kkādai cieņai pret komandas biedriem ir jābūt.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-27 07:17, pirms 4 gadiem
DONCINGIS

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 07:19, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Ja Lukam neaiziet spēle tad zaudējums garantēts. Šeit pierādās tas ka Luka komandā ir vienīgais vilcējs. Visi pārēji Podriņki ieskaitot ir kaut kādi lūzeri novākti.
Pēc tāda komentāra redzams ka tevi nopietni uztvert nevar!

     [+] [-]

, 2019-11-27 07:20, pirms 4 gadiem
Alpaville rakstīja: Tas ir regulārā sezonā. Pleijofos domājams būs tomēr citādāk!
Es vairāk domāju, ka tev vajag šos 2-3 izcilos uzbrukuma spēlētājus, kas savāc punktus no visām distancēm.
O Nīls, Gazols zem groza + Kobe mūsdienās būtu par īsu..
Vienkārši pretinieki vairāk savāks punktus no distances(3p)

34% no 3p ir labāk, kā 2p-50p vai divi soda metieni..

  +6 [+] [-]

, 2019-11-27 07:27, pirms 4 gadiem
Ko var nolikt, pilnīgi normāls sniegums pēc tādas traumas sadziedēšanas. Jeb visi domā ka KP tūlīt izkonkurēs Dončiču?... vajag jau biški būt reāliem, ar laiku KP būs vēl labāks bet pagaidām ir labi kā ir
1 2 3 4 118 komentāri