Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Basovs: "U19 izlases futbolistiem ir liela iespēja nonākt lielās izlases kandidātos"

Andrejs Siliņš

Basovs: "U19 izlases futbolistiem ir liela iespēja nonākt lielās izlases kandidātos"
Aleksandrs Basovs. Foto: Igor Panevski

"Esmu pārliecināts, ka pāris futbolisti no 2000. gadā dzimušajiem drīzumā tiks izsaukti Latvijas U21 izlases rindās. Iespējams, arī nacionālajā izlasē," intervijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā saka U19 izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs.

"Esmu pārliecināts, ka pāris futbolisti no 2000. gadā dzimušajiem drīzumā tiks izsaukti Latvijas U-21 izlases rindās. Iespējams, arī nacionālajā izlasē... Kā piemēru varam minēt to pašu Alekseju Saveļjevu, kurš jau tagad nonācis valstsvienības galvenā trenera kandidātu sarakstā. Domāju, ka mūsu spēlētājiem ir liela iespēja tur nokļūt. Nepieciešams profesionāli strādāt! Obligāti daudz jātrenējas individuāli un nedrīkst baidīties no konkurences! Tikai tad būs progress," Basovs norāda uz savu audzēkņu perspektīvām.

"Tagad arvien vairāk un vairāk futbolistu dodas uz ārzemēm. Tas pierāda, ka mums ir labs materiāls, taču kāds būs viņu personīgais progress nākotnē, tas ir jautājums, kuru ietekmē daudzi dažādi objektīvi faktori – klubs, līgums, aģents, jaunā trenera prasības un redzējums, atmosfēra komandā, bet pats galvenais – kādas būs šī spēlētāja prasības pret sevi, pārejot no jauniešiem uz pieaugušo futbolu! Ja spēlētājs būs gatavs strādāt katru dienu ar pilnu pašatdevi katrā treniņā, tad progress noteikti ir neizbēgams," citēts treneris.

"Uzskatu, ka šodien kopējā tendence un perspektīva ir pozitīva – mūsu futbolisti ir gatavi strādāt un pierādīt sevi. To es arī jutu ikdienā darbā ar Latvijas U-19 izlases futbolistiem."

Visu interviju ar Basovu var izlasīt šeit: https://lff.lv/zinas/11393/aleksand...

  -1 [+] [-]

, 2018-11-27 18:43, pirms 5 gadiem
A kas tur visspar ir no U19 tadi perspektievii??! Vajag pieaicinat tos kas spele arzemju akademijas..! Ir tur paris dzeki no zenit 2,CSKA,vacijas vel bija no Italijas laikam?! Tik vai taa,ar shiem kadriem nav arshana! Nu domats protams lielas izlases kontekstaa!

  -2 [+] [-]

, 2018-11-27 21:20, pirms 5 gadiem
Ha, jaunuļi šakāļi nonāks pie vecajiem šakāļiem - nespējniekiem. Starpības nekādas, lai iedomājas sevi kaut par zobenzobu tīģeriem, nekādi vilki tur nebūs... Šakālis ir šakālis arī Latvijā.