Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka SKA grauj ar 9:1, Kuldam septītais zaudējums pēc kārtas

Agris Suveizda

Znaroka SKA grauj ar 9:1, Kuldam septītais zaudējums pēc kārtas
Foto: SKA.ru

Kontinentālajā hokeja līgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sanktpēterburgas SKA, kas savā laukumā ar 9:1 sagrāva Astanas "Barys", sagādājot sāncenšiem piekto neveiksmi pēc kārtas. Jau septītais zaudējums pēc kārtas Artūra Kuldas "Kunlun", kas pagarinājumā ar 1:2 piekāpās Bratislavā.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Sankpēterburgas SKA jau pirmajā trešdaļā guva četrus vārtus (4:0), otrajā periodā rezultāts nemainījās, bet noslēdzošajā nogrieznī mājinieki sameta vēl piecas ripas. Ar četriem (2+2) punktiem izcēlās Sergejs Plotņikovs, kuam šosezon 36 spēlēs 26 (9+17) punkti. Savukārt pa trim punktiem savāca komandas rezultatīvākie spēlētāji Ņikita Gusevs (0+3, 36 spēlēs 16+29) un Iļja Kovaļčuks (1+2, 35 spēlēs 25+18). Pa trim punktiem arī Nikolajam Prohorkinam (2+1) un Vadimam Šipačovam (1+2), kuram kopš atgriešanās piecās spēlēs ir deviņi (4+5) punkti.

SKA pirms deviņām dienām izbraukumā ar 8:1 sagrāva "Kunlun", bet 23. septembrī ar 9:1 viesos jau bija pārspējusi Hantimansijskas "Yugra". SKA 36 spēlēs tikai vienreiz ir zaudējusi pamatlaikā, izcīnījusi 33 uzvaras un ar 96 punktiem ir pārliecinoša līgas līdere. Tuvākās sekotājas ir Maskavas CSKA (33 spēlēs 75 punkti) un Helsinku "Jokeri" (32 spēlēs 73 punkti).

Bratislavā ar vienu punktu samierinājās "Kunlun", kas pagarinājuma 27. sekundē zaudēja "Slovan" (1:2). Artūrs Kulda kopā ar Džesiju Blekeru spēlēja pirmajā aizsargu pārī, uz ledus bija 20 minūtes un 14 sekundes, izdarīja vienu metienu, bloķēja vienu metienu un izdarīja vienu spēka paņēmienu. Citā spēlē Maskavas "Dynamo" bez Mārtiņa Karsuma ar 2:1 mājās uzveica Omskas "Avangard".

Izmantotie resursi:
khl.ru
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...