Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" mājās astotā uzvara pēc kārtas, "Oilers" apspēlē "Bruins"

"Rangers" mājās astotā uzvara pēc kārtas, "Oilers" apspēlē "Bruins"
Ņujorkas "Rangers" uzbrukumā
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās trīs spēles, katrā no tām uzvarētājkomanda iemeta četrus vārtus.

Nešvilas ”Predators” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Karolinas „Hurricanes” ar 3:4. Katra no trešdaļām noslēdzās ar rezultātu 1:1, līdz ar ko pēc 60 nospēlētajām minūtēm bija neizšķirts 3:3. Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā divi somi - Sebastians Aho un Teuro Teravainens realizēja savus mēģinājumus un atnesa „Hurricanes” panākumu – 4:3, līdz ar ko pārtrūka „Predators” četru uzvaru sērija.

Ņujorkas ”Rangers” izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, pēcspēles metienu sērijā pārspējot Vankuveras „Canucks” ar 4:3. Viesi no Kanādas izvirzījās vadībā ar 2:0 pēc Lui Eriksona un Džeka Virtanena gūtajiem vārtiem. Mājinieki atspēlējās, un trešā perioda sākumā Mihaels Granbners panāca 2:2. Arī šeit pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 3:3. Papildlaikā vārti netika gūti, bet 14 pēcspēles metienu sērijā Džimijs Vesijs nodrošināja „Rangers” astoto mājas uzvaru pēc kārtas.

Mačā starp Edmontonas ”Oilers” un Bostonas „Bruins” pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 2:2. Uzvaras vārtus trešā perioda trešajā minūtē guva Raiens Stroms, ar stipru metienu Tuku Rasku – 3:2, savukārt pēdējā minūtē Leons Draisaitls iemeta ripu tukšos Bostonas vārtos – 4:2. „Oilers” vārtsargs Kems Talbots šajā spēlē atvairīja 34 no 36 metieniem.

Nacionālās hokeja līgas sezona turpināsies naktī uz 28. novembri ar piecām spēlēm.

NHL spēles, 27. novembris

SpēleRezultāts
Predators – Hurricanes3:4 PM
Canucks – Rangers3:4 PM
Oilers – Bruins4:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-11-27 10:13, pirms 6 gadiem
Ar tādu spēli Hurricanes pat par play-off var pacīnīties, ļoti skatāms mačs bij.

     [+] [-]

, 2017-11-27 10:13, pirms 6 gadiem
MSG laba aura. Knicks arī tur labi iet..