Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Pirms nedēļas zaudēja. Kā "Dinamo" pret "Traktor" veiksies izbraukumā?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pirms nedēļas zaudēja. Kā "Dinamo" pret "Traktor" veiksies izbraukumā?
Pols Šehura
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" turpina izbraukumu, kura pirmajās divās spēlēs kopā nopelnīja divus punktus. Šodien pulksten 16:00 pretī stāsies Čeļabinskas "Traktor", kas Austrumu konferencē pakāpusies līdz septītajai vietai. Tiešraide kanālā "Viasat Sport Baltic" un "Viaplay".

Laika posmā no 14. līdz 21. novembrim Rīgas "Dinamo" četras Austrumu konferences komandas – Jekaterinburgas "Avtomobilist", Magņitogorskas "Metallurg", Čeļabinskas "Traktor" un Toljati "Lada" – uzņēma savā laukumā, bet tagad tiek aizvadīti izbraukuma mači. Tomēr rezultāts nemainās. Pret "Avtomobilist" gan mājās, gan viesos pēdējā minūtē tika izlaista uzvara un pēcāk izcīnīts panākums divu punktu vērtē, savukārt pret "Metallurg" piedzīvoti divi zaudējumi.

Sēriju rīdzinieki centīsies pārtraukt šodien, jo pirms nedēļas Čeļabinskas "Traktor" tika zaudēts ar 1:3. Pateicoties Mika Indraša realizētajam vairākumam, laukuma saimniekiem izdevās izvirzīties vadībā, taču turpinājumā sāncenši iemeta divas ripas lietuvieša Manta Armaļa sargātajos vārtos, bet punktu pielika ar metienu tukšos vārtos.

Uzvaras vārtus 51. minūtē guva Pols Šehura, kurš uzvarēja iemetienā un pēc dažām sekundēm pielaboja partnera metienu no zilās līnijas. 31 gadu vecais kanādiešu centra uzbrucējs Šehura ir Čeļabinskas "Traktor" rezultatīvākais spēlētājs ar 34 mačos savāktajiem 26 punktiem. Viņš komandu pārstāv otro sezonu, pērn ar 41 punktu arīdzan kļūstot par rezultatīvāko.

Pirms tam viņš spēlēja Minskas "Dinamo" rindās, bet laika posmā no 2012. līdz 2014. gadam Šehura bija viens no vadošajiem Rīgas "Dinamo" spēlētājiem. Pirmajā sezonā viņš kopā ar Indraši un Mārtiņu Karsumu veidoja pirmo virknējumu, bet otrajā sezonā, kad "Dinamo" sasniedza Gagarina kausa izcīņu, viņš bija komandas otrais centrs.

Ar 35 spēlēs savāktajiem 53 punktiem Čeļabinskas "Traktor" ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, turklāt priekšā esošā Magņitogorskas "Metallurg" ir tikai divu punktu attālumā, turklāt aizvadījusi par vienu maču vairāk. Čeļabinskā nav ļoti dārgu spēlētāju, taču ir sastāvs virs vidusmēra, un vadība cer, ka ne tikai izdosies sasniegt Gagarina kausu, bet arī būs pa spēkam pārvarēt vismaz pirmo kārtu.

No leģionāriem vēl ir aizsargs Niks Beilens, kurš, spēlējot Minskas "Dinamo", bija viens no rezultatīvākajiem līgā, zviedru uzbrucēji Rikards Ginge un Līnuss Videls, kā arī čehu vārtsargs Pāvels Francouzs, kurš līdz šim ticis galā ar 93,7% pretinieku metienu, kas ir ļoti augsts rādītājs. Kolēģis Vasīlijs Demčenko tālu neatpaliek – 93,3%. Tādējādi vārtsargu līnija ir Čeļabinskas "Traktor" panākumu viens no stūrakmeņiem.

1 2 43 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2017-11-28 09:25, pirms 6 gadiem
virsraksts ir veiksmīgi formulēts,jābūt tiešām veiksmei lai šodien vinnētu,jo meistarības pietrūkst..bet par cik veiksmes māte šogad RD apiet ar līkumu tad cerības uz veiksmi minimālas ,kaut gan jebkura spēle sākas ar 0:0 un ja sākumā neielaidis pāris golus,jo 3 iemst praktiski nav reāli..

  +2 [+] [-]

, 2017-11-28 09:35, pirms 6 gadiem
Cmon kalniņ esi vārtos. Modele nevelk. Par dinamsku

     [+] [-]

, 2017-11-28 09:42, pirms 6 gadiem
Varbūt vienu punktu aizķersim?
Slēpts komentārs: Antons Upesdeglis

     [+] [-]

, 2017-11-28 10:02, pirms 6 gadiem
Būs vēl kāds papildinājums? Varbūt Starkovs?

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 10:27, pirms 6 gadiem
Traktora tosols jāpārlej Dinamiešu kannās! Par teicamu ģēri!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-28 11:16, pirms 6 gadiem
Ej labak pucē dupsi pernabucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-28 11:31, pirms 6 gadiem
Ir iespējas šonedēļ tikt augstāk par 27.vietu tabulā. Jāizmanto.

     [+] [-]

, 2017-11-28 11:32, pirms 6 gadiem
IPS rakstīja: Fui, jums krieviem laikam vienalga ko liet ribās, ka tik gāž no kājām
Jums, troļļiem laikam vienalga ko rakstīt, ka tik par sevi atgādināt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-28 12:05, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Jums, troļļiem laikam vienalga ko rakstīt, ka tik par sevi atgādināt.
Tāds jau ir troļļu darbs. Par to viņiem algu maksā. Vislabākā aizsardzība ir uzbrukums un lai novērstu aizdomas no sevis viņi sameklē kādu citu kuram piedēvēt to kas ir paši. Viņi atrod FUNI un piedēvē viņam savu situāciju. Kaut kā jau viņiem tā mazā alga ir jānopelna-cis lamājās, cits nolaižas līdz bērndārznieka līmenim. Kādēļ troļļi nestrādā citus ir labi redzams no diskusijām šeit. Loģiski argumentēt savu viedokli neprot, ja jūt ka pilnīgi zaudē diskusijā , tad sāk lamāties. Īsti mazi trollīši, bet vismaz kaut ko nopelna sev.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 12:14, pirms 6 gadiem
Biedrs funarins lieliski aprakstījsi sava darba ikdienu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-11-28 12:54, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Biedrs funarins lieliski aprakstījsi sava darba ikdienu
Lūk arī trollisma piemērs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 13:27, pirms 6 gadiem
Biedrs funarins turpina izmantot paša komentārā piesaukto uzbrukuma taktiku, lai novērstu uzmanību no sevis! partija lepojas ar čaklo kranci!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 13:28, pirms 6 gadiem
gan jau Traktors uz vienas slidas apspēlēs šos mūžam jaunos perspektīvos hokejistus kā Meiju , Pavlovu , Skvorcovu u.t.t , kas pārstāv Dināmo Rīgu

     [+] [-]

, 2017-11-28 13:37, pirms 6 gadiem
jeepis59 rakstīja: virsraksts ir veiksmīgi formulēts,jābūt tiešām veiksmei lai šodien vinnētu,jo meistarības pietrūkst..bet par cik veiksmes māte šogad RD apiet ar līkumu tad cerības uz veiksmi minimālas ,kaut gan jebkura spēle sākas ar 0:0 un ja sākumā neielaidis pāris golus,jo 3 iemst praktiski nav reāli..
nevis veiksmes māte iet ar līkumu, bet gan meistarību tēvs nav ar p**pi ielicis

  +2 [+] [-]

, 2017-11-28 13:39, pirms 6 gadiem
IPS rakstīja: Tu taču esi glumāks par glumu! Visus savus izgājienus tagad piedēvē citiem Pareizi dari, ka slēp savu personību kā īsts gļēvulis, citādi tādu kā tevi sen jau nolinčotu. Bail padomāt, kas izaugs no taviem skolniekiem.
Draudēšana ar linča tiesu, apsaukāšanās, diskusijas bez loģiskiem argumentiem utt.
Lūdzu piedāvāju visiem sākt šeit pie DR rakstiem normālas diskusijas bez lamām, bez komentāriem kuri nav par tēmu, bez apsaukāšanās. Tikai par tēmu -kritiku,spēcīgu kritika par DR komandu, argumentus utt.
Troļļi pirmie atteiksies. Tagad redzēsim kurš piekritīs un būs ar mieru rakstīt tikai par tēmu tad tie nebūs troļļi. Sarunājuši?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-11-28 13:48, pirms 6 gadiem
IPS rakstīja: Ok, es ar mieru, bet vienojamies par to kā īsti vīri - ar rokasspiedienu!
Visi kas šeit raksta vienojas tikai par tēmu. Kurš neievēro - tas trollis. Tikai tu no citiem profiliem atkal rakstīsi,jo šo IPS tu pēdējā laikā izmanto reti.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-28 14:11, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Lūk arī trollisma piemērs.
Funark, tādu kā tu un Perņaks dēļ mēs vel ilgi neizrausimies no Parašas ietekmes, jo tava marazmātiskā tieksme vilkt līdz CCCP laikus, mums to neļauj.
Pēc franču revolūcijas Robespjērs tādus kā tu vienkārši iznīcināja, jo viņam jau tad bija skaidrs, ka cilvēki ar iepriekšējās valsts iekārtas domāšanu neļaus virzīties uz priekšu. Nezinu vai par laimi vai diemžēl, bet tagad ir demokrātija, un šos cilvēkus ar pēcpadomju domāšanu neļauj nolikt pie vietas. Viņiem pat ļauj skolot mūsu nākošo paaudzi, un zināmā mērā pat tos ļaujot sabojāt. Tas gan ir ļoti slikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-28 14:24, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Funark, tādu kā tu un Perņaks dēļ mēs vel ilgi neizrausimies no Parašas ietekmes, jo tava marazmātiskā tieksme vilkt līdz CCCP laikus, mums to neļauj.
Pēc franču revolūcijas Robespjērs tādus kā tu vienkārši iznīcināja, jo viņam jau tad bija skaidrs, ka cilvēki ar iepriekšējās valsts iekārtas domāšanu neļaus virzīties uz priekšu. Nezinu vai par laimi vai diemžēl, bet tagad ir demokrātija, un šos cilvēkus ar pēcpadomju domāšanu neļauj nolikt pie vietas. Viņiem pat ļauj skolot mūsu nākošo paaudzi, un zināmā mērā pat tos ļaujot sabojāt. Tas gan ir ļoti slikti.
Mani arī satrauc daudzu padomju domāšanas stils. Skumīgi ka tas velkas mums līdzi. Es viņu pamatā sevī iznīcinu cik spēju. Demokrātija - lieta ko mums jāapgūst , bet bijušiem padomju cilvēkiem to grūti iemācīties. Padomju cilvēki vēlas lai visi domā vienādi vai vismaz ļoti līdzīgi. Ja tā nav tad jālamājas, jādusmojas. tev ir izteikti tipiskā padomju domāšana. Aizdomīgums, pozitīvā domāšana ir slikta, nekas nav labs pirms tas nav pierādīts visaugstākajā līmenī, tikai uzvaras ir labas sportā un nekas cits, tikai 1.vieta ir panākums utt.
Visi nav vienādi un tas ir mums jāiemācās.
Starp citu Ļeņinam ļoti patika jakobīņi , arī Napoleons simpatizēja jakobīņiem. Lielā franču revolūcija tev kalpo kā pozitīvs piemērs kad nogalināja tūkstošiem cilvēku gadā par vissīkāko pārkāpumu. Tev tas šķiet pareizi-īsts padomju cilvēks esi. Ja nav ar mums tad esi pret mums un man ir tiesības sodīt otra ar visbargāko sodu-tā domā padomju cilvēki.
Mans pārkāpums ir simpatizēšana DR komandai (nevis Savickim), jušana līdzi komandai, fanošana un tu izejot no tā piesauc kā labu piemēru jakobīņu diktatūru un ne īpaši simpātiski izsakies par demokrātiju. Tad kurš no mums ir tuvāk totalitārai padomju sistēmai.

  -3 [+] [-]

, 2017-11-28 14:28, pirms 6 gadiem
atkal mūžīgā tiršanās.

     [+] [-]

, 2017-11-28 14:34, pirms 6 gadiem
Cienu Irbi, kurš pateica ka viņam nesimpatizē DR un nekad ar to nestrādās ,jo nepatīk politiskais zemteksts. Irbe cilvēks ,kurš normāli pasaka savu viedokli . Malacis-viņam nav padomju domāšanas veids jau kopš jaunības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-11-28 14:35, pirms 6 gadiem
Jā, jā, Fuņa k-gs, Ļeņins jau no mazotnes tik pie ledus, tik pie ledus:

Kogda bil Ļeņin maļeņkij,
S kudrjavoi golovoi,
Ļjubil katatsja v vaļenkah
Po gorke ļeģjanoi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 14:43, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Mani arī satrauc daudzu padomju domāšanas stils. Skumīgi ka tas velkas mums līdzi. Es viņu pamatā sevī iznīcinu cik spēju. Demokrātija - lieta ko mums jāapgūst , bet bijušiem padomju cilvēkiem to grūti iemācīties. Padomju cilvēki vēlas lai visi domā vienādi vai vismaz ļoti līdzīgi. Ja tā nav tad jālamājas, jādusmojas. tev ir izteikti tipiskā padomju domāšana. Aizdomīgums, pozitīvā domāšana ir slikta, nekas nav labs pirms tas nav pierādīts visaugstākajā līmenī, tikai uzvaras ir labas sportā un nekas cits, tikai 1.vieta ir panākums utt.
Visi nav vienādi un tas ir mums jāiemācās.
Starp citu Ļeņinam ļoti patika jakobīņi , arī Napoleons simpatizēja jakobīņiem. Lielā franču revolūcija tev kalpo kā pozitīvs piemērs kad nogalināja tūkstošiem cilvēku gadā par vissīkāko pārkāpumu. Tev tas šķiet pareizi-īsts padomju cilvēks esi. Ja nav ar mums tad esi pret mums un man ir tiesības sodīt otra ar visbargāko sodu-tā domā padomju cilvēki.
Mans pārkāpums ir simpatizēšana DR komandai (nevis Savickim), jušana līdzi komandai, fanošana un tu izejot no tā piesauc kā labu piemēru jakobīņu diktatūru un ne īpaši simpātiski izsakies par demokrātiju. Tad kurš no mums ir tuvāk totalitārai padomju sistēmai.

Es neko citu no tevis negaidīju, ka vien stulbu atrakstīšanos.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-28 14:47, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Cienu Irbi, kurš pateica ka viņam nesimpatizē DR un nekad ar to nestrādās ,jo nepatīk politiskais zemteksts. Irbe cilvēks ,kurš normāli pasaka savu viedokli . Malacis-viņam nav padomju domāšanas veids jau kopš jaunības.

''Cienu Irbi, kurš pateica ka viņam nesimpatizē DR un nekad ar to nestrādās........''

Tev laikam vecuma marasms vai skleroze, rakstot to komentāru, saasinājās?
Tikai cilvēks ar ļoti sūdīgu atmiņu var uzrakstīt, ka Irbe nestrādāja KrHuLv. Atgādinu, ka viņš šai čekas projektā strādāja, un saņēma Mīkstā Jura Judasa grašus.
Pārējais viss jau ir lirika!
1 2 43 komentāri