Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" atkārtoti pieveic Sanktpēterburgas "Dynamo"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīga" atkārtoti pieveic Sanktpēterburgas "Dynamo"
Gustavs Dāvis Grigals
Foto: Kaspars Volonts

Otro uzvaru divās dienās Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) izcīnījuši HK "Rīga" hokejisti. Rīdzinieki arī otrajā mačā pieveica Sanktpēterburgas "Dynamo" ar rezultātu 3:1.

Vakar abas komandas tikās pirmo reizi šosezon. Lai arī "Dynamo" bija favorīti, rīdzinieki ātri guva divus vārtus, ieguva arī trīs vārtu pārsvaru, svinot uzvaru ar rezultātu 5:3. Šodien vajadzēja noturēt uzņemto kursu, cenšoties tikt pie vēl viena panākuma.

Spēles pirmajā periodā abas komandas cīnījās diezgan līdzīgi. Neviena no komandām netika pie skaitliskā vairākuma, kas, vismaz rīdzinieku izpildījumā, atšķirībā no vakardienas spēles, neļāva parādīt komandas spēles kvalitātes. "Rīgas" hokejisti centās ieņemt pretinieku vārtus individuālām darbībām, bet droši vārtos spēlēja Ņikita Masļenņikovs. Arī Gustavam Dāvim Grigalam vajadzēja atvairīt deviņus sāncenšu metienus, rezultātam tā arī paliekot neatklātam.

Otrais periods sākās ar "Rīgas" vairākumu. Teju visas divas minūtes rīdzinieki pavadīja pretinieku zonā, veica vairākus metienus pa vārtiem, bet rezultātu neatklāja. Nākamajās minūtēs laukumā bija vērojams atklāts hokejs, kurā nedaudz labāk jutās viesi. "Dynamo" hokejistiem bija labas vārtu gūšanas iespējas, bet no ne tik labas iespējas izdevās gūt vārtus. Grigala sargātajos vārtos ripu ieraidīja Vadims Zeļenkovs.

Astotajā minūtē divi pret vienu aizsargu izgāja rīdzinieki, bet pēc lieliskas Frenka Razgala piespēles vārtus neguva Haralds Štrombergs. Perioda otrajā pusē mājiniekiem izdevās izturēt mazākumu, bet paši vairākumā guva vārtus, kuri gan kļūdaini netika ieskaitīt. Drīz pēc tam sekoja vēl viens noraidījums, kuru izdevās izmantot. Viesi iekrita uz nomaiņu, ātro pretuzbrukumu noslēdzot Robertam Baranovskim - 1:1.

Trešais periods sākās ar "Dynamo" vairākumu, viesiem nespējot neko izveidot. Drīz pēc tam pie šādas iespējas tika mājinieki, kuri meklēja atslēgu uz pretinieku vārtiem, Frenkam Razgalam atrodot to dažas sekundes pēc vairākuma beigām (2:1). Mājinieki atdeva iniciatīvu pretiniekiem, bet bīstamākie momenti radās vien pēc rīdzinieku kļūdām. Laiks ritēja "Rīgas" labā, mačam strauji tuvojoties izskaņai. Nedaudz vairāk nekā divas minūtes līdz pamatlaika beigām mača likteni izšķīra Daniels Bērziņš, uzstādot mača gala rezultātu - 3:1. Līdz ar to "Rīga" izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

MHL, 27. novembris

HK "Rīga" - MHK "Dynamo" 3:1 (0:0, 1:1, 2:0)

Vārti: 25:05 Zeļenkovs (Andrejevs) 0:1, 37:50 Baranovskis (Zīle, Goloha) 1:1, 45:00 Razgals (Galoha) 2:1, 57:49 Bērziņš (Svars, Zeilis) 3:1.
Metieni: 32-26
Soda minūtes: 6-8
Vārtsargi: Gustavs Dāvis Grigals - Ņikita Masļenņikovs

     [+] [-]

, 2016-11-27 16:19, pirms 7 gadiem
Zili brīnumi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-27 17:11, pirms 7 gadiem
Ozoliņa brīnumnūjiņa

     [+] [-]

, 2016-11-27 17:12, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Īstenībā neticami, Dynamo ir ļoti spēcīga komanda, katru gadu gandrīz kāds no šī kluba tiek uz NHL.
Malači Rīdzinieki.
Paldies Krievijas hokejam par šo lielisko jaunatnes hokeja līgu. Cerams arī nākamsezon MHL sniegs mums iespēju attīstīt Latvijas jaunatnes hokeju.
Neticami, jo komandā spēlē rotenberga dēls. Tiesneši nemaz mušas neķer.

     [+] [-]

, 2016-11-27 17:47, pirms 7 gadiem
Kāpēc autors domā, ka pirmie Razgala vārti tika neieskaitīti kļūdaini? Vai tad tur nebija kustības ar kāju?

     [+] [-]

, 2016-11-28 00:29, pirms 7 gadiem
Pēdējā laikā krietni labāk, vienīgi krīt ārā divi zāģi mājās pret pēdējās vietas īpašniekiem Atlantiem.