Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Real'' pēc pirmās uzvaras B grupā, ''Bayern'' viesosies Krievijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Real'' pēc pirmās uzvaras B grupā, ''Bayern'' viesosies Krievijā
Serhio Ramoss labā noskaņojumā gatavojas spēlei. Foto: Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgā tiks aizvadītas astoņas otrās kārtas spēles. Plkst. 19:55 Minhenes ''Bayern'' savu otro A grupas spēli aizvadīs Maskavā pret ''Lokomotiv'', kamēr B grupā Madrides ''Real'' par pirmo uzvaru jaunajā sezonā spēkosies pret Menhengladbahas ''Borussia''.

A grupā šodien esošā titula īpašniece Minhenes ''Bayern'' viesosies Krievijā, kur spēkosies pret Maskavas ''Lokomotiv''. Ja Minhenes futbolisti titula aizstāvēšanu iesāka ar pārliecinošu uzvaru pār Madrides ''Atletico'' ar 4:0, tad ''Lokomotiv'' viesos cīnījās neizšķirti 2:2 ar Austrijas komandu ''RB Salzburg''. ''Bayern'' galvenais treneris Hansi Fliks pirmsspeles preses konferencē atzina, ka viņa vadītie futbolisti nedrīkst atslābināties: ''Mūsu pretinieks ir viens no labākajiem klubiem Krievijā. Viņi ir ielaiduši savā čempionātā vismazāk vārtus un ir ar meistarīgiem uzbrucējiem, kas prot iesist vārtus. Mēs nedrīkstam atslābināties un visas spēles gaitā jābūt fokusētiem. Mums visi ir gatavi spēlēt. Gnabrī ir atgriezies no traumas, tāpat kā Sanē, kurš spēlēja jau Bundeslīgas spēlē, tā kā man ir lielākas variācijas iespējas uzbrukumā.'' Citā A grupas spēlē Madrides ''Atletico'' uzņems ''RB Salzburg''.

B grupā Madrides ''Real'' viesosies Vācijā, kur spēkosies pret Menhengladbahas ''Borussia''. Pirmajā kārtā ''Real'' piedzīvoja pārsteidzošu zaudējumu pret ''Shakhtar'' ar 2:3, kamēr ''Borussia'' spēlēja neizšķirti 2:2 ar Milānas ''Inter''. Uzvara El Clasico ar 3:1 pār ''Barcelona'' ļauj Madrides futbolistiem doties uz Vāciju labā noskaņojumā, ko akcentē arī galvenais treneris Zinedins Zidāns: ''Sniegums, ko demonstrējām pret ''Barcelona'', ir tieši tas, kas mums jādara arī šeit. Mēs spēlējām labi, kā komanda un svarīgākais šobrīd ir tieši to pašu izdarīt pret ''Borussia''. Mums ir svarīgi vēlreiz parādīt līdzīgu sniegumu.'' Citā grupas spēlē Doņeckas ''Shakhtar'' savā laukumā uzņems Milānas ''Inter'', cenšoties uzvarēt otrajā spēlē un nostiprināties līderpozīcijās grupā.

C grupā Pepes Gvardiolas vadītā ''Manchester City'' viesos cīnīsies pret ''Marseille''. Starp abām komandām šis būs pirmais savstarpējais duelis Eirokausos. Pirmsspēles preses konferencē Gvardiola atzina, ka katru gadu vēlas uzvarēt Čempionu līgā: ''Šķiet, uz šo jautājumu esmu atbildējis reizes 250, kopš esmu ''Manchester City''. Es darīšu visu, lai uzvarētu šajā turnīrā kā katru gadu. Bija svarīgi iesākt turnīru ar uzvaru savā laukumā, tā kā uzvaras savās mājās šajā turnīrā ir ļoti svarīgas. Šodien ir otrā spēle un mēs vēlamies uzvarēt.'' Citā C grupas spēlē ''Olympiakos'', kas pirmajā spēlē kompensācijas laikā izrāva uzvaru pār ''Marseille'', viesos spēkosies pret ''Porto''.

D grupā Anglijas Premjerlīgas čempionvienība ''Liverpool'' uzņems ''Midtjylland''. Jirgens Klops atzina, ka neko daudz par pretinieku nezina: ''Godīgi sakot, mēs nezinām neko daudz par viņiem. Komandas tikšanās vēl tikai sekos pēc konferences. Viņi ir kvalificējušies UEFA Čempionu līgai un spēlē labi vietējā čempionātā. Viņiem ir pārliecība pār saviem spēkiem, bet mums jāfokusējas uz savu sniegumu.'' Citā D grupas spēlē ''Atalanta'' uzņems Amsterdamas ''Ajax'', kas nedēļas nogalē uzstādīja rekordu vietējā čempionātā ar 13:0 uzvaru.

UEFA Čempionu līga, 2.kārta

LaiksGrupaSpēle
19:55ALokomotiv - Bayern
BShakhtar - Inter
22:00AAtletico - Salzburg
BBorussia M - Real
CPorto - Olympiakos
CMarseille - Manchester City
DAtalanta - Ajax
DLiverpool - Midtjylland

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

     [+] [-]

, 2020-10-27 09:55, pirms 3 gadiem
Autor, kur Tu izrāvi, ka pirmās 2 spēles notiks 19:00, nevis 19:55?

  +1 [+] [-]

, 2020-10-27 10:26, pirms 3 gadiem
neizšķirti 2:2 ar citu Vācijas komandu ''RB Salzburg''. ''Bayern'' galvenais treneris Hanzi Fliks pirmsspeles preses konferencē atzina....

Profesionāli... Zalcburga no Austrijas kļuvusi par Vācijas pilsētu, Hans Fliks palicis tikai pie iesaukas Hanzi

     [+] [-]

, 2020-10-27 12:37, pirms 3 gadiem
Vai Roberts L. brauks ar vilcienu ?

     [+] [-]

, 2020-10-27 12:37, pirms 3 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Profesionāli... Zalcburga no Austrijas kļuvusi par Vācijas pilsētu, Hans Fliks palicis tikai pie iesaukas Hanzi
Autora rokasgrāmata "Mein Kampf"... paraugs Ādolfs H.
tā, ka viss kārtībā...