Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bukartam trešie vārti šosezon, pieveicot Znaroku un Vītoliņu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bukartam trešie vārti šosezon, pieveicot Znaroku un Vītoliņu
Roberts Bukarts. Foto: HC Severstal

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs izcīnījusi Čerepovecas "Severstal", kas izbraukumā ar 4:3 pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoņa trenēto Maskavas "Spartak". Čerepovecas komandas panākumu ar gūtiem vārtiem kaldināja uzbrucējs Roberts Bukarts.

Roberts Bukarts spēlēja "Severstal" trešajā maiņā, uz ledus pavadot 16 minūtes un deviņas sekundes. 30 gadus vecā uzbrucēja rēķinā šosezon ir četri rezultativitātes punkti (3+1), kā arī realizēts pēcspēles bullītis. Bukarts vārtus guva 35. minūtē, tobrīd panākot 3:2 "Severstal" labā.

"Spartak", kas šovakar spēlēja bez sava vadošā vārtsarga Jūliusa Hudāčeka, šovakar izpildīja divus soda metienus, pirmajā periodā Robinam Hanzlam realizējot bullīti un panākot 2:1 mājinieku labā, savukārt 37. minūtē Sergeja Širokova soda metienu atvairot Vladislavam Podjapoļskim.

"Severstal" ar 19 spēlēs iekrātiem 23 punktiem pakāpās uz ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Spartak" ar 20 punktiem 20 mačos Rietumos saglabāja astoto pozīciju.

Vakara otrajā spēlē Naidžela Douza divi vārti un viena rezultatīva piespēle ļāva Kazaņas "Ak Bars" Tatarstānas klubu derbijā ar 3:2 apspēlēt Ņižņekamskas "Neftekhimik", sagādājot tai ceturto zaudējumu pēc kārtas. Kazaņieši ar 32 punktiem 22 mačos nostiprinājās Austrumu konferences kopvērtējuma vadībā, turpretim "Neftekhimik" ar 12 punktiem 18 spēlēs ir priekšpēdējā 11. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-10-27 21:57, pirms 3 gadiem
Visi šie oandēmijjas laika rezultāti neko objektīvu nerāda, tikai totalizatoru dēļ šīs spēles notiek...
Un arī līdzjutējiem kāds labums....
Citādi gadus 2 vai 3 vakuumā...

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:43, pirms 3 gadiem
Krasavella

     [+] [-]

, 2020-10-27 23:53, pirms 3 gadiem
roliksis40 rakstīja: Krasavella
kRĀSVIELA