Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero atgriežas "Manchester City" lazaretē - trešajā spēlē pēc traumas jaunas problēmas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Agvero atgriežas "Manchester City" lazaretē - trešajā spēlē pēc traumas jaunas problēmas
Serhio Agvero. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempionei “Manchester City” bez argentīniešu uzbrucēja Serhio Agvero nāksies iztikt līdz pat mēnesim. Viņš nule atveseļojās no vienas traumas, bet nedēļas nogalē iedzīvojās svaigā savainojumā.

32 gadus vecais Serhio Agvero sestdien aizvadīja Premjerlīgas maču pret “West Ham”, tomēr izbraukuma duelis uzbrucējam beidzās jau pēc pirmā puslaika. Viņš tika nomainīts muskuļa savainojuma dēļ, un tiek prognozēts, ka atlabšanas laiks paņems aptuveni mēnesi. Jāpiezīmē, ka Agvero tā bija tikai trešā spēle pēc atkopšanās no ceļgala savainojuma.

Šovakar “Manchester City” aizvadīs Čempionu līgas izbraukuma spēli pret “Marseille”. Pepa Gvardiolas komanda iepriekš savā laukumā ar 3:1 pieveica “Porto”, spēli tiesāja latvietis Andris Treimanis. Savukārt Premjerlīgas sākums bijis problemātisks. Piecos mačos gūti astoņi punkti, ieņemot vien 13. vietu.

“Viss atkarīgs no savainojuma. Minimums, ko nāksies izlaist - 10 līdz 15 dienas. Ja ilgāk, tad trīs nedēļas līdz mēnesim. Es nezinu,” teica Gvardiola. “Kad piecus mēnešus nevari spēlēt ceļgala traumas dēļ, atgriežoties vienmēr būs risks. Centāmies ar visu tikt galā, bija ieplānotas 50-55 minūtes, taču ar to nepietika, lai sagatavotos nākamajām spēlēm.”

Iespējams, pret “Marseille” ierindā varēs atgriezties Kevins de Breine. Bez Agvero savainots vēl viens komandas uzbrucējs - brazīlietis Gabriels Žezuss.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...