Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs laukumā cer atgriezties līdz šī gada beigām

Agris Suveizda

Ibrahīmovičs laukumā cer atgriezties līdz šī gada beigām
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: PA Wire/Scanpix

LETA--DPA. Slavenais zviedru futbola uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs, kurš pārstāv titulēto Anglijas klubu Mančestras "United", cer atgriezties laukumā līdz šī gada beigām.

Pašlaik 36 gadus vecais Ibrahīmovičs aprīlī guva smagu ceļgala saišu traumu, turklāt izskanēja informācija, ka viņš šajā gadā laukumā neatgriezīsies. Tomēr zviedru futbolists norādīja, ka atlabst no savainojuma un ar katru dienu viņa stāvoklis uzlabojas, turklāt Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju izteicis prognozi, ka Ibrahīmovičs varētu atgriezties pirms gada beigām.

"Redzēsim, vai man tas izdosies. Cītīgi sekoju plānam un daru to, uz ko šobrīd esmu spējīgs. Jūtos patīkami satraukts, jo arvien vairāk tuvojos savam atgriešanās brīdim," izteicās Ibrahimovičs. Augustā Ibrahīmovičs uz vienu gadu pagarināja līgumu ar Mančestras klubu, bet iepriekšējā sezonā, kas viņam Anglijā bija pirmā, viņš ar 28 vārtiem bija komandas rezultatīvākais futbolists.

"Šī ir mana pirmā nopietnā trauma karjerā, šo mēnešu laikā esmu gājis cauri daudz kam. Nevēlos visu paveikto darbu palaist vējā un atgriezties laukumā pārāk ātri. Kad būšu gatavs, tad arī spēlēšu," pauda Ibrahimovičs. "Gribu atkal sajust svaigās zāles aromātu, spriedzi un atmosfēru stadionā. Tas būs brīdis, kad atkal kļūšu par lauvu, kāds esmu patiesībā."

Uz Mančestru Ibrahīmovičs pārcēlās pērnvasar pēc četrām sezonām Francijas klubā PSG. Viņš spēlējis arī "Malmo" (Zviedrija), Amsterdamas "Ajax" (Nīderlande), Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", "Milan" (visas - Itālija) un "Barcelona" (Spānija). Mančestras "United" ar 20 punktiem deviņās spēlēs ieņem otro vietu Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā, jau par pieciem punktiem atpaliekot no Mančestras "City". Savukārt UEFA Čempionu līgu šis klubs sācis ar trim uzvarām trīs mačos.

Izmantotie resursi:
leta.lv