Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA jaunās sezonas atklāšanas nakts

Rolands Eliņš

NBA jaunās sezonas atklāšanas nakts
Lebrons Džeimss un Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Šonakt ar trim mačiem tiks atklāta Nacionālās basketbola asociācijas jaunā sezona. Kamēr Latvijas basketbola līdzjutēju skatieni pievērsti parīt gaidāmajai Kristapa Porziņģa debijai pasaules spēcīgākajā līgā un “Knicks” mačam Milvoki, uz čempionu titulu jau atkal nopietni pretendē vismaz septiņas komandas, no kurām ar pirmā līmeņa zvaigzni šovasar pastiprinājusies gan tikai viena ("Spurs"). Savukārt "Warriors" būs jāaizstāv gan čempionu tituls, gan MVP tituls, ko par savu šobrīd sauc Stefens Karijs.

Kristapa Porziņģa draftēšana ar neizsakāmi augsto ceturto numuru Latvijā šovasar (un droši vien vēl daudzas jo daudzas vasaras nākotnē) bija sasniegums numur viens, un NBA jaunā sezona acumirklī palika par vienu no gaidītākajiem sporta notikumiem mūsu valstī. Tiesa, neskaitot šo Latvijai ļoti svarīgo mirkli un tam sekojošo Porziņģa nonākšanu Ņujorkas "Knicks" sistēmā, NBA starpsezona padevusies visai klusa, bet pāris atsevišķie skandāli noslēdzās ar relatīvu pamieru.

Vienu drāmu radīja Deandrē Džordans, kurš mutiski apsolīja līgumu Dalasai, taču pārdomāja un lika parakstu uz “Clippers” piedāvātā papīra, tādējādi komandu nemaz nemainot un liekot apšaubīt visu brīvo aģentu sistēmu, jo Dalasa tika, rupji sakot, legāli apčakarēta, kamēr citi tās kārotie brīvie aģenti bija izķerti. Jukas ilgu laiku bija ap Tristana Tompsona jauno līgumu, un viņa aģenti lika “Cavaliers” līdz pat oktobra vidum kasīt kopā dolārus, līdz beidzot tika salikts līgums par 82 miljoniem ASV dolāru, un arī Tompsons palika iepriekšējā komandā. Trešā drāma bija Markīfam Morisam, kurš apvainojās uz “Suns” par viņa brāļa aizmainīšanu un paziņoja, ka meklēs iespējas aiziet no komandas, taču pārbaudes spēlēs viņš joprojām bija Fīniksā un, visticamāk, nekur nepazudīs arī sezonas sākumā.

Protams, šovasar par visām konkurentu jezgām īpaši plaši var smīnēt “Spurs” brigāde un Gregs Popovičs. Ierindā saglabāts viss komandas kodols, jauns līgums ar Kavai Lenardu, bet Deivids Vests ieradās komandā praktiski kā brīvprātīgais, proti, ar desmitreiz mazāku algu nekā varēja saņemt Indianā, turklāt “Spurs” arī var lepoties ar vasaras labākā brīvā aģenta – Lemarkusa Oldridža – piesaisti. Taču, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šoreiz visas pārējās pirmā līmeņa zvaigznes komandu nav mainījušas.

No 2014./15. gada sezonas 20 rezultatīvākajiem spēlētājiem jaunā komandā ir tikai Oldridžs un Montei Eliss, no iepriekšējā Zvaigžņu spēlē iebalsotajiem un izraudzītajiem 28 spēlētājiem savās vietās palikuši visi, izņemot Oldridžu, savukārt no iepriekšējās sezonas trim simboliskajām izlasēm un divām simboliskajām aizsardzības izlasēm arī vietās palikuši visi, izņemot Oldridžu. Tas gan nenozīmē, ka 30 NBA komandu menedžeri vasarā gulējuši – praktiski no jauna (atkal) uzbūvēts “Mavericks” sastāvs, ar pazīstamiem vārdiem papildinājusies “Kings”, “Rockets” ieguvusi Taju Losonu, jānovērtē Grega Monro pievienošanās potenciālajam “Bucks” sastāvam un Pola Pīrsa atkalapvienošanās ar Doku Riversu Losandželosā, taču nekas no tā neliek teikt, ka spēku samēri līgā būtu krasi mainījušies.

Šī arī būs pirmā sezona, kurā NBA laukumos vairs neredzēsim vairākus basketbolistus, kuri šajā līgā atstājoši paliekošas pēdas – karjeru noslēguši Stīvens Džeksons, Darjus Songaila, Šons Merions, Andrejs Kiriļenko, Kenjons Mārtins, Džeisons Ričardsons un Eltons Brends. Savukārt ar jauniem galvenajiem treneriem sezonu iesāks sešas komandas. Diemžēl sezonas pirmās nedēļas būs sēru noskaņā, jo jaunu galveno treneri spiesta nozīmēt arī Minesotas “Timberwolves”..

Nozīmīgākās pārmaiņas NBA starpsezonā

Spēlētāji

SpēlētājsBijusī komandaJaunā komandaSpēlētājsBijusī komandaJaunā komanda
Lemarkuss OldridžsTrail BlazersSpursDeivids VestsPacersSpurs
Montei ElissMavericksPacersTajs LosonsNuggetsRockets
Deivids LīWarriorsCelticsGregs MonroPistonsBucks
Derons ViljamssNetsMavericksTjagu SplitersSpursHawks
Reižons RondoMavericksKingsMarko BelineliSpursKings
Pols PīrssWizardsClippersVeslijs MetjūzsTrail BlazersMavericks

SpēlētājsBijusī komandaJaunā komandaSpēlētājsBijusī komanda
Taisons ČendlersMavericksSunsMarkuss MorissSunsPistons
Ārons AflaloTrail BlazersKnicksRobins LopessTrail BlazersKnicks
Andrē MillersKingsTimberwolvesDžeisons TompsonsKingsWarriors
Džordans HilsLakersPacersRojs HibertsPacersLakers
Ričards DžefersonsMavericksCavaliersMo ViljamssHornetsCavaliers
Džaveils Makgī76ersMavericksTeišons PrinssPistonsTimberwolves
Karons BatlersBucksKingsAndrea BarnjāniKnicksNets

Galvenie treneri

KlubsBijušais trenerisAiziešanas iemeslsJaunais treneris
ThunderSkots BrukssAtlaistsBilijs Donovans
MagicDžeimss BoregoNepagarināts līgumsSkots Skailss
PelicansMontijs ViljamssAtlaistsAlvins Džentrijs
TimberwolvesFlips SaunderssAizgājis mūžībāSems Mičels
BullsToms TibodoAtlaistsFreds Hoibergs
NuggetsMelvins HantsNepagarināts līgumsMaikls Melouns

NBA drafts 2015

Nr.KomandaSpēlētājsPoz.
1.TimberwolvesKarls Entonijs TaunssC
2.LakersD'Andželo RaselsPG
3.76ersDžalils OkaforsC
4.KnicksKristaps PorziņģisPF
5.MagicMario HezonjaSG
6.KingsVillijs Kolijs SteinsC
7.NuggetsEmanuels MudiejsPG
8.PistonsStenlijs DžonsonsF
9.HornetsFrenks KaminskisPF
10.HeatDžastiss VinslovsSF

„Viensviens.lv” bukmeikeri vislabākās izredzes iegūt NBA čempionu titulu piedēvējuši finālistei Klīvlendas „Cavaliers”, kura šosezon maksās lielu jo lielu nauda greznības nodoklī, jo algu griesti pārsniegti par apmēram 45 miljoniem. Jā, nākamsezon algu griesti tiks krietni paaugstināti, taču tad jaunus līgumus gribēs (vismaz Klīvlendai jācer, ka gribēs) Lebrons Džeimss un Kairijs Ērvings, un sastāva komplektācija var radīt problēmas. Vairākas pārbaudes spēles Džeimss izlaida, taču šonakt pret „Bulls” būs ierindā, tāpat kā nesen no savainojuma atlabušais Kevins Lavs, taču Ērvinga atgriešanās vēl vairāku nedēļu attālumā.

Tieši „Bulls” jau atkal tiek piesaukta kā galvenā „Cavs” konkurente Austrumos, taču arī tās līderis Deriks Rouzs daļu pirmssezonas izlaida acs traumas dēļ un, lai arī šonakt būs sastāvā, atzinis, ka joprojām saskaras ar redzes problēmām. Rouzs jau vairākas sezonas mokās ar traumām, taču šosezon nonācis jauna galvenā trenera- Freda Hoiberga – apgādībā. Komandā joprojām ir atkal Eiropas čempionātā triumfējušais Pau Gazols, savukār Džimijam Batleram jāpierāda, ka iepriekšējās sezonas uzlēkšana elitē nebija nejaušība.

Vārds „nejaušība” tiek piesaukts arī Atlantas „Hawks” sakarā – vai komandai, spēlējot bez izteiktām zvaigznēm, izdosies noturēt 60 uzvaru augstumā pacelto latiņu? Komandas kodols palicis ierindā, klāt nācis centrs Tjagu Spliters, taču NBA apskatnieki un bukmeikeri ir piesardzīgi un par daudz spēcīgākām kandidātēm uz titulu uzskata „Thunder” ar beidzot veselo superduetu Durents-Vestbruks ierindā un „Rockets” ar Džeimsu Hārdenu un Dvaitu Hovardu. Ja par Hārdena superzvaigznes statusu jautājumu vairs nav, tad Hovardam gan tas atkal jāpierāda, taču Losona ierašanās noteikti sniegs viņam papildu iespējas to izdarīt.

Visas šīs pieminētās komandas var saukt par titula favorītēm, taču, lai ko prognozētu bukmeikeri un norādītu žurnālisti un komentētāji, jebkurai čempiones goda kārotājai tas vispirms būs jāatņem „Warriors”. Zelta štata komanda pagājušajā sezonā dominēja, izcīnot 67 uzvaras, un no šī sastāva aizgājis tikai Deivids Lī, bet vietā ieradies cits spēka uzbrucējs Džeisons Tompsons. „Warriors” gan iepriekš varēja pateikties liktenim par izvairīšanos no savainojumiem, kas neapšaubāmi sekmēja tās panākumus, sezonas sākumā kopā ar komandu veselības problēmu dēļ nebūs galvenais treneris Stīvs Kers, un pirmais nopietnais čempionu pārbaudījums jau šonakt – pret uz MVP godu mērķējošo Entoniju Deivisu un „Pelicans”, kuru nu vada Kera bijušais palīgs „Warriors” komandā Alvins Džentrijs.

"Warriors" rīcībā šobrīd ir ne tikai čempiones tituls, bet arī MVP gods - pagājušajā sezonā par to tika atzīts Stefens Karijs, sīvi konkurējot ar Džeimsu Hārdenu, turklāt Hārdens nesen arī paziņoja, ka balsojuma iznākumu uzskata par nepareizu un balva patiesībā pienākusies viņam. Lai nu kā, bet Hārdenam to šosezon būs visas iespējas pierādīt laukumā - "Rockets" pirmā spēle rīt pret gada debitanta balvas galveno favorītu (bukmeikeru vērtējumā) Emanuelu Mudieju un "Nuggets", turklāt jāatgādina, ka šonedēļ visas spēles sāksies pēc Latvijas laika stundu agrāk nekā ierasts, jo ASV uz ziemas laiku pāriet tikai nedēļas nogalē.

NBA sezonas ievada grafiks

DatumsLaiksSpēle
28.102:00Hawks – Pistons
28.102:00Bulls-Cavaliers
28.104:30Warriors-Pelicans
29.101:00Magic-Wizards
29.101:30Celtics-76ers
29.101:30Nets-Bulls
29.101:30Pistons-Jazz
29.101:30Heat-Hornets
29.101:30Raptors-Pacers
29.102:00Rockets-Nuggets
29.102:00Grizzlies-Cavaliers
29.102:00Bucks-Knicks
29.102:00Thunder-Spurs
29.104:00Trail Blazers-Pelicans
29.104:00Kings-Clippers
29.104:30Lakers-Timberwolves

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 64 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:20, pirms 8 gadiem
Prognozēju, ka MVP būs Deiviss.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:21, pirms 8 gadiem
GO GO GO GO! Gaidam CLE-CHI

  +4 [+] [-]

, 2015-10-27 17:22, pirms 8 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Prognozēju, ka MVP būs Deiviss.
Tādā gadījumā, kuru vietu rietumos tu prognozē Pelikāniem?

  +6 [+] [-]

, 2015-10-27 17:24, pirms 8 gadiem
Atgādiniet man... Songaila kādas pēdas uz NBA basketbolu atstājis?

  -2 [+] [-]

, 2015-10-27 17:26, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Tādā gadījumā, kuru vietu rietumos tu prognozē Pelikāniem?
NOTEIKTI, ne augstāk par 7. Vēl par to dabūs pacīnīties, jo tagad visi jau atkal notraumējušies.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-27 17:28, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: NOTEIKTI, ne augstāk par 7. Vēl par to dabūs pacīnīties, jo tagad visi jau atkal notraumējušies.
Tapoēc jau prasu, Deiviss varētu būt MVP, ja vien pelikāni būtu rietumu augšgalā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:30, pirms 8 gadiem
Kāds var pateikt kas ar Lattelecom TV noticis NBA kanālam? Ir varianti nākotnē, vai griezīs nost?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:30, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Atgādiniet man... Songaila kādas pēdas uz NBA basketbolu atstājis?
Pāris 10 punktu sezonas bija, ja nemaldos

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:31, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Tādā gadījumā, kuru vietu rietumos tu prognozē Pelikāniem?
Taisnība, deiviss visticamāk būtu mvp, ja pelikāniem būtu izredzes uz top4 rietumos, bet takā labākajā gadījumā viņi varētu būt 7, tad lai cerētu uz mvp statistikai būs jābūt neticamā līmenī, tas gan nenozīmē, ka viņs uz to nav spējīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:32, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: NOTEIKTI, ne augstāk par 7. Vēl par to dabūs pacīnīties, jo tagad visi jau atkal notraumējušies.
Da vini pusi sezonas nenospeles ar nominalo sastavu.Sezonas vidu jau puse bus pabijusi lazarete.Ta vieta,lai panemtu kaut ko normalu sastava panem jaunu ligumu akstam Asikam,lai gan Ajinca tak komanda ari tgd ir.Tie vinu guardi visi ir lazaretes regularie biedri -Holidejs,Gordons un Kols.

     [+] [-]

, 2015-10-27 17:33, pirms 8 gadiem
juesei rakstīja: Kāds var pateikt kas ar Lattelecom TV noticis NBA kanālam? Ir varianti nākotnē, vai griezīs nost?
Palasi lattelecom forumu.Jau paris nedelas saka,ka sataisis.Tresa nedela jau iet.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:34, pirms 8 gadiem
lukaz23 rakstīja: Pelikáni maksimums 6vietu var ieñemt rietumus!!! Drīzāk gan 7-8 vietas līmenī būs
Max ir 7 vieta.Pirmais sesinieks ir aiznemts ar GSW-SAS-HOU-LAC-MEM un OKC ja atkal Durants nenotraumesies.

  +6 [+] [-]

, 2015-10-27 17:35, pirms 8 gadiem
Raitcha rakstīja: Atgādiniet man... Songaila kādas pēdas uz NBA basketbolu atstājis?
Vienreiz iegāja zālē ar netīrām kedām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:36, pirms 8 gadiem
lukaz23 rakstīja: Pietiks arī ar to,ja izvilks komandu uz 5-6 vuetu,tas ,ka viņam statistika būs izcila pat ezim skaidrs )))
Nu es tā neteiktu, manuprāt vismaz 4. vajag...
Jo konkurenti ir Hardens, Karijs, Durents, iespējams, Vestbruks... Varbūt kāds no Spurs... Un vēl ir austrumi... Kur ir LBJ, vienmēr strap konkurentiem... Nav zināms, kas no Buls, Heat var izvirzīties...
Statistika jau viņam būs fantastisks dablis un trīs bloki pa spēli... tuvu all defence teamam... Bet ja komanda nebūs top, tad viņš paliks arī visu laiku ar to piebildi. Ja vien būtu augstāk...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:37, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pāris 10 punktu sezonas bija, ja nemaldos
Neviena 10 punktu sezona Songailam nebija (labākā bija 05/06 sezona ar Čikāgu, kad bija vidēji 9.2 pts spēlē).

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:37, pirms 8 gadiem
Ļoti ceru, ka LAC nenolohosies un šogad rādis klasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:38, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pāris 10 punktu sezonas bija, ja nemaldos
Rakstā bij pieminēts, kā spēlētājs, kurš atstājis kaut kādas pēdas... un vairs nepsēlēs.... tad nu... Laikam būs tās zeķes netīrās bijušas..

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 17:40, pirms 8 gadiem
Šī būs OKC sezona, RW parādīs, ka ir Mvp kandidāts un kopā KD izdemolēs visas komandas Rietumos, t.sk. Spurs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2015-10-27 18:04, pirms 8 gadiem
kaa jau te raksta, pelikaanji augstaak par 7. vietu neuzleks,pie tam shajaa situaacijaa,kuraa Evanss nebuus 6-8 nedeeljas, Holidejs klibs ar limiteetaam minuteem. Par 7. vietu nedod MVP,ja vien nav veesturiski stati,kas vinjam nebuus visticamaak.

Lebronam fantasy eksperti paredz vairaak minuutes un speeles nekaa pagaashsezon, nu gan klauni Skaidrs,ka kjermenis ir nojaats ne pa jokam, peec MVP visticamaak neskries vairs.

pie nosaciijuma, ja visi veseli, Cavs panjem titulu, absoluti bez jebkaadiem variantiem

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 18:19, pirms 8 gadiem
niklaavsv rakstīja: kaa jau te raksta, pelikaanji augstaak par 7. vietu neuzleks,pie tam shajaa situaacijaa,kuraa Evanss nebuus 6-8 nedeeljas, Holidejs klibs ar limiteetaam minuteem. Par 7. vietu nedod MVP,ja vien nav veesturiski stati,kas vinjam nebuus visticamaak.

Lebronam fantasy eksperti paredz vairaak minuutes un speeles nekaa pagaashsezon, nu gan klauni Skaidrs,ka kjermenis ir nojaats ne pa jokam, peec MVP visticamaak neskries vairs.

pie nosaciijuma, ja visi veseli, Cavs panjem titulu, absoluti bez jebkaadiem variantiem
absolūti bez kādiem variantiem - komanda, kas no rietumiem tiks finālā, bus čempioni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 18:32, pirms 8 gadiem
Neesmu liels basketbola gudrais, bet pagajushaja gada iepatikas NBA vairak, lidz ar to fanoshu tomer par Knicks un Pori, tomer jasniedz atbalsts muusu censonim.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-27 18:36, pirms 8 gadiem
niklaavsv rakstīja: kaa jau te raksta, pelikaanji augstaak par 7. vietu neuzleks,pie tam shajaa situaacijaa,kuraa Evanss nebuus 6-8 nedeeljas, Holidejs klibs ar limiteetaam minuteem. Par 7. vietu nedod MVP,ja vien nav veesturiski stati,kas vinjam nebuus visticamaak.

Lebronam fantasy eksperti paredz vairaak minuutes un speeles nekaa pagaashsezon, nu gan klauni Skaidrs,ka kjermenis ir nojaats ne pa jokam, peec MVP visticamaak neskries vairs.

pie nosaciijuma, ja visi veseli, Cavs panjem titulu, absoluti bez jebkaadiem variantiem
Nu nu... pag. sezon vēl RW bija MVP kandidātos. Nenopietnākais gan viņš bija no kandidātiem, bet tur vairāk runāja par to, ka nespēlēja visas spēles, nevis par komandas bilanci.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-27 18:38, pirms 8 gadiem
prognozīte sezonas tabulai.

Rietumi
1. GSW
2. OKC
3. LAC
4. SAS
5. HOU
6. NOP
7. MEM
8. SAC

Nesaprotu, kāpēc paredz GSW kautkādu baigo kritumu.. sastāvā izmaiņu praktiski nav, visi r atpakaļ. Ok, Kers tgd nebūs kādu laiciņu, bet principā sistēma jau nemainās, vai tur malā stāv Kers vai Valtons tas ir tīri vienalga, ja liek darīt vienas un tās pašas lietas.

Austrumi:

1. MIA
2. WAS
3. CLE
4. TOR
5. ATL
6. CHI
7. BOS
8. MIL

Austrumos Klīvlendu nelieku pirmo tikai tāpēc, ka sezonas sākums būs grūts - Irvings te izskatās pēc jaunā gada tikai būšot, Lebronam kautkas ar muguru, pats pat esot izteicis, ka atkal ņemšot pauzes sezonā, ja jutīs, ka vajag... Un par Lava gatavību arī nekas nav zināms. Pārējais sastāvs šobrīd šķiet pat ļoti šaubīgs. Paredzu, ka MIAMI, pie nosacījuma, ka Veids un Bošs (protams arī Vaitsaids.) spēs nospēlēt ~70+ spēles katrs, dabūs 1. sīdu austrumos, starta piecinieks ir pat ļoti solīds, un ir arī talanti ko vilkt augšā no beņķa.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-27 18:40, pirms 8 gadiem
Eliņ, par Kairija kontraktu Klīvlenda vēl gadus 3 var neuztraukties, viņš tač pagājšvasar pagarināja MAX līgumu, kurš ar spēlētāja opciju beigsies tikai 19-20.gada sezonā!

  +1 [+] [-]

, 2015-10-27 18:41, pirms 8 gadiem
niklaavsv rakstīja: kaa jau te raksta, pelikaanji augstaak par 7. vietu neuzleks,pie tam shajaa situaacijaa,kuraa Evanss nebuus 6-8 nedeeljas, Holidejs klibs ar limiteetaam minuteem. Par 7. vietu nedod MVP,ja vien nav veesturiski stati,kas vinjam nebuus visticamaak.

Lebronam fantasy eksperti paredz vairaak minuutes un speeles nekaa pagaashsezon, nu gan klauni Skaidrs,ka kjermenis ir nojaats ne pa jokam, peec MVP visticamaak neskries vairs.

pie nosaciijuma, ja visi veseli, Cavs panjem titulu, absoluti bez jebkaadiem variantiem
Deivisam jau pagāšgad bij vēsturiski stati un PER, kas tagad šķiet visiem baigi interese. rēķini, ka pie Džentrija spēlēs ātrāk un būs vairāk iespēju vēl vairāk punktus, rebus un blokus savākt. ja vēl dabūs 50 uzvaras, tad būs arī MVP

  +2 [+] [-]

, 2015-10-27 18:45, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: prognozīte sezonas tabulai.

Rietumi
1. GSW
2. OKC
3. LAC
4. SAS
5. HOU
6. NOP
7. MEM
8. SAC

Nesaprotu, kāpēc paredz GSW kautkādu baigo kritumu.. sastāvā izmaiņu praktiski nav, visi r atpakaļ. Ok, Kers tgd nebūs kādu laiciņu, bet principā sistēma jau nemainās, vai tur malā stāv Kers vai Valtons tas ir tīri vienalga, ja liek darīt vienas un tās pašas lietas.

Austrumi:

1. MIA
2. WAS
3. CLE
4. TOR
5. ATL
6. CHI
7. BOS
8. MIL

Austrumos Klīvlendu nelieku pirmo tikai tāpēc, ka sezonas sākums būs grūts - Irvings te izskatās pēc jaunā gada tikai būšot, Lebronam kautkas ar muguru, pats pat esot izteicis, ka atkal ņemšot pauzes sezonā, ja jutīs, ka vajag... Un par Lava gatavību arī nekas nav zināms. Pārējais sastāvs šobrīd šķiet pat ļoti šaubīgs. Paredzu, ka MIAMI, pie nosacījuma, ka Veids un Bošs (protams arī Vaitsaids.) spēs nospēlēt ~70+ spēles katrs, dabūs 1. sīdu austrumos, starta piecinieks ir pat ļoti solīds, un ir arī talanti ko vilkt augšā no beņķa.
Vecīt esmu gatavs tagad uzreiz ar tevi saderēt uz 50 EUR, ka Mia nebūs pirmajā vietā regulārajā sezonā austrumos! Labākajā gadījumā top 4!

  -3 [+] [-]

, 2015-10-27 18:49, pirms 8 gadiem
Ja kleperi sezonas beigaas buus pirmie vai otrie, tad MVP buus Grifins. Ja vien raadiis liidziigus status ka pag. PO. Vienuzacainaa komandai jaafinishee chetriniekaa, tad buus MVP. Bez shiem abiem, arii KD un RW pleesiisies par MVP.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-27 18:50, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: prognozīte sezonas tabulai.

Rietumi
1. GSW
2. OKC
3. LAC
4. SAS
5. HOU
6. NOP
7. MEM
8. SAC

Nesaprotu, kāpēc paredz GSW kautkādu baigo kritumu.. sastāvā izmaiņu praktiski nav, visi r atpakaļ. Ok, Kers tgd nebūs kādu laiciņu, bet principā sistēma jau nemainās, vai tur malā stāv Kers vai Valtons tas ir tīri vienalga, ja liek darīt vienas un tās pašas lietas.

Austrumi:

1. MIA
2. WAS
3. CLE
4. TOR
5. ATL
6. CHI
7. BOS
8. MIL

Austrumos Klīvlendu nelieku pirmo tikai tāpēc, ka sezonas sākums būs grūts - Irvings te izskatās pēc jaunā gada tikai būšot, Lebronam kautkas ar muguru, pats pat esot izteicis, ka atkal ņemšot pauzes sezonā, ja jutīs, ka vajag... Un par Lava gatavību arī nekas nav zināms. Pārējais sastāvs šobrīd šķiet pat ļoti šaubīgs. Paredzu, ka MIAMI, pie nosacījuma, ka Veids un Bošs (protams arī Vaitsaids.) spēs nospēlēt ~70+ spēles katrs, dabūs 1. sīdu austrumos, starta piecinieks ir pat ļoti solīds, un ir arī talanti ko vilkt augšā no beņķa.
Cik tu rietumus smuki sarakstīji, tik austrumus jocīgi
1) Pašam jau dikti gribētos, lai SAC tiktu playoffos un beidzot spētu progresēt, bet nu pagaidām izskatās tā so-so, jo Kazinss-Rondo-Karls ir jokains trijnieks ar ne pārāk lielu saprašanos! Un Dalasa, ko visi jau atkal noraksta, ir tikusi pie D-Will un viņiem joprojām ir underrated treneris Kārlails.
2) MIA noteikti nebūs pirmā, to varu uzreiz garantēt! Viņi playoffos varētu pārsteigt, bet pagaidām vēl paliels bardaks tur ir un viņiem vajag laiku, lai ieskrietos! WAS īpaši no pagājušā gada neatšķirsies, TOR arī galīgi nepārliecina, CHI tu esi nolicis par zemu, viņiem jauns treneris, dziļš sastāvs, viņiem top 4 vajadzētu būt!
';
1 2 64 komentāri