Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko: "Pēc pusotras nedēļas atgriezīšos Holandē"

Andrejs Siliņš

Maksimenko: "Pēc pusotras nedēļas atgriezīšos Holandē"
Vitālijs Maksimenko
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola valstsvienības aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš guva meniska savainojumu, angļu portālam seagulls.co.uk atklājis, ka drīz jau atgriezīsies laukumā un pēc pusotras nedēļas atkal pievienosies nīderlandiešu "VVV-Venlo", kam izīrēts no angļu "Brighton&Albion".

"Atgriezos [Anglijā] pirms trim nedēļām pēc tam, kad pēdējā spēlē sarāvu savu menisku. "Venlo" klubs bija gatavs darīt visu, kas vajadzīgs, bet "Brighton" sauca mani atpakaļ un sacīja, ka parūpēsies par operāciju un rehabilitāciju," pastāstīja Maksimenko. "Tas notika kausa spēlē, ko uzvarējām pendelēs. Savainojumu guvu pamatlaika pēdējā minūtē, tāpēc papildlaiku komanda spēlēja bez manis."

"Esmu tuvu labākajai formai. Atkal skrienu un pēc pusotras nedēļas atgriezīšos Holandē, jo man ar viņiem ir līgums līdz janvārim. Pirms savainojuma spēlēju diezgan labi," atzīst 23 gadus vecais futbolists. "Līmenis ir zemāks nekā Anglijas Čempionātā, bet spēles stils ir baudāms, jo viņiem patīk spēlēt pa zemi, bez daudz tālajām piespēlēm. Šī ir laba pieredze man un manai futbola karjerai."

"VVV-Venlo" spēlē otrajā spēcīgākajā Nīderlandes līgā, pēc 11 kārtām ar 17 punktiem esot astotajā pozīcijā. "Klubam ir mazs stadions ar 10 000 vietām, bet uz spēlēm vidēji nāk ap 4000. Ikviens ir ļoti draudzīgs, viņi maksimāli izmanto savas iespējas. Vēlos atgriezties, būt formā un mēģināt nospēlēt tik spēles, cik vien būs iespējams," sacīja Maksimenko.

     [+] [-]

, 2014-10-27 20:14, pirms 9 gadiem
Būtu jau ļoti interesanti paskatīties kāds izlasē izskatās Maksimenko ar spēļu praksi

     [+] [-]

, 2014-10-28 04:53, pirms 9 gadiem
bembists rakstīja: Būtu jau ļoti interesanti paskatīties kāds izlasē izskatās Maksimenko ar spēļu praksi
varbūt nākošgad mums būs arī tāda iespēja!