Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sprukta "Lokomotiv" pārtrauc SKA astoņu uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

Sprukta "Lokomotiv" pārtrauc SKA astoņu uzvaru sēriju
Jānis Sprukts
Foto: yarreg.ru

Otro zaudējumu pēc kārtas Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) piedzīvojusi Oskara Bārtuļa pārstāvētā Astanas "Barys", kas pirmdien mājās ar 2:3 pagarinājumā atzina Hantimansijskas "Yugra" pārākumu. Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas "Salavat Yulaev" pēcspēles metienos ar 2:3 atzina "Neftekhimik" pārākumu. Jāņa Sprukta Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja SKA, kam tas bija pirmais zaudējums pēc astoņām uzvarām.

Pēc uzvaras Rīgā 19. oktobrī "Barys" piedzīvoja jau otro zaudējumu pēc kārtas. Pagājušajā otrdienā piedzīvotajai neveiksmei pret SKA (3:5) šodien astanieši pievienoja zaudējumu arī pret "Yugra". Atgriezušies mājās no izbraukumu tūres, "Barys" hokejisti 37. minūtē izvirzījās vadībā, tomēr sekoja divu vārtu zaudēšana pirmajās astoņās pēdējās trešdaļas minūtēs (1:2).

Nepilnas desmit minūtes pirms pamatlaika beigām kanādiešu uzbrucējs Dastins Boids guva savus 12. vārtus sezonā, atjaunojot neizšķirtu (2:2). Pagarinājuma otrajā minūtē čehu uzbrucējs Lukāšs Kašpars panāca uzvaru viesiem - 2:3.

Oskars Bārtulis laukumā bija 24 minūtes un 45 sekundes, divas reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+2). Viens no mača līnijtiesnešiem bija Juris Balodis.

"Yugra" izcīnīja pirmo panākumu pēc četriem zaudējumiem.

Ufā Artūra Kuldas pārstāvētā "Salavat Yulaev" uzņēma Ņižņekamskas "Neftekhimik" un, lai gan pirmā izvirzījās vadībā (1:0), izmantojot skaitlisko vairākumu, piekāpās pretiniekiem. Otrās trešdaļas vidū viesi pārņēma vadību (2:1), bet veterāns Deniss Hlistovs pēdējās trešdaļas ievadā izlīdzināja (2:2). Pagarinājumā abām komandām bija izcilas iespējas - vispirms vairākums Ufai, pēc tam nozīmēts bullītis uz mājinieku vārtiem. Tas gan netika izmantots, taču pēcspēles metienu sērijā tomēr tieši viesi bija sekmīgāki. Jegoram Milovzorovam uzvaras metiens, un Ufa zaudēja ar 2:3.

Kulda spēlēja 20 minūtes un 22 sekundes, trīsreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja sešus (!) metienus, pie tam visus pēdējā trešdaļā. "Salavat Yulaev" piedzīvoja jau trešo neveiksmi pēc kārtas, kamēr "Neftekhimik" otrais panākums pēc kārtas, pie tam abi pēcspēles metienu sērijās.

Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" savā arēnā 9000 līdzjutēju klātbūtnē uzņēma karstāko līgas komandu Sanktpēterburgas SKA. Divas reizes "Loko" nonāca iedzinējos (0:1, 1:2), bet četras minūtes pirms beigām Sergejs Konkovs izlīdzināja (2:2). Papildlaikā rezultāts nemainījās, un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni. Tie ieilga, taču Stafans Kronvals bija precīzs divas reizes, izraujot uzvaru "Lokomotiv" vienībai - 3:2.

Tā bija "Loko" pirmā uzvara pēc diviem zaudējumiem, bet, kas īpaši izceļams, pirmais SKA zaudējums pēc astoņu uzvaru sērijas.

Sprukts laukumā pavadīja septiņas minūtes un 19 sekundes, pa vārtiem nemeta, uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem un izdarīja trīs spēka paņēmienus.

KHL regulārā sezona, 27. oktobris

SpēleRezultāts
Barys - Yugra2:3 P
Avangard - Traktor3:0
Salavat Yulaev - Neftekhimik2:3 PM
Dynamo - Dinamo R3:4
Atlant - Admiral2:3 P
Dinamo Mn - Amur3:2 PM
Vityaz - Jokerit0:2
Ak Bars - Metallurg Mg0:1
Lokomotiv - SKA3:2 PM

  +7 [+] [-]

, 2014-10-27 21:20, pirms 9 gadiem
Si diena prieks grandu komandam ir ''melna pirmdiena''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2014-10-27 21:37, pirms 9 gadiem
Manupraat, SKA arii vareetu buut starp NHL play off komandaam, mozka veel Magnitka.
NHL vidusmeera komandaas vareetu buut Maskavas D, Ak Bars, Avangard, un shii gada CSKA, kura izskataas pavisam neslikti.

  -2 [+] [-]

, 2014-10-27 21:38, pirms 9 gadiem
Mjā, Spruktu Loko kontekstā var pieminēt tīri nomināli... Nez, cik nopietni Karalis ar šo rēķinās uz priekšdienām.

  -3 [+] [-]

, 2014-10-27 21:47, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: Mjā, Spruktu Loko kontekstā var pieminēt tīri nomināli... Nez, cik nopietni Karalis ar šo rēķinās uz priekšdienām.
Tagad kaa Dinamo nauda ir, iespeejams, ja tiks izlikts briivajos, tad Dinamo vareetu veidot veco, labo trio Darzins - Sprukts - Redlihs!

  +4 [+] [-]

, 2014-10-27 22:25, pirms 9 gadiem
acmee23 rakstīja: Tagad kaa Dinamo nauda ir, iespeejams, ja tiks izlikts briivajos, tad Dinamo vareetu veidot veco, labo trio Darzins - Sprukts - Redlihs!
Par to naudu es nebūtu īpaši drošs. Te jau izskanēja doma, ka aizdomīgi sinhroni vairāki KHL parādnieki norēķinājās ar spēlētājiem. Varbūt KHL fonds izglāba. Tomēr titulsponsors tā arī netika nominēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-28 00:24, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Jankam vismazákais laiks komandá 7 min. Nebús brínums, ja tiks iedota brívlaishanas véstule. Domáju ká centrs vinsh DR bútu stipri labs. Varbút tad arí Dárzins ar Mikeli sáks spélét?
Kamon čali, Sprukts tiko no lielas traumas atpakaļ, domā viņam uzreiz liks skriet 20minūtes?!

     [+] [-]

, 2014-10-28 10:04, pirms 9 gadiem
Mārtiņš no Valdlaučiem rakstīja: Kamon čali, Sprukts tiko no lielas traumas atpakaļ, domā viņam uzreiz liks skriet 20minūtes?!
8 spēlēs Spruktam vidējais spēles laiks 11 minūtes. tas nav ļoti mz, bet par komandas līderi vai vidusmēra spēlētāju viņu grūti nosaukt (vismaz pagaidām). Gaidam viņu DR.