Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" ģenerālmenedžeris pārliecināts par Kaprizova pievienošanos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Wild" ģenerālmenedžeris pārliecināts par Kaprizova pievienošanos
Kirils Kaprizovs. Foto: Tass/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Minesotas "Wild" ģenerālmenedžeris Bils Gerins, kurš amatā stājās tikai šovasar, ir pārliecināts, ka nākamajā sezonā viņa komandā spēlēs arī krievu uzbrucējs Kirils Kaprizovs.

"Tieši šodien runāju ar Kaprizova aģentu. Plānoju uz Krieviju doties novembra beigās vai decembra sākumā. Iespējams, ielidošu 30. novembrī un atgriezīšos 3. decembrī. Tur arī tikšos ar aģentu. Pagaidām konkrētu plānu nav, bet šis jautājums ir manā dienaskārtībā," stāstīja Gerins.

"Esmu pilnībā pārliecināts, ka Kaprizovs grib noslēgt līgumu ar mūsu komandu un jau nākamajā sezonā spēlēt Minesotā. Mums bija labas pārrunas. Gribam, lai Kaprizovs pievienotos Minesotai. Viņš grib braukt, bet skaidrs, ka būs liels kultūršoks. Tāpēc jāļauj viņam saprast, ka pāreju padarīsim maksimāli komfortablu."

Maskavas CSKA uzbrucējs šajā sezonā piedalījies desmit mačos, izceļoties ar sešiem vārtiem un 13 punktiem, kas ļauj Kaprizovam būt Kontinentālās hokeja līgas rezultatīvākajam spēlētājam. Pagājušajā sezonā viņš palīdzēja CSKA izcīnīt Gagarina kausu. Regulārajā čempionātā uzbrucēja kontā bija 51 punkts, bet 19 izslēgšanas cīņās viņš sakrāja 14 punktus.

Kaprizova kontā ir arī 2018. gada olimpisko spēļu zelta medaļa, turklāt tieši viņš fināla pagarinājumā guva uzvaras vārtus. Uzbrucējam ir spēkā līgums ar CSKA līdz šīs sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1244799/201...

     [+] [-]

, 2019-09-27 19:53, pirms 5 gadiem
Visi labākie grib spēlēt ar labākajiem!

Welcome NHL!

  -1 [+] [-]

, 2019-09-27 19:54, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Visi labākie grib spēlēt ar labākajiem!

Welcome NHL!
GG Hawks!!!

     [+] [-]

, 2019-09-27 22:43, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: GG Hawks!!!
Exactly!GG BLACKHAWKS!

     [+] [-]

, 2019-09-27 22:47, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: GG Hawks!!!
GG BRUINS !!