Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: ''Dinamo'' - ''Sochi'' 1:4 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Tiešraide: ''Dinamo'' - ''Sochi'' 1:4 (spēle galā)
Kristers Gudļevskis. Foto: dinamoriga.lv

Rīgas ''Dinamo'' komanda aizvada trešo mājas spēli pēc kārtas, krustojot nūjas ar HC ''Sochi'' hokejistiem. Rīdzinieku vārtos pēc vienas spēles izlaišanas atgriezies Kristers Gudļevskis, tāpat atpakaļ ierindā ir arī centra uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš atguvies no savainojuma. Tas atkal licis ''Dinamo'' treneriem veikt izmaiņas uzbrucēju virknējumos.

Rīgas ''Dinamo'' - HC ''Sochi'' 1:4 (0:2;0:0;1:2)

Vārti: 02:09 Kapustins 0:1, 10:58 Točitskis (Ovitū) 0:2, 55:31 Videls (Majone, Dārziņš, vair.) 1:2, 56:26 Ščitovs (Rosens, vair.) 1:3, 58:14 Rahimuļins (t.v.) 1:4
Soda minūtes: 10:6
Vārtsargi: Kristers Gudļevskis (no 10:58 līdz 57:23 Timurs Biļalovs) - Konstantīns Baruļins

60` Nevajadzīgu noraidījumu spēlē, kurā viss izšķirts, nopelna Batņa.

59` VĀRTI! Nelaimes gadījums un ''Sochi'' gūst ceturtos vārtus. Majones metiens trāpa pa seju Rēdlham, brīvo ripu savāc Damirs Rahimuļins un ieraida to tukšajos rīdzinieku vārtos - 1:4.

58` ''Dinamo'' komanda taktisku apsvērumu dēļ, lai iegūtu laiku, veic atkārtotu vārtsargu maiņu, Biļalovu nomaina Gudļevskis.

57` VĀRTI! Uzreiz pēc Videla vārtu guvuma noraidīts par spēles laika vilcināšanu tiek Batņa. Sočiem vajag vien nedaudz, lai atjaunotu divu vārtu pārsvaru - pēc lieliskas partnera piespēles, neapturot ripu, precīzi met Ņikita Ščitovs - 1:3.

56` VĀRTI! Vairākumā ''Dinamo'' vienus vārtus atgūst. Savus devītos vārtus sezonā gūst komandas līderis Līnuss Videls, kurš Baruļinu pārspēj ar teicamu metienu zem pārliktņa - 1:2.

54` Mazākumā uz priekšu izraujas Dārziņš, ļoti skaisti apspēlē pretinieku, tomēr aizsargs pēdējā brīdī ''Dinamo'' kapteini aptur ar noteikumu pārkāpumu.

52` ''Dinamo'' fiksēts skaitliskā sastāva pārkāpums.

50` Caur vidu līdz pretinieku zonai izlaužas Džeriņš, izvirza metiena pozīcijā Klārku, tomēr ar spēcīgu uzbrucēja metienu galā tiek Baruļins.

49` Rupju kļūdu pieļauj Biļalovs, kura piespēli pārtver pretinieku uzbrucējs, izpilda metienu no šaura leņķa, bet vārtsargam izdodas ripu iespiest padusē.

47` Ripu uzbrukuma zonas stūrī izcīna Pavlovs, piespēlē uz otru malu Dārziņam, kuram priekšā tukšs vārtu stūris, taču pēdējā brīdī pagūst patraucēt pretinieku aizsargs, izsitot ripu.

46` Arī trešajā periodā laukumā vērojams gana dinamisks hokejs - spēle rit no vieniem vārtiem līdz otriem un ātri maina īpašnieku.

42` Četratā pret pieciem rīdzinieki spēlē pārliecinoši un mazākumu iztur.

41` Dots starts spēles trešajai trešdaļai. Miķelis Rēdlihs joprojām uz noraidīto soliņa par pārkāpumu otrā perioda izskaņā.

40` Otrais periods noslēdzies ar nemainīgu rezultātu. Laukuma saimniekiem nav izdevies kaut ko krasi mainīt savā spēles zīmējumā, kas liecinātu par pozitīvām pārmaiņām. Turklāt trešo periodu ''Sochi'' būs iespēja iesākt vairākumā.

37` Mājinieki neizmanto arī otru skaitlisko vairākumu, nespējot kārtīgi nostiprināties uzbrukuma zonā.

34` Pēc izturēta mazākuma vairāk sākuši uzbrukt ''Dinamo'' hokejisti. Iniciatīvu uzbrukumā uzņemas Dzierkals, kurš uzņem lielu ātrumu, ilgi pietur ripu, tomēr met garām vārtiem.

30` Pagaidām labākā iespēja mājiniekiem atklāt rezultātu. Teicamu ripas kontroli nodemonstrē Dārziņš, izbrīvē sev vietu un met no tuvas distances. Viesus no vārtu zaudējuma glābj Baruļins.

29` Rīdziniekiem aiz muguras pirmais mazākums spēlē, izdodas savus vārtus nosargāt neskartus.

26` Pāris centimetri glābj mājiniekus no ceturtā vārtu zaudējuma - tukša vārtu stūra priekšā paliek Rosens, pēc tam kad Biļalovs izlaidis ripu, tomēr vārtos to nespēj ieraidīt. Ģirts Ankipāns ir pamatoti noskaities un sasauc sapulci uz komandas soliņa.

25` ''Dinamo'' komandas treneri atkal samaisījuši uzbrucēju trijnieku sastāvus. Labs uzbrukums padodas pirmajai maiņai, nedaudz garām vārtiem no labas pozīcijas met Majone.

23` Arī otrā perioda sākumā bīstamāk uzbrūk viesi, kuriem izdevies iespiest pretiniekus aizsardzības zonā. Vairākkārt spēlē nākas iesaistīties arī Biļalovam.

21` Spēle atsākusies.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies ar negatīvu rezultātu uz tablo.

18` Arī pēc diviem vārtu zaudējumiem desmit minūšu laikā aina laukumā nav īpaši mainījusies - joprojām pārsvars ripas kontrolē ir Sočiem, kas arī uzbrūk bīstamāk. Labā ziņa ir tā, ka Timurs Biļalovs ir pārliecinoši iegājis spēlē, vairākkārt jau atvairot bīstamus pretinieku metienus.

16` Viesi turpina atrast caurumus ''Dinamo'' aizsardzībā. No tuvas distances aizsarga aizsegā met Bočarovs, bet vietā ir Biļalovs, kurš ripu atsit.

14` Ar labu momentu pie Baruļina vārtiem atbild rīdzinieki. Ripa nonāk līdz Dzaneti, kurš met no zilās līnijas, vārtu priekšā ripas lidojuma virzienu cenšas mainīt Majone, taču vārtsargs spēlē pārliecinoši.

11` VĀRTI! ''Sochi'' dubulto pārsvaru. It kā nevainīgā situācijā no labās malas metienu izpilda aizsargs Ovitū, bet vārtu priekšā ripas lidojumu maina uzbrucējs Ņikita Točitskis, raidot ripu virs Gudļevska pleca - 0:2. ''Dinamo'' treneru brigāde reaģē nekavējoties, veicot vārtsargu maiņu - laukumā dodas Timurs Biļalovs.

10` Viesi izskatās nedaudz pārsteiguši mājiniekus ar ļoti augsto spēles tempu. Gudļevskis glābj komandu pēc bīstama Rosena metiena no tuvas distances aizsarga aizsegā.

7` Vairākums paliek nerealizēts. Divus ļoti bīstamus momentus izveido pirmā vairākuma brigāde - vispirms pēc Videla metiena atlēkušo ripu vārtos gandrīz iebaksta Mitinens, bet pašā vairākuma izskaņā no teicamas pozīcijas pretī vārtiem met Dārziņš - pretiniekus glābj vārtsargs Baruļins.

5` Ilgstoši pretiniekus zonā iespiež Džeriņa maiņa, taču pie metiena pa vārtiem netiek. Pirmo vairākumu mājiniekiem nopelna Dzierkals.

3` VĀRTI! Rīgas komandai un vārtsargam Gudļevskim neveiksmīgs spēles sākums. Pozicionāla kļūda aizsardzībā, pretinieks tiek pie brīva metiena, taču Gudļevskis ripu nenoķer un atsit to vārtu priekšā. Tur izveicīgākais ir Kirils Kapustins, kurš atklāj rezultātu - 0:1.

2` Pirmajās nomaiņās vairāk ripu izdevies pieturēt Soču hokejistiem, taču metieni pa Gudļevska vārtiem vēl nav izdarīti.

1` Mačs var sākties!

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Kristers Gudļevskis (Timurs Biļalovs); Kristaps Sotnieks - Sergejs Gimajevs, Marks Dzaneti - Metjū Majone, Kristaps Zīle - Dmitrijs Šuļeņins, Keids Fērčailds; Lauris Dārziņš - Līnuss Videls - Miķelis Rēdlihs; Kevins Klārks - Brendons Makmilans - Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs - Andris Džeriņš - Gunārs Skvorcovs, Emīls Ģēģeris - Oskars Batņa - Mārtiņš Dzierkals, Daniels Bērziņš.

1 2 3 4 5 6 185 komentāri

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:20, pirms 6 gadiem
Tiesraide - HokejaTV - Hokeja Tiesraides

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:21, pirms 6 gadiem
Kā jau teicu - nebrīnīšos, ja pēc labas spēles ieliks vārtos Gudļevski. Un viņš šodien vārtos, varēsim turpināt zaudējumu sēriju pret Sočiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:23, pirms 6 gadiem
Dzierkals 4 maiņā. Šausmas, kā to pārdzīvos mūsu "siltumnīcas "atbalstītāji. Viss - DR noraka, nomarinēja mūsu talantīgo Dzierkalu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:25, pirms 6 gadiem
No sportiskā viedokļa vieta vārtos bija jābūt Bijalovam.Nu nevaru piekrist šīsdienas vārtsaru izvēlei.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-27 19:28, pirms 6 gadiem
Domāju jāpaskatās,kurš tad te nobloķēts. Izrādās seksuālās minoritātes pārstāvis fanotājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-09-27 19:32, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Punduri, pa krūmiem,
Lai nu kurš to teiktu,Funi tas nebiji tu,kurš baidās no dāmu uzaicinājumiem
Tā kā kulaks uz acs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:35, pirms 6 gadiem
aiziet, 0-1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:36, pirms 6 gadiem
Sākums nav labs ne pēc spēles ne pēc rezultāta. Tāds secinājums pēc pirmām 3 minūtēm.

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:37, pirms 6 gadiem
Jā,Dinamo savā stilā.

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:37, pirms 6 gadiem
nu re ,kā jau teicu šodien spīd zaudējums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:38, pirms 6 gadiem
hey, gudrinieki, ieliekat labāk saiti kur skatīties!

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:39, pirms 6 gadiem
Gudijs galgi nevar notureet to ripu pie sevis.. Tiirs gudija gols..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:40, pirms 6 gadiem
Fanotājs ir tas kurš uz visiem uzaicinājumiem no nepazīstamiem cilvēkiem ierodas. Kura grib satikties - fanotājs uzreiz gatavs. Viņš tiekas ar visām sievietēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:43, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Punduri, pa krūmiem

Funi,kas esi aktīvais vai pasīvais,jo dāmītes tev neinteresē
Viņš ir vēsturnieks,vai tad tie arī ir mīkstās rociņas?

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:44, pirms 6 gadiem
Jāsecina, ka jau radusies zināma nedrošības sajūta kad Gudijs ir vārtos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-27 19:45, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Fanotājs ir tas kurš uz visiem uzaicinājumiem no nepazīstamiem cilvēkiem ierodas. Kura grib satikties - fanotājs uzreiz gatavs. Viņš tiekas ar visām sievietēm.
Viņš tiekas ar vīriešiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 6 185 komentāri