Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto' saņem sodu', Kovaļova dzelteno kartīti atceļ

Andrejs Siliņš

"Skonto' saņem sodu', Kovaļova dzelteno kartīti atceļ
Daugavpils "Daugavas" līderis Andrejs Kovaļovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Biedrības ''Latvijas Futbola Virslīga'' valde nolēmusi sodīt SMScredit.lv Virslīgas klubu Skonto par Latvijas futbola Virslīgas komercreglamenta punkta neievērošanu, kas saistās ar mājas spēļu organizēšanu.

Virslīgas klubs Skonto tiek sodītas ar 50 LVL lielu naudas sodu par atbilstoša pēcspēles preses konferences fona nenodrošināšanu, kā ievērošana balstās uz Latvijas futbola Virslīgas komercreglamenta apstiprinātiem noteikumiem.

"Skonto" klubs sodīts ar pusi no noteiktā maksimāli iespējamā naudas soda.

Šovakar "Skonto" aizvadīs spēli viesos pret Rīgas "Daugavu".

Tikmēr Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas sēdē izskatīta epizode mačā starp Daugavpils "Daugavu" un "Liepājas metalurgu", kad Andrejam Kovaļovam tika piešķirta dzeltenā kartīte. Komisija konstatējusi, ka brīdinājums par simulāciju Kovaļovam spēles 86. minūtē ir piešķirts nepareizi un atcēlusi piešķirto kartīti.

Izmantotie resursi:
Latvijas futbola virslīga - Futbola virslīga

  +1 [+] [-]

, 2013-09-27 17:06, pirms 11 gadiem
Pareiz ir. Kārtībai jābūt!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-27 17:19, pirms 11 gadiem
Prezidents bildē tāds bomzīgs!

  -2 [+] [-]

, 2013-09-27 17:37, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Prezidents bildē tāds bomzīgs!
Ja nemaldos tad tas bija 1. pļa spēlē pret mettu pie vidusskolas laukuma un tur tiešām bija auksts, tādēļ arī sarāvies čiekurā...