Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš cīņā par ceturtdaļfinālu piekāpjas ar trešo numuru izsētajam spēlētājam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ozoliņš cīņā par ceturtdaļfinālu piekāpjas ar trešo numuru izsētajam spēlētājam
Kārlis Ozoliņš. Foto: Raul Mee/Postimees/Scanpix

18 gadus vecajam Latvijas tenisistam Kārlim Ozoliņam (ATP 1130.) karjeras otrais ITF pamatturnīrs beidzās ar zaudējumu 2. kārtā, kad viņš Anifas M15 turnīrā ar rezultātu 2:6, 4:6 piekāpās Francijas spēlētājam Sadio Dumbijā (ATP 374.), kurš izsēts ar trešo numuru.

Ozoliņš zaudēja cīņas pirmajos divos geimos, uzreiz atspēlējās, bet no 2:2 zaudēja piecos geimos pēc kārtas. Viens breiks Ozoliņam izdevās arī 2. setā, kad viņš uz brīdi bija vadībā, bet no 4:3 pie vārda vairs netika.

Ozoliņam Austrijā uz māla seguma bija tikai otrais "Futures" pamatturnīrs. Viņš februāra beigās spilgti debitēja M15 turnīrā Trnavā, kur sasniedza finālu. Vienas uzvaras gūšana Anifā dod vienu ATP reitinga punktu.

"Australian Open" junioru turnīra pusfinālists Ozoliņš pie spēlēšanas Anifas pamatturnīrā tika ar junioru rangu, kur viņam 6. vieta. Viņam tādā veidā rezervēta vieta arī aiznākamajā nedēļā M15 turnīrā Portugālē uz sev daudz patīkamāka cietā seguma.