Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Daugaviņam perfekts metiens tālajā stūrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Ar diviem punktiem nokārtojis uzvaru pret Rīgas "Dinamo", Kontinentālās hokeja līgas kluba Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš līdzīgā garā turpināja arī šodien pret Helsinku "Jokerit".

26. minūtē viņš izvirzīja laukuma saimniekus vadībā ar 1:0. Pēc Vladimira Galuzina uzvarētā iemetiena Latvijas izlases kapteinis nekavējoties šāva ripu tālajā devītniekā.

Viesiem izdevās atspēlēties, bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo" 39. minūtē gūtajos uzvaras vārtos rezultatīvi piespēlēja arī Daugaviņš, tādējādi piedaloties pirmajos četros komandas vārtos sezonā.

Pašā vairākuma noslēgumā Daugaviņš meta no vārtu priekšas, bet pēc tam, kad laukumā bija atgriezies piektais Somijas kluba spēlētājs, pie atlēkušās ripas tika Galzuins. Beigās laukuma saimnieki svinēja panākumu ar 3:1, pēdējo ripu metot tukšos vārtos.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-27 21:36, pirms 8 gadiem
Ideāli atkārtojumi. Nevienā nevarēja redzēt kā ripa ielido vārtos

  -2 [+] [-]

, 2016-08-28 01:52, pirms 8 gadiem
KHL ir tik oriģināls,izmantojot NHL goal hornus