Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Sarri: "Ja "Juventus" uzvarēja ar mani pie stūres, tad viņi tiešām ir labi!"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Sarri: "Ja "Juventus" uzvarēja ar mani pie stūres, tad viņi tiešām ir labi!"
Krištianu Ronaldu un Maurīcio Sarri. Foto: AFP/Scanpix

Triumfu Itālijas A sērijas čempionātā ar humora pieskaņu komentējis deviņus gadus pēc kārtas turnīrā uzvarējušās Turīnas "Juventus" galvenais treneris Maurīcio Sarri, kurš izteicies, ka "ja "Juventus" spējusi uzvarēt, viņam esot pie komandas stūres, tad komanda tiešām esot laba". Kā zināms, tad 36. Itālijas čempiones titulu "Juventus" nodrošināja pēc vakardien izcīnītā 2:0 panākuma pār Dženovas "Sampdoria".

"Ir īpaša sajūta pēc uzvaras A sērijā, jo uzvarēt tādā turnīrā tā jau ir grūti, taču vēl grūtāk tas kļūst, ja to vēlas izdarīt deviņas reizes pēc kārtas. Sportā nav tādu iepriekš garantētu uzvaru. Šī sezona nebija kā pastaiga parkā. Tā bija gara, grūta, spriedzes pilna, un šī komanda ir pelnījusi lielu atzinību par to, ka tai ir saglabājies "izsalkums" un apņēmība uzvarēt arī pēc astoņiem tituliem pēc kārtas," izteicās Sarri, kurš 61 gada un sešu mēnešu vecumā kļuva par vecāko treneri vēsturē, kurš triumfējis A sērijas čempionātā.

"Krištianu Ronaldu un Paulo Divala ir pelnījuši daudz uzslavu par to, ko viņi paveic uz laukuma, taču tikpat daudz uzslavas ir pelnījis pats klubs, kas organizatoriskajā ziņā ir viens no labākajiem Eiropā. Mums ir prezidents un direktori, kuri katru dienu apmeklē mācības, ir tur, lai apmainītos ar idejām, redzētu, vai spēlētājiem un kluba darbiniekiem kaut kas ir vajadzīgs, un ielietu benzīnu šīs komandas bākā. Kluba vadība tevi atbalsta pat tad, kad tu zaudē. Es neko vairāk nevaru no kluba pieprasīt."

2018./19. gada sezonā ar Londonas "Chelsea" vienību UEFA Eiropas līgā triumfējušais Sarri atzina: "Ir skaidrs, ka ir vajadzīgs laiks, lai apgūtu kluba pieeju, saprastu, kā viss tajā strādā. Tikai pēc kāda laika tu vari mēģināt kaut ko mainīt. Tu nevari vienkārši ieiet klubā, kas ir uzvarējis astoņus gadus pēc kārtas, un nekavējoties mēģināt veikt izmaiņas. Tas nebūtu diez ko prātīgi."

"Pirmajā dienā es iegāju komandas ģērbtuvē un zināju, ka tie ir vieni no labākajiem spēlētājiem pasaulē. Pēc kāda laika es tajā devos iekšā, zinādams, ka tie ir arī lieliski vīri, uz kuriem vari paļauties arī kā cilvēkiem. Sezonas gaitā mēs nosēdāmies pie galda un pārrunājām savu vīziju - spēlētāji mani un es spēlētājus savstarpēji sapratām. Pirms koronavīrusa ieviestā pārtraukuma mēs bijām atraduši sava veida stabilitāti, taču pēc tā beigām mēs to savā ziņā pazaudējām. Tomēr tā, šķiet, bija izplatīta problēma vairākās komandās," šajā sezonā piedzīvoto komentēja pie "Juventus" stūres Masimiljāno Allegri aizstājušais Sarri.

"Pēc čempiontitula nodrošināšanas spēlētājiem teicu: ja jūs esat uzvarējuši ar mani, kurš nekad neko nav uzvarējis, tad jums jābūt patiešām labiem!" atzina Sarri, kurš pēc spēles tika svinīgi apliets ar ūdens spaini, kā arī appūsts ar skūšanās putām.

Izmantotie avoti:
https://www.football-italia.net/156...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-27 12:49, pirms 4 gadiem
Gruti uzvaret ar tadu komandu , ka Sampdoria , Udinese utt, bet ne jau ar Juventus

     [+] [-]

, 2020-07-30 01:04, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Gruti uzvaret ar tadu komandu , ka Sampdoria , Udinese utt, bet ne jau ar Juventus
Sarri diezgan grūti, ar Čelsiju jau EL arī vinnēja tikai dēļ Azāra