Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Riga" lauva pirmsspēles video rullītī pasmejas par Spartaka "izmēriem"

Rolands Eliņš
Latvijas čempione futbolā „Riga” turpina pirms savām spēlēm sagatavot animācijas video, ar kuriem nenopietnā gaisotnē reklamē nākamo maču. Rīgas komandai 30. jūlijā būs mačs pret Jūrmalas „Spartaku”, un pirms šīs spēles „Rīgas lauva” veidotajā video rullītī apmeklē muzeju, kurā pamana Francijas mākslinieka Denisa Foijatjē slaveno skulptūru „Spartaks”. Animētais „Rīgas lauva” šajā mākslas darbā savu galveno uzmanību velta kailā Spartaka ģenitālijām un pasmejas, acīmredzot, par to nelielo izmēru. Te gan uzreiz jāpiemin, ka abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē šosezon tieši „Spartaks” izrādījās garāks... hmm, spēcīgāks un uzvarēja ar 2:1.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-07-27 21:33, pirms 4 gadiem
Par humora līmeni nerunāsim, bet patīkami, ka vismaz uztaisa tādu rullīti. Malači! Eirokausos noteikti pafanošu par Rīgu.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-28 20:35, pirms 4 gadiem
rullīti nenoskatījos... bet viedoklis ir
pozitīvais ir tas, ka tiek radīta kāda ažiotāža un mēģina pievilināt skatītājus....

     [+] [-]

, 2020-07-28 23:53, pirms 4 gadiem
Ne ko te pozitīvu nesaskatu, ņirgājas par pretinieku komandām, vispirms par Ventspili, tagad Spartaku. Kas tāds var patikt tikai diletantiem..