Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pasečņiks un novājinātā "Wizards" centīsies pārsteigt Džeimsa un Deivisa "Lakers"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pasečņiks un novājinātā "Wizards" centīsies pārsteigt Džeimsa un Deivisa "Lakers"
Anžejs Pasečņiks. Foto: nba.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" Orlando šovakar pie pirmās uzvaras pārbaudes spēlēs centīsies tikt Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas spēkosies ar superzvaigžņu Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa pārstāvēto Losandželosas "Lakers". Savukārt pusstundu pēc pusnakts Rodiona Kuruca Bruklinas "Nets" spēlēs ar Jūtas "Jazz".

Pirmajās pārbaudes spēlēs "Wizards" piedzīvoja zaudējumus 82:89 pret Denveras "Nuggets" un 100:105 pret Losandželosas "Clippers". Pasečņika loma tajās salīdzinoši samazinājās - ja pirmajā latvietis laukumā pavadīja teju 17 minūtes, gūstot septiņus punktus un savācot piecas atlēkušās bumbas, tad pret "Clippers" latvietim tikai piecarpus minūtēs viena atlēkusī bumba.

"Wizards" sastāvā abās spēlēs efektīvu sniegumu parādīja japānis Rui Hačimura, gūstot attiecīgi 18 un 15 punktus, kā arī savācot attiecīgi deviņas un desmit bumbas zem groziem. Jāmin, ka "Wizards" komandai NBA regulārās sezonas atlikušajās spēlēs nāksies iztikt bez tādiem līdera lomu uzņemties spējošiem basketbolistiem kā Džona Vola, Bredlija Bīla un Dāvja Bertāna.

"Lakers" savās līdzšinējās pārbaudes spēlēs ar 104:108 atzina Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" pārākumu, kā arī ar 119:112 pārspēja "mājinieci" Orlando "Magic". Kalifornijas kluba līderi atvērās otrajā no tām, Kailam Kuzmam 25 gūtajiem punktiem pievienojot septiņas atlēkušās bumbas, Lebronam Džeimsam iemetot 20 punktus un iedodot septiņas rezultatīvas piespēles, bet Entonijam Deivisam sakrājot deviņus punktus un desmit atlēkušās bumbas.

Bez Spensera Dinvidija, Deandrē Džordana, Kairija Ērvinga un Vilsona Čendlera uz atlikušo NBA sezonas daļu palikusī Bruklinas "Nets" pirmajās pārbaudes spēlēs ar 68:99 bez ierunām kapitulēja Ņūorleānas "Pelicans" priekšā, kā arī ar 124:119 pieveica Sanantonio "Spurs".

Ja pirmajā no cīņām Kurucs 20 minūšu laikā guva desmit punktus un savāca piecas atlēkušās bumbas, tad nākamajā Kurucs ar 24:23 minūtēs iemestajiem 17 punktiem kļuva par vienu no "Nets" līderiem. Cīņā ar "Spurs" īpaši izcēlās arī Kariss Leverts, kurš iemeta 27 punktus.

Ar mainīgām sekmēm pārbaudes spēlēs cīnījusies arī Jūtas "Jazz", kas ar 88:101 piekāpās Fīniksas "Suns" un ar 101:99 apspēlēja Maiami "Heat". Uzvarā pār "Heat" līdera lomu uzņēmās Rūdijs Gobērs, kam 21 punkts un astoņas bumbas zem groziem. Savukārt pret Fīniksu 17 punktus guva Donovans Mičels.

Svētdienas pārbaudes spēles

LaiksSpēle
22:00Lakers – Wizards
23:00Clippers – Kings
0:30Nets – Jazz
2:00Nuggets – Magic
3:00Bucks – Pelicans

     [+] [-]

, 2020-07-27 15:16, pirms 4 gadiem
Ja Deiviss un Džeims aizmirsīs uztaisīt testu, tad ir varianti.

     [+] [-]

, 2020-07-27 15:53, pirms 4 gadiem
Nedomāju, ka WSH mēģinās te kādu pārsteigt. Vnk iespēlēs jaunos un viss.