Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča ITF ceturtdaļfinālā zaudē turnīra pirmajam numuram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča ITF ceturtdaļfinālā zaudē turnīra pirmajam numuram
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diānai Marcinkevičai (WTA 277.) Horbas ITF 25 000 sērijas turnīrs beidzās ar zaudējumu ceturtdaļfinālā, kur viņa ar rezultātu 2:6, 5:7 piekāpās ar pirmo numuru izliktajai rumānietei Žakelīnai Adinai Kristianai (WTA 229.).

Marcinkeviča neveiksmīgo maču pabeidza ar piecu pēc kārtas zaudētu geimu sēriju, kad 2. setā no 5:2 vairs neuzvarēja nevienā geimā, setu nespējot izservēt divas reizes.

Diāna šogad tikai vienreiz uzvarējusi rangā augstāk esošu tenisisti, kas viņai izdevās maijā Brešas ITF 60 000 turnīrā pret Keilu Deju (#189), kura toreiz sagrauta ar 6:1, 6:0. ASV tenisistei tas bija astotais zaudējums pēc kārtas.

Marcinkevičai šonedēļ Vācijā bija tikai otrais turnīrs šogad ar gūtu vairāk nekā vienu uzvaru. Viņa martā sakrāja trīs uzvaras ITF 15 000 turnīrā Harvā, kur tika līdz pusfinālam, bet Horbas ITF 25 000 ceturtdaļfināls ir par pieciem punktiem vērtīgāks rezultāts, šonedēļ iegūstot deviņus punktus.

Latvijas trešā rakete Vācijas mālu nomainīs pret Anglijas "hard" segumu, nākamajā nedēļā startējot Vokingas ITF 25 000 turnīrā, kur viņa pirms gada tika līdz pusfinālam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja