Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grišins: "Mums nav tik liels treneru štābs, lai sūtītu izlūku uz nākamo pretinieku maču"

Ints Megnis
Ints Megnis

Grišins: "Mums nav tik liels treneru štābs, lai sūtītu izlūku uz nākamo pretinieku maču"
Aleksandrs Grišins
Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Jūrmalas "Spartaks" nesūtīs savu skautu uz potenciālo nākamo pretinieku savstarpējo dueli UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā, jo vienībai nav tik liels treneru kolektīvs, ceturtdien pauda Latvijas čempiones galvenais treneris Aleksandrs Grišins.

Kā zināms, pēdējo divu gadu Latvijas čempione ''Spartaks'' ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtas pirmajā spēlē ar 6:0 sagrāva Sanmarīno klubu ''La Fiorita''. Divus vārtus šajā mačā guva Jevgeņijs Kobzars. Līdz ar to vienība spērusi ļoti platu soli, lai sasniegtu trešo kārtu, kur, visticamāk, spēkosies ar Mariampoles "Sūduva" komandu no Lietuvas.

"Zinājām, ka Sanmarīno futbolisti uz papīra ir vājāki nekā mēs, tāpēc svarīgākais bija noskaņot puišus, lai viņi pēc iespējas ātrāk gūtu pirmos vārtus. Ja ilgāk spēle ietu bez rezultāta, sāktos nervozitāte. Tomēr komanda spēlēja labi, parādīja veiksmīgu rezultātu," izteicās Grišins. "Varētu būt, ka atbildes mačā spēlēs tie, kas Latvijā saņem mazāku spēles laiku, tomēr uz Sanmarīno dosies visi sastāvā esošie futbolisti, kaut ceļš ir smags."

"Zinām potenciālo nākamo pretinieku, tomēr šobrīd par viņiem vēl nedomājam, jo šajā kārtā viss darbs vēl nav padarīts. Jānospēlē labi arī atbildes mačā. Mums nav tik liels treneru štābs, lai kādu aizsūtītu uz nākamo pretinieku spēli, turklāt šobrīd viss ir pieejams arī internetā," pauda Grišins.

"Aleksandram Cauņam, protams, ka gribas spēlēt, bet viņam bijušas daudz traumu. Viņš mums ir treneris," par kādreizējo Latvijas labāko futbolistu teica Grišins, liekot manīt, ka, visticamāk, viņš nedosies laukumā, kaut pirms pāris dienām ir pieteikts kā spēlētājs. "Tikmēr ceram uz Edgaru Vardanjanu, bet šobrīd viņam ārsti neļauj spēlēt vairāk par 15 minūtēm."

"Zinājām, ka Spartaks ir ļoti laba komanda, turklāt viņiem jau ir sezonas vidus, kamēr mēs tikai gaidām sezonu. Visi mūsu spēlētāji ir amatieri, tāpēc pret šādām komandām sacensties ir grūti. Zinām mūsu līmeni, tomēr atbildes mačā spēlēsim tik labi cik spējam," pauda "La Fiorita" galvenais treneris Džanluka Prokopio.

     [+] [-]

, 2018-07-27 14:10, pirms 6 gadiem
Forši, ka kāda LV komanda reāli var tikt līdz play-off kārtai, bet Spartaka twitter konts nav nemaz tik latvisks kā gribētos. drausmīgi

     [+] [-]

, 2018-07-27 15:23, pirms 6 gadiem
parvisu rakstīja: Forši, ka kāda LV komanda reāli var tikt līdz play-off kārtai, bet Spartaka twitter konts nav nemaz tik latvisks kā gribētos. drausmīgi
Kāds klubs varētu sagaidīt playoff kārtā?