Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ederam divi vārti ar galvu, "Inter" apspēlē "Bayern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ederam divi vārti ar galvu, "Inter" apspēlē "Bayern"
Eders
Foto: Reuters/Scanpix

Starptautiskajā čempionu kausā Milānas "Inter" Singapūrā ar 2:0 apspēlēja Minhenes "Bayern", abus vārtus ar galvu iesitot Ederam.

Pēdējo piecu gadu Vācijas čempiones Minhenes "Bayern" uzbrukuma kvartetu veidoja Roberts Levandovskis, Hamess Rodrigess, Franks Riberī un Kingslijs Komans, un pirmā momenta izveidošanai bija nepieciešamas tikai piecas minūtes. Riberī veica reidu pa kreiso malu, līdz strauji pagriezās centra virzienā un sita zem pārliktņa, tomēr bumbu izvilka Milānas "Inter" vārtsargs Samirs Handanovičs.

Vien trīs minūtes vēlāk Itālijas klubs atklāja rezultātu. Pēc centrējuma no labās malas uzbrucējs Eders ar galvu trieca bumbu tuvajā stūrī zem pārliktņa, vārtsargam neatstājot nekādas cerības. Savukārt 30. minūtē Eders pēc centrējuma no kreisās malas dubultoja pārsvaru – 2:0. Ivans Perišičs izdarīja lielisku piespēli starp aizsargiem, un itālim no tuvas distances bija tikai jātrāpa.

Minhenes "Bayern" ilgu laiku klusēja, jo lielas problēmas sagādāja trāpīšana zem pārliktņa, bet mērķī lidojošie sitieni tika bloķēti. 12 minūtes līdz beigām bija iespēja samazināt deficītu līdz minimumam, jo talkā nāca sāncenšu kapteinis Miranda, kurš piespēli gar vārtiem pamanījās novirzīt zem pārliktņa, bet atkal Handanovičs nodemonstrēja teicamu reakciju.

Minhenes "Bayern" iepriekšējā mačā ar 3:2 pieveica Anglijas čempioni Londonas "Chelsea", ar diviem vārtu guvumiem izceļoties Tomasam Milleram. Savukārt Milānas "Inter" ar angļiem spēkosies pēc divām dienām.