Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Kartona meksikānis" pirms PK grupas pēdējā mača bija pazaudējies

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Kartona meksikānis" pirms PK grupas pēdējā mača bija pazaudējies
Meksikāņi un "Kartona meksikānis"
Foto: instagram.com/inguesumatrushka

Meksikas futbola izlases fans Havjers, kuru slavenu padarīja viņa kartona kopija, bija pazaudējies Jekaterinburgā, jo apmaldījās autoostas rajonā. Policijas darbinieki nāca palīgā un nogādāja līdz Pasaules kausa mača norises vietai.

Reģiona ārkārtas dienests ziņo, ka Havjers bija apmaldījies Dienvidu autoostas rajonā, tāpēc vērsās pēc palīdzības pie policistiem. Tādējādi atradies dzīvs un vesels. Lai vairāk nepazaudētos, policijas darbinieki Havjeru nogādāja pie draugiem uz "Ekaterinburg Arena", kur Meksikas izlase šodien piekāpās zviedriem (0:3).

Kā jau ziņots, Meksikas izlases fans Havjers sākotnēji netika uz Pasaules kausu, jo nelaida sieva. Šī fana draugi devās uz lielo futbola turnīru un atveda Havjera attēlu uz liela kartona, ko visur ņēma līdzi, izraisot ažiotāžu arī sociālajos tīklos un medijos. Pēcāk noskaidrojās, ka nu jau slavenais fans tomēr atbraucis, jo sieva galu galā deva zaļo gaismu.

F grupas noslēguma tabula

VIzlaseSUNZVārtiP
1Zviedrija22015:26
2.Meksika22013:46
3.Dienvidkoreja21023:33
4.Vācija21022:43

Izmantotie resursi:
worldcup2018.tass.ru

  -1 [+] [-]

, 2018-06-27 22:53, pirms 6 gadiem
Domā latviski, nevis krieviski dārgo "žurnaļist" ! Pazaudējies ?....