Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šveds nosaukts par VTB Vienotās līgas regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju

Ints Megnis
Ints Megnis

Šveds nosaukts par VTB Vienotās līgas regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju
Aleksejs Šveds, saņemot VTB Vienotās līgas labākā spēlētāja balvu. Foto: vtb-league.com

Par VTB Vienotās līgas basketbolā regulārās sezonas centra spēlētāju nosaukts Maskavas apgabala "Khimki" komandas aizsargs Aleksejs Šveds.

Balvas pasniegšana notika pirmdien pirms pusfināla sērijas spēles, kurā arī latvieša Jāņa Timmas pārstāvētā "Khimki" ar 91:64 sakāva Kazaņas UNICS, sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Regulārajā turnīrā Šveds izcēlās ar vidēji 22,8 punktiem kas bija augstākais rādītājs līgā. Tāpat viņš bija labākais pēc +/- rādītājs (+12,9), otrais līgā rezultatīvajās piespēlēs (6,9) un ceturtais pēc efektivitātes koeficienta (19,5). Sezonas laikā oktobrī un martā viņš tika nosaukts par mēneša labāko spēlētāju līgā.

"Khimki" regulārajā sezonā ieņēma trešo vietu ar 20 uzvarām 26 mačos. Ar Švedu sastāvā "Khimki" uzvarēja 14 no 15 spēlēm, bet bez viņa tikai sešās no 11, parādot sevi kā neaizstājamu vienības līderi.

"Esmu priecīgs saņemt šo balvu," izteicies pats Šveds. "Paldies visiem līdzjutējiem par atbalstu. Tagad visas manas domas ir saistītas ar pusfināla sēriju pret UNICS, kā arī pašu galveno - sasniegt labāko rezultātu ar manu komandu VTB Vienotajā līgā."

Izmantotie resursi:
Алексей Швед – MVP регулярного сезона | VTB...

     [+] [-]

, 2019-05-28 09:46, pirms 5 gadiem
pagaid pagaid, ko? labakais centra speletajs????????

     [+] [-]

, 2019-05-28 10:28, pirms 5 gadiem
Priekš VTB līgas, protams, izcils spēlētājs, ko parāda arī viņa statistika, bet ir bijušas pāris spēles, kuras pamanās pataisīt par 50/50 spēlēm tikai dēļ sava lielā ego un vēlmes pašam izšķirt spēles likteni un samest punktus. Labuma vairāk nekā sliktuma, bet līdz galam šis spēlētājs sevi nav parādījis, kā komandas tipa līderi.

     [+] [-]

, 2019-05-28 13:42, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Priekš VTB līgas, protams, izcils spēlētājs, ko parāda arī viņa statistika, bet ir bijušas pāris spēles, kuras pamanās pataisīt par 50/50 spēlēm tikai dēļ sava lielā ego un vēlmes pašam izšķirt spēles likteni un samest punktus. Labuma vairāk nekā sliktuma, bet līdz galam šis spēlētājs sevi nav parādījis, kā komandas tipa līderi.
Nav parādījis? Tu spēles esi skatījies?

     [+] [-]

, 2019-05-28 16:08, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nav parādījis? Tu spēles esi skatījies?
Jā, un tu?
ir pierādījis, bet ne līdz galam.. ar to es domāju, ka ir ļoooti daudz sasteigtu un nepareizu lēmumu. Basketbols nav hokejs, kurā var teikt ''ka metiens nav kļūda''.