Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "CSKA spēlēja agresīvi, bet mēs neizmantojām savas iespējas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gailītis: "CSKA spēlēja agresīvi, bet mēs neizmantojām savas iespējas"
Jānis Gailītis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. "VEF Rīga" VTB Vienotās līgas otrajā izslēgšanas turnīra mačā svētdien pieļāva daudz kļūdu, par kurām Maskavas CSKA Latvijas basketbola komandu sodīja, pēc mača sacīja rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis.

Latvijas čempione "VEF Rīga" VTB Vienotās basketbola līgas otrajā izslēgšanas turnīra mačā Maskavā ar rezultātu 80:100 (27:23, 13:23, 23:26, 17:28) piedzīvoja sakāvi pret Maskavas CSKA vienību. Līdz ar to rezultāts sērijā līdz trīs uzvarām šobrīd ir 2-0 Maskavas komandas labā. Nākamā spēle "VEF Rīga" vienībai tādējādi var izrādīties pēdējā šīs sezonas VTB līgas turnīrā.

"Apsveicu CSKA ar uzvaru. Mūsu pretinieks šodien spēlēja labāk un bija pelnījis uzvarēt," sacensību organizatoriem atklāja Rīgas komandas galvenais treneris Jānis Gailītis. "CSKA spēlēja agresīvi, bet mēs zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām un neizmantojām savas iespējas. Pieļāvām daudz kļūdas, par kurām pretinieki mūs sodīja."

Tikmēr CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis atklāja, ka viņa vadītā vienība mača sākumā demonstrēja vāju sniegumu aizsardzībā, taču mača turpinājumā to uzlaboja. "Rīgas komanda ir pelnījusi uzslavas, jo šobrīd spēlē divās līgās. Tā ir labi trenēta komanda. Jā, guvām 100 punktus, taču tas nebija viegli," teica Itudis.

Jau vēstīts ka, sērijas pirmajā spēlē rīdzinieki Liepājā cieta sakāvi ar rezultātu 83:112, sērijā līdz trim uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1. Šī cīņa notika Liepājā, jo "Arēna Rīga" šajā laikā nebija pieejama. Arī sērijas trešā spēle notiks Maskavā, komandām spēkojoties otrdien.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja