Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oša "Xamax" izrauj punktu pret Šveices čempionāta pastarīšiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Oša "Xamax" izrauj punktu pret Šveices čempionāta pastarīšiem
Mārcis Ošs. Foto: xamax.ch

Šveices futbola čempionāta pastarīšu mačā sestdien 90 minūtes laukumā pavadīja Latvijas aizsargs Mārcis Ošs, kura pārstāvētā "Xamax" komanda savā laukumā izrāva neizšķirtu 1:1 (0:1) pret Cīrihes "Grasshoppers".

"Xamax" kopvērtējumā ieņem devīto vietu, bet turpat blakus ir arī vairākas augstāk esošās konkurentes, kamēr "Grasshoppers" ir vēl par deviņiem punktiem mazāk un pēdējā, desmitā, vieta. Tomēr sestdienas mačā jau pašā spēles sākumā vadībā izvirzījās "sienāži" un "Xamax" izlīdzinājumu panāca vien 75. minūtē, kad izcēlās Rafaels Nucolo.

Mārcis Ošs, kā ierasts, laukumā bija visas 90 minūtes.

Čehijas čempionāta spēlē rezervē palika pagājušā gada Latvijas labākais futbolists Dāvis Ikaunieks, kura pārstāvētā "Jablonec" ar 4:0 (2:0) sagrāva "Ostrava". Pie "hat-trick" tika Martins Doležals. Tāpat rezervē palika Kaspars Dubra, bet Pavlodaras "Ertis" viesos ar 0:1 (0:1) zaudēja "Okzhetpes".

Tepat Baltijā 65 minūtes Lietuvas čempionātā nospēlēja Devids Dobrecovs, kamēr rezervē palika Ņikita Juhņevičs un Krišjānis Zviedris, bet Klaipēdas "Atlantas", ko trenē Viktors Dobrecovs, viesos ar 1:2 (0:1) piekāpās Kauņas "Žalgiris", savukārt Igaunijā Dmitrija Kalašņikova trenētā Narvas "Trans" ar 1:0 (0:0) izbraukumā uzvarēja "Maardu" futbolistus.

Tikmēr Polijas otrajā spēcīgākajā līgā atkal pieteikts nebija Vladislavs Gutkovskis, bet viņa pārstāvētā "Termalica" viesos ar 0:3 (0:0) kapitulēja "Olsztyn", kamēr Itālijas B sērijā ārpus pieteikuma atkal bija Aleksejs Saveļjevs, bet "Verona" cīnījās 1:1 (0:1) ar "Pescara".