Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" zaudē līderi: Beržeronam lauzta kāja

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" zaudē līderi: Beržeronam lauzta kāja
Patrīss Beržerons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bostonas "Bruins", kas turpina cīņu par sava laukuma priekšrocībām Stenlija kausa pirmajā kārtā, palicis bez pirmās maiņas centra uzbrucēja Patrīsa Beržerona, kuram lauzta labā kāja.

Spēlē pret Toronto "Maple Leafs" Patrīss Beržerons bloķēja metienu, taču bija uz ledus izšķirošajos mirkļos un pēc dueļa veiktajā rentgenā lūzums netika konstatēts. Nākamajā dienā viņš devās laukumā pret Bufalo "Sabres", tomēr pēc atgriešanās mājās klubs pieņēma lēmumu veikt padziļinātas pārbaudes, un atklājās, ka Beržeronam labajā kājā ir neliels lūzums.

"Protams, tas ir sāpīgs zaudējums. Taču arī sezonas sākumā mums bija lielas problēmas, un vairāki spēlētāji no fārmkluba attaisnoja cerības. Skaidrs, ka viens spēlētājs nevarēs aizstāt Beržeronu – būs jāiesaistās visai komandai," teica galvenais treneris Brūss Kesidijs. Ievadā Bostonas "Bruins" trūka vairāki svarīgi spēlētāji, tomēr Beržerona zaudēšana ir liels trieciens. Pagaidām nav zināms, cik ilgu laiku viņš nevarēs spēlēt. Nākamā izmeklēšana tiks veikta pēc divām nedēļām.

32 gadus vecais Beržerons ir pirmās maiņas centrs, spēlējot kopā ar Bredu Maršānu un Davidu Pastrņāku, kas visas sezonas garumā bijis viens no vadošajiem virknējumiem visā līgā. Ar 27 vārtiem Beržerons ir Bostonas "Bruins" līderis, bet ar 54 punktiem viņš ieņem ceturto vietu.

Bostona atrodas Atlantijas divīzijas trešajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no priekšā esošās Toronto "Maple Leafs", savukārt līdere Tampabejas "Lightning" ir septiņus punktus priekšā. Lai pirmajā kārtā iegūtu sava laukuma priekšrocības, jāapsteidz kāda no konkurentēm.

Beržerons ir divkārtējs olimpisko spēļu čempions, kā arī ieguvis Pasaules kausu, turklāt viņš un Maršāns spēlēja vienā maiņā ar Sidniju Krosbiju. Centra uzbrucējs vienu reizi izcīnījis Stenlija kausu un kopš 2012. gada četras reizes atzīts par labāko uzbrucēju aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/patrice-be...

     [+] [-]

, 2018-02-27 22:13, pirms 6 gadiem
Šo ziņu vajadzētu parādīt raudošajam puisēnam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-02-27 23:37, pirms 6 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Šo ziņu vajadzētu parādīt raudošajam puisēnam..
Vai ne.
Turklāt pret Toronto viņš aizvadīja gandrīz 20 min, pēc tam pret Sabres virs 17 min. Diemžēl ļoti sāpīgs zaudējums Bruins. Cerams, ka Nash parādīs, ka pulveris vel sauss, iepriekšējā spēlē jau trāpīja pa stabu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-02-28 12:28, pirms 6 gadiem
sarkanis idiņš!Dirsā mīzē....js👌