Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1. līgas regulārajā turnīrā uzvar "Lielvārde/Fans"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1. līgas regulārajā turnīrā uzvar "Lielvārde/Fans"
"Lielvārde/Fans"
Foto: floorball.lv

26. februārī finišēja Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas regulārais turnīrs. Par tā uzvarētāju kļuva pašreizējā līgas vicečempione "Lielvārde/Fans" (60 punktu). Tikai par punktu mazāk un otrā vieta "RSU/Babītei", bet trešajā vietā ar 51 punktu ierindojās FK "Ogres Vilki".

"Lielvārde/Fans" regulārā turnīra pēdējā spēlē 25.februārī savā laukumā ar 3:2 pārspēja "LU/FS Masters" (Rīga). Uzvaras vārtus lielvārdiešu labā guva Niks Blumfelds, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais savā komandā, turklāt saņēma labākā spēlētāja balvu. Par labāko starp rīdziniekiem atzina vārtsargu Artūru Rumku, kurš atvairīja 17 no 20 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais bija Krists Paulovičs, kurš guva abus vārtus.

"RSU/Babīte" 25 februārī uzņēma FK "JeNo" un bija pārāka ar 7:6. Uzvaras vārti Jāņa Vīna kontā, kuram tas bija otrais gols šajā mačā, Rūdolfam Važam 2 (1+1) punkti, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Gatis Liņģis, kuram 3 (2+1) punkti. Labākā spēlētāja balvu Jelgavas novada komandā saņēma Edgars Lapkosvkis, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais.

FK "Ogres Vilki" savu regulārā turnīra pēdējo spēli aizvadīja jau 21.februārī, kad viesojās Salaspilī pie FK "Saulkane". Ar 10:6 uzvarēja ogrēnieši, par labāko starp kuriem atzina Elviju Jankovski (3 (2+1) punkti). Pa četriem rezultativitātes punktiem Ogres komandas labā guva Edgars Birkenfelds un Kārlis Krastiņš. Labākā spēlētāja balvu "Saulkalnes" sastāvā saņēma divu vārtu autors Gints Vīnbergs, divi goli arī Danam Plaudim.

"Irlava/Avant" 21.februārī viesojās Cēsīs pie "Lekringa" un svinēja uzvaru ar 11:9. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Kaspars Bērziņš, kuram 4 (2+2) punkti, 4 (3+1) punkti Artūram Dzeguzem, pa diviem goliem iemeta Kaspars Mežnieks un Sandris Mertens, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Reinis Duksītis un Mairis Vasiļauskas.

22.februārī "Irlava/Avant" uzņēma Kocēnu "Rubeni 1", ko sakāva ar 8:1. Labākā spēlētāja balvu Irlavas komandā nopelnīja vārtsargs Reinis Mizga, kurš atvairīja 23 no 24 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar "hat-trick" bija Renārs Stančiks, bet 2 (1+1) punkti Rihardam Mertenam. Par labāko starp kocēniešiem atzina goda vārtu autoru Uģi Karasevu.

26.februārī irlavnieki izbraukuma spēlē tikās ar "Kuldīgu", kam piekāpās ar 7:12. Uzvarētāju rindās labākā spēlētāja godu nopelnīja Linards Vimbsons, kurš ar 7 (4+3) punktiem bija rezultatīvākais. 6 (3+3) punkti Rūdolfa Ķīvīša kontā, trīs golus iemeta Ivo Solomahins, trīs piespēles izdarīja Madars Kerijs, bet 2 (1+1) punktus guva Pēteris Birznieks. Par labāko "Irlavas/Avant" sastāvā atzina Alvi Salu, kurš punktus neguva. Rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Emīls Krūmiņš, Mairim Vasiļauskam trīs piespēles.

23.februārī FK "Madona" viesojās Cēsīs pie "Lekringa", ko pārspēja ar 4:0. Madoniešu vārtsargs Renāts Cvetkovs tika galā ar visiem 32 pretinieku metieniem, par ko nopelnīja labākā spēlētāja balvu. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komanda guva Sandijs Kalniņš un Agnis Kaļva. Par labāko starp cēsniekiem atzina Emīlu Lukjanski.

25.februārī Kuldīga viesos tikās ar Kocēnu komandu "Rubene 1", ko pārspēja ar 8:6. Labākā spēlētāja balvu saņēma Niklāvs Ērcītis, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa diviem goliem iemeta Ģirts Zirnis un Krists Bergmanis. Par labāko starp kocēniešiem atzina Uģi Karasevu, kura kontā 3 (2+1) punkti. Divus vārtus iemeta Ringolds Kalniņš, bet Leo Lapiņam 2 (1+1) punkti.

FK "Roja Rauda Print" 25.februārī uzņēma FK "Saulkalne" florbolistus, kurus apspēlēja ar 9:4. Par labāko starp rojeniekiem atzina "hat-trick" autoru Ģirtu Zanderu, pa diviem goliem iemeta Mikus Freibergs un Rihards Fīrmanis, bet 2 (1+1) punkti Roberta Fārenhorsta kontā. Labākā spēlētāja balvu saulkalniešu rindās pasniedza Oskaram Vāveram, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. 2 (1+1) punktus sakrāja Gints Vīnbergs.

Par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Elvijs Jankovskis (FK Ogres Vilki), kurš 21 spēlē guva 71 (38+33) punktus. Otrajā vietā ar 60 (39+21) punktiem ierindojās viņa komandas biedrs Toms Rislings, bet trešais palika Krists Paulovičs (LU/FS Masters) ar 59 (35+24) punktiem. Starp vārtsargiem, kuri aizvadījuši vismaz trīs spēles, vislabāk veicies Andrim Eglītim no FK "Roja Rauda Print", kurš atvairījis 85.35% pretinieku metienu.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izslēgšanas spēļu turnīrs sāksies ar ceturtdaļfināla spēlēm, kas noritēs līdz vienas komandas trim uzvarām. "Lielvārde/Fans" (1.v.) tiksies ar Kocēnu "Rubene 1" (8.v.), "RSU/Babīte" (2.v.) ar "LU/FS Masters" (7.v.), FK "Ogres Vilki" (3.v.) ar "Kuldīgu" (6.v.), bet FK "JeNo" (4.v.) ar FK "Roja Rauda Print" (5.v.).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja