Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Villarreal" kritizē tiesnesi, Ramoss atbild Pikē un Dani Alvesam

Agris Suveizda

"Villarreal" kritizē tiesnesi, Ramoss atbild Pikē un Dani Alvesam
"Villarreal" nepiekrīt tiesneša lēmumam
foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" vakar otrā puslaika sākumā nokļuva iedzinējas lomā ar 0:2, tomēr spēja lauzt cīņas gaitu, gūt trīs vārtus pēc kārtas un izbraukumā ar 3:2 apspēlēt "Villarreal". Izlīdzinājuma vārtus 74. minūtē guva Krištianu Ronaldu, realizējot apšaubāmu 11 metru soda sitienu, kas tika piespriests par spēli ar roku.

"TV skaidri redzēsiet, ka tajā situācijā neko nevarēju padarīt," sacīja "Villarreal" futbolists Bruno Soriano, kuram bumba rikošetā no komandas biedra trāpīja pa roku. "Teicu tiesnesim, ka nevarēju nogriezt sev roku. Tas ir skaidrs, ka tā nebija pendele, bet tiesnesis man teica, ka tā bija tīra pendele."

"Villarreal" prezidents Fernando Roigs: "Tiesnesis Hils Mansano un viņa asistenti stadionu pameta ar Madrides "Real" maisiņiem [Roigs sīkāk nepaskaidroja, par kādiem maisiņiem ir runa, un arī vizuāli pierādījumi šādam notikumam nav parādījušies - A.S.]. Manuprāt, tas nav pareizi. Pendele? Bumba netrāpīja tieši pa plaukstu, bet gan pa viņa plecu un roku. Bumba lidoja rikošetā no komandas biedra, nedomāju, ka tā bija pendele. Nezinu, vai tiesnesis dzelteno krāsu redz labāk nekā balto. Tā pendele nogalināja spēli. Nepieciešams izskaidrot, vai rikošets ir vai nav pendele. Tā nebija pendele."

Sociālo tīklu vietnē ažiotāžu izraisīja "Barcelona" aizsarga Žerāra Pikē publicētais tvīts, kurā viņš atgādināja līdzīgas epizodes, kurās tika lemts par sliktu "Barcelona". Madrides "Real" aizsargam Serhio Ramosam tika lūgts komentēt Pikē sacīto: "Es būtu pārsteigts, ja to būtu rakstījis Lionels Mesi, taču Pikē pasaule, kurā visi pret viņu pin intrigas un veic konspirāciju, vairs nav nekāds jaunums. Tiesnešiem ir sarežģīts darbs, un mums jācenšas to atvieglot. Necentīsimies iesaistīties šādās diskusijās, jo nekas vairs netiks mainīts, mēs iegūsim trīs punktus un turpināsim būt līderi."

Tāpat Ramoss atbildēja bijušajam "Barcelona" un "Sevilla" malējam aizsargam Dani Alvešam, kurš iepriekš bija kritizējis Ramosu, kurš neilgi pirms pārejas uz Madrides "Real" bija zvērējis visu mūžu mīlēt Seviljas klubu. "Viņš joprojām ir šo vārdu ķīlnieks," sacīja Alvess. "Ramoss, godīgi sakot, Seviljā nemaz neko daudz nesasniedza. Es tur biju sešus gadus un izcīnīju daudz titulu."

"Kad runa ir par Alvesu, kurš vienu gadu mīl Brazīliju, nākamajā gadā mīl Spāniju un vēl pēc gada – Itāliju, man nav nekā piebilstama," teica Ramoss. "Jūtas nevar izmērīt. Es piedzimu kā Sevillista, un tas nemainīsies neatkarīgi no tā, vai kādam tas patīk vai ne."

Savukārt "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns teica, ka neredzēja pendeles epizodi: "Spēlētāji sacīja, ka tā bija spēle ar roku. Pats no savas pozīcijas neredzēju un nekad neiejaukšos tiesnešu lēmumos. Viņš piesprieda pendeli, tas arī viss. Otrajā puslaikā spēlējām daudz labāk nekā pirmajā. Biežāk nokļuvām vārtu gūšanas pozīcijās un beigās izcīnījām trīs punktus pret komandu, kura pretiniekiemvar pamatīgi apgrūtināt dzīvi. Esam priecīgi par trīs punktiem pret lielisku komandu. Morata un Isko? Neapšaubāmi, ka viņi ir pelnījuši vairāk minūšu. Šodien viņi nospēlēja ļoti labi un izmainīja spēli. Beils? Tas bija tikai sasitums, nedomāju, ka tur ir kas nopietns."

Izmantotie resursi:
Villarreal president claims referee left...
LiLiga | Villarreal's Bruno disputes Real...
Real Madrid | Barcelona | "Pique thinks... http://en.as.com/en/2017/02/27/football/1488193414_125612.html
skysports.com

     [+] [-]

, 2017-02-27 16:29, pirms 7 gadiem
un Villareal vaartsargam Asenho sezona peec shiis speeles beigusies,atkal kaut kas ar saiteem celjgalaa,nu jau ceturto reizi karjeeraa

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 16:38, pirms 7 gadiem
Ko var njemties, pa roku traapija un taalaakais jau ir tiesnesha leemums, apzinaata roka, dabiskaa staavoklii vai nedabiskaa..
Ja bumba netraapiitu pa roku tad vareetu teikt ka roka nebija, bet traapija un tiesnesi es te nevainotu.

     [+] [-]

, 2017-02-27 16:56, pirms 7 gadiem
Paši vainīgi, ne tiesnesis. 2-0 bija vadībā, bet vaino tiesnesi.

     [+] [-]

, 2017-02-27 17:27, pirms 7 gadiem
No Pikē tvītiem un komentāriem droši vien varētu izdot satīrisko grāmatu. Tā vien liekas, ka viņš, tāpat kā Ērvings, arī uzskata, ka zeme ir plakana...

Pendele, protams, 50/50, roka tur bija neapšaubāmi. Vai viņa atradās dabiskā stāvoklī, protams, ka nē, bet vai tā bija apzināta spēle ar roku - visdrīzāk nē, izvairīties diez vai varēja.

     [+] [-]

, 2017-02-27 20:23, pirms 7 gadiem
La ligas vadiiba vienkaarshi iespaarda-Villareal Real speeles tiesnesis noriikots nedeeljas beigaas tiesaat speeli Camp Nou starp Barcu un Celtu

     [+] [-]

, 2017-02-27 20:50, pirms 7 gadiem
Tādā veidā viņi norāda, ka pilnībā uzticās tiesnesim! Vai gluži pretēji- ka viņiem pajāt sportiskās intereses!
gan jau tad Barsu normāli iegāzīs, ja otrais variants

  -3 [+] [-]

, 2017-02-27 20:52, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: No Pikē tvītiem un komentāriem droši vien varētu izdot satīrisko grāmatu. Tā vien liekas, ka viņš, tāpat kā Ērvings, arī uzskata, ka zeme ir plakana...
Bet Tu pierādi, ka lodveida! izložņāju google pictures un neatradu nevienu pierādījumu!

     [+] [-]

, 2017-02-27 20:57, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: La ligas vadiiba vienkaarshi iespaarda-Villareal Real speeles tiesnesis noriikots nedeeljas beigaas tiesaat speeli Camp Nou starp Barcu un Celtu
Ko tu ta rec? Ko tiesnesis nepareizi izdarija? Roka bija,bija,roka atradas dabiskaja stavokli,nee! Tur bija 50/50 shis izdomaja iedot penali,kads cits neiedou!

Kapec tu doma shis tienesis pietiesas Celtai?

     [+] [-]

, 2017-02-27 21:26, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Bet Tu pierādi, ka lodveida! izložņāju google pictures un neatradu nevienu pierādījumu!
Nu tiem, kuri gājuši skolā un apguvuši fizikas pamatus, pierādījumus nevajag

Varbūt tev vajag arī pierādījumus, ka pirms miljardiem gadu galaktikas valdnieks neatveda miljoniem savu cilvēku savā kosmosa kuģī uz Zemi un neuzspridzināja viņus vulkānā, kā to vēsta Scientoloģija?

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 21:34, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Bet Tu pierādi, ka lodveida! izložņāju google pictures un neatradu nevienu pierādījumu!
Un vispār, Zeme nav arī lodveida, bet gan vairāk ovāla.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-27 21:37, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nu tiem, kuri gājuši skolā un apguvuši fizikas pamatus, pierādījumus nevajag
vienkārši- kaut kā visas bildes- perifērija, perifērija.. horizonts.. a, kur ir zemes ieliekums? Fiziku es baudu dabā, bet lodes teorija neatbilst tīri matemātiski.. vai arī zinātnieki dod nepareizos ciparus

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 21:49, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: vienkārši- kaut kā visas bildes- perifērija, perifērija.. horizonts.. a, kur ir zemes ieliekums? Fiziku es baudu dabā, bet lodes teorija neatbilst tīri matemātiski.. vai arī zinātnieki dod nepareizos ciparus
Tāpēc, ka viņa NAV lodveida, bet gan ovāla Saspiesta polos un izstiepta ekvatorā. Nezinu par kādu matemātiku tu runā, bet gravitācijas dēļ vien Zeme nevar būt plakana Enīvej, tas tā offtopiks.

Runājot par tiesnesi, NilsK, ko tad tu gaidīji, ka viņu atlaidīs vai, ka esi tā izbrīnīts, par to, ka cilvēks tiesās spēli? Ja tu gaidīji kādu sankciju, diskvalifikāciju, tad, pat ja kaut ko dotu, domā viņi pa vienu dienu to izskata?

     [+] [-]

, 2017-02-27 21:56, pirms 7 gadiem
krč- skaidrs- tā kā ir gravitācija, zemes oreolu fotogrāfiski nav iespējams piefiksēt, bet gan vienīgi radīt digitāli.. ok

     [+] [-]

, 2017-02-27 21:57, pirms 7 gadiem
jē,jē- beidzot futbols

  -3 [+] [-]

, 2017-02-27 22:00, pirms 7 gadiem
Varu dert, ja komandas būtu mainītam lomām, 100% pendeli Realam nedodu Ka vienmer biezājiem klubiem lieli kompensācijas laiki un mistiskās pendeles!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 22:17, pirms 7 gadiem
Converse87 rakstīja: Varu dert, ja komandas būtu mainītam lomām, 100% pendeli Realam nedodu Ka vienmer biezājiem klubiem lieli kompensācijas laiki un mistiskās pendeles!
To vareetu nosaukt par mazveertiibas kompleksu.
Tu diez vai tik dikti bl.jaustiitos ja taa pendele buutu noziimeta uz Real vaartiem.

     [+] [-]

, 2017-02-27 22:30, pirms 7 gadiem
Ilvar Kosinkēvič! Apsveicu! Tu esi muļķis!!!!

     [+] [-]

, 2017-02-27 22:33, pirms 7 gadiem
Bet Klopu drīz palaidīs.

     [+] [-]

, 2017-02-27 22:40, pirms 7 gadiem
Kosinkēvič!!! at suu kaa!!!

     [+] [-]

, 2017-02-28 10:04, pirms 7 gadiem
Modritis rakstīja: Ko tu ta rec? Ko tiesnesis nepareizi izdarija? Roka bija,bija,roka atradas dabiskaja stavokli,nee! Tur bija 50/50 shis izdomaja iedot penali,kads cits neiedou!

Kapec tu doma shis tienesis pietiesas Celtai?
es jau nesaku ka pietiesaas,bet gan La Ligas vadiibas izveele liekas nedaudz diivaina,peec visiem Piqe komentaariem,visa ko par tiesnesi sarakstiija Katalonijas meediji,tie njem un ieliek vinju tiesaat Barcu,nedo Dievs vinjsh nokljuudiisies rezultatiivi vai kaadaa epizodee iedos taadu pashu 50/50 par labu vienalga kurai komandai,Barcas puse staastiis ka tiesnesis uzpirkts,otra puse ka uz tiesnesi no Barcas spiediens un taapeec pietiesaa tiem par labu,nenormaals hajs saaksies,vareeja jau pagaidiit liidz nedaudz norimst emocijas,tagad pashi tiesnesi taa teikt zem tanka palikushi

     [+] [-]

, 2017-02-28 14:06, pirms 7 gadiem
Paldies, Nils! Beidzot arī man ir vēlēšanās paskatīties La Liga! Vismaz, Tevis aprunāto spēli!