Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E. Višņakovs nāk uz maiņu 90. minūtē, komanda izrāpjas no pēdējās vietas

Rolands Eliņš

E. Višņakovs nāk uz maiņu 90. minūtē, komanda izrāpjas no pēdējās vietas
Eduards Višņakovs
Foto: ruchchorzow.com.pl

Eduarda Višņakova pārstāvētā Polijas futbola komanda "Ruch" ar 2:0 šovakar pieveica "Slask" un vismaz uz brīdi pakāpās uz augšu no pēdējās vietas kopvērtējumā.

Eduards Višņakovs jau atkal nebija iekļauts "Ruch" pamatsastāvā un iespēju doties laukumā sagaidīja tikai pašās spēles beigās, 90. minūtē, kad devās uz maiņu. Tobrīd viņa komanda jau bija vadībā ar 2:0 un pārsvaru no rokām neizlaida, pieveicot Vroclavas "Slask".

"Ruch" šī ir otrā uzvara pēc kārtas un kopvērtējumā tabulā iegūti 22 punkti. Tas ļāvis izrāpties no pēdējās vietas un pakāpties uz 14. vietu. Lai arī komanda ieņem zemu vietu turnīra tabulā, punktu skaits ir līdzīgs vairākām komandām un no uzvarētāju zara, kurā iekļūs labākās astoņas komandas, "Ruch" septiņas kārtas pirms regulārās sezonas beigām atpaliek tikai astoņus punktus.

26 gadus vecais Višņakovs šosezon piedalījies desmit Polijas Ekstraklases spēlēs, sešas reizes dodoties sākumsastāvā, taču nevienus vārtus nav guvis. Kopš viņa teicamās sezonas "Widzew" sastāvā 2013./14. gadā, kad Latvijas uzbrucējs guva 12 vārtus, viņš Polijas un Beļģijas augstāko līgu mačo izcēlies ar astoņiem precīziem sitieniem

     [+] [-]

, 2017-02-28 07:38, pirms 7 gadiem
Izskatās,ka Eduardam karjerā iestājusies stagnācija.26 gados tā kā būtu par ātri.Varbūt formas uzlabošanas dēļ vajadzētu atgriezties Latvijas virslīgā?