Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:721, Did:0, useCase: 3

Basket.lv lietotājiem: ierastā adrese, jauns veidols

Rīt, 28. februārī, atverot Latvijas Basketbola savienības mājaslapu basket.lv, iespējams, nodomāsi, ka esi apmaldījies, jo ierastā skata vietā pavērsies pilnīgi jauns. Tomēr nesteidzies spiest “backspace”, jo patiesībā būsi nonācis tur, kur vēlējies nonākt – basketbola vidē. Un nešaubos, ka pirmo izbrīnu un stresu par nespēju uzreiz noorientēties vai pat sašutumu par kaut kā ierasta zaudējumu drīz nomainīs prieks par papildus iespējām un jauni rutīnas ieradumi. Viss turpinās – jaunā veidolā!

Līdzšinējā veidolā basket.lv darbojās kopš 2010. gada rudens, šajos gados apaugot ne tikai ar saturu bet arī jaunām iespējām un vajadzībām tās īstenot.

Jaunā versija būs dinamiskāka, atsaucoties arī tiem lietotājiem, kuri Latvijas basketbola jaunumiem vēlēsies sekot mobilajās ierīcēs. Tā būs uzskatāmāka, nodrošinot iespēju ērtāk sekot Latvijas līgu un LBS sadarbības partneru turnīru spēļu gaitai. Tā būs pārskatāmāka, ekonomiskāk izmantojot ekrāna platību un akcentējot pašu svarīgāko. Tā būs vizuāli pievilcīgāka, uzrunājot ar lielākām fotogrāfijām.

No līdzšinējās versijas esam pārņēmuši basket.lv sazaroto struktūru, kas aptver visu Latvijas basketbola sabiedrības spektru – no pašiem mazākajiem cīnītājiem par “Kārums kausu” vai NBA Junioru līgas uzvarētāju gredzeniem (meklēt VEF LJBL sadaļā!) līdz Maksibasketbola turnīra dalībniekiem (sadaļā “Turnīri”).

Kā ierasts, īpašas sadaļas būs Latvijas līgām un nacionālajām izlasēm, aktuālos jaunumus, videosižetus un fotogalerijas papildinot ar bagātu statistikas informāciju un vēsturiskām uzziņām.

Kā ierasts, īpašas sadaļas Latvijas basketbolistiem pasaulē (īsceļi uz Latvijas komandām aktuālajiem turnīriem, jaunumi, statistikas apskopojumi) un 3x3 spēlētājiem

Kā ierasts, īpaša sadaļa Latvijas basketbola lepnumam – Goda zāles dalībniekiem.

Ja pirmajā vizītē uzreiz neatrodi visu interesējušo, nemet plinti krūmos, bet dod ziņu kādā no mūsu sociālajiem tīkliem – centīsimies palīdzēt vai, nepieciešamības gadījumā, labot neprecizitātes. Kopīgiem spēkiem centīsimies kļūt labāki, pārskatāmāki, atsaucīgāki.

Un vēl – līdz šim basket.lv pasaulē varēja ienākt arī caur mūsu ilggadējo sadarbības partneru (paldies kopā bija koleģiāli interesanti!) sportacentrs.com jaunumu lenti, kurā automātiski parādījās arī basket.lv ziņas. Tādas iespējas vairs nebūs – basket.lv saturs nepastarpinātā veidā būs pieejams tikai mūsu portālā lietotājiem.

Adrese nemainās: uz tikšanos basket.lv !

Guntis Keisels,
basket.lv redaktors

  -2 [+] [-]

, 2017-02-27 18:45, pirms 7 gadiem
Redz, kā - šie nevēlas vairs ar sportacentrs.com sadarboties!

     [+] [-]

, 2017-02-27 18:59, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Redz, kā - šie nevēlas vairs ar sportacentrs.com sadarboties!
Domāju, ka drīzāk te ir pavisam kas cits - sportacentrs.com negrib vai nevar ieguldīt resursus tehnoloģiju attīstībā.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-27 19:16, pirms 7 gadiem
Mongo rakstīja: Domāju, ka drīzāk te ir pavisam kas cits - sportacentrs.com negrib vai nevar ieguldīt resursus tehnoloģiju attīstībā.
Nu jā, kaut kāds melns kaķis tur starp viņiem ir izskrējis laukā vai pa vidu!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 19:26, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Redz, kā - šie nevēlas vairs ar sportacentrs.com sadarboties!
nav jau pirmie. hokejs un vieglatlētika jau ar kādreiz bija apakš sc

  +1 [+] [-]

, 2017-02-27 19:29, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Redz, kā - šie nevēlas vairs ar sportacentrs.com sadarboties!
https://twitter.com/bkventspils/sta...

     [+] [-]

, 2017-02-27 20:17, pirms 7 gadiem
Lai izdodas!

  +2 [+] [-]

, 2017-02-28 07:27, pirms 7 gadiem
Viss pa vecam!!!