Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" izrāda interesi par Lonzo Bolu, "Clippers" lūkojas Rouza virzienā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Warriors" izrāda interesi par Lonzo Bolu, "Clippers" lūkojas Rouza virzienā
Terenss Deiviss pret Lonzo Bolu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kā ziņo NBA apskantieks Šems Čanarija, Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) komanda Goldensteitas "Warriors" izrāda interesi par Lonzo Bolu un Džei Džei Rediku. "Warriors" gatava maiņas darījumā iesaistīt Kelliju Ūbre. Savukārt Losandželosas "Clippers" izrāda interesi par Detroitas "Pistons" saspēles vadītāju Deriku Rouzu.

"The Athletic" apskatnieks Šems Čanarija savā "twitter" profilā ziņo, ka Lonzo Bols, kuru 2017. gada NBA draftā ar kopējo otro numuru izvēlējās Losadželosas "Lakers", varētu tikt aizmainīts. Ņūorleānas "Pelicans" nopietni apsver iespēju aizmainīt saspēles vadītāju, kā arī veterānu Džei Džei Rediku. Starp interesantēm minēta Goldensteitas "Warriors", kas maiņas darījumā gatava iesaistīt starpsezonā iegūto Kelliju Ūbre.

"Pelicans" šosezon nav spējusi demonstrēt to sniegumu, kādu no tās varētu gaidīt. Šajā sezonā komanda izcīnījusi piecas uzvaras un cietusi 10 zaudējumus, kas nevieš lielas cerības par iekļūšanu Rietumu konferences astoņu labāko komandu pulkā. Par Bola pakalpojumiem interesi varētu izrādīt vairākas komandas, tai skaitā Orlando "Magic", kas zaudējusi pamatsastāvā saspēles vadītāju Markelu Fulcu savainojuma dēļ. Tāpat interesi par 22 gadus veco spēlētāju izrādījusi Ņujorkas "Knicks".

Bols šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 12 punktiem un 4,7 piespēlēm, savukārt aizvadītajā sezonā 22 gadus vecais spēlētājs vidēji spēlē guva 11,8 punktus, atdeva septiņas piespēles un izcīnīja 6,1 atlēkušo bumbu.

Čanarija ziņo, ka arī Deriks Rouzs, kurš pārstāv Detroitas "Pistons", ir starp spēlētājiem, kuru savā sastāvā vēlētos redzēt titula pretendentes. Šobrīd visnopietnāko interesi izrādot Losandželosas "Clippers" un Ņujorkas "Knicks". Rouzs, lai arī lielu karjeras daļu mocījies ar savainojumiem, tomēr pēdējās sezonas demonstrē kvalitatīvu sniegumu. Šosezon spēlētājs vidēji spēlē guvis 14,8 punktus un atdevis 4,6 piespēles. Rouzs 2011. gadā tika atzīts par NBA vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://www.cbssports.com/nba/news/...

     [+] [-]

, 2021-01-27 12:00, pirms 3 gadiem
Te nu gan kkas neiet kopā

Čanarija ziņo, ka arī Deriks Rouzs, kurš pārstāv Detroitas "Pistons", ir starp spēlētājiem, kuru savā sastāvā vēlētos redzēt titula pretendentes. Šobrīd visnopietnāko interesi izrādot Losandželosas "Clippers" un Ņujorkas "Knicks".