Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL Zvaigžņu spēlē uzvar Metropolitēna divīzija, Krosbijs – MVP

Agris Suveizda

NHL Zvaigžņu spēlē uzvar Metropolitēna divīzija, Krosbijs – MVP
Sidnijs Krosbijs pret Peku Rinni. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Sanhosē šonakt aizvadīta Nacionālās hokeja līgas Zvaigžņu spēle, kuras finālā Metropolitēna divīzija ar rezultātu 10:5 pārspēja Centrālo divīziju. Par Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, kurš divos mačos izcēlās ar četriem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Spēles tika aizvadīta trīs pret trīs formātā, un katra mača ilgums bija 2x10 minūtes. Katru komandu veidoja divi vārtsargi un deviņi laukuma spēlētāji. Pirmajā pusfinālā Centrālā divīzija neatstāja variantus Klusā okeāna divīzijai, kas otrā puslaika vidū bija iedzinējas lomā jau ar 1:9 un vien spēles beigās starpību padarīja nedaudz pieklājīgāku (4:10).

Pirmā pusfināla uzvarētāju labā ar hat-trick izcēlās Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs Gabriels Landeskūgs, kuram arī rezultatīva piespēle, un pie četriem punktiem tika arī Nešvilas "Predators" aizsargs Romāns Jozi (1+3). Pa trim punktiem Landeskūga kluba biedram Miko Rantanenam (2+1) un Vinigepas "Jets" uzbrucējam Bleikam Vīleram (0+3), bet sāncenšu rindās divus vārtus guva mājinieku aizsargs Ēriks Kārlsons (2+0). Četru gadu laikā, kopš Zvaigžņu spēle norit šādā formātā, 2016. un 2018. gada uzvarētāja Klusā okeāna divīzija netika finālā.

Pusfinālā izstājās arī otra iepriekšējā gada fināliste Atlantijas divīzija, kas atspēlējās no 0:2 un 2:3, pārņēma vadību (4:3), tomēr ar 4:7 atzina Metropolitēna divīzijas pārākumu. Uzvarētājiem divi vārti un rezultatīva piespēle Krosbijam, divus vārtus guva Kolumbusas "Blue Jackets" aizsargs Sets Džounss, bet pretiniekiem divus punktus nopelnīja Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs Džons Tavaress (1+1) un Bostonas "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks (0+2).

Finālā iztika bez intrigas. Metropolitēna divīzija pirmajā puslaikā guva piecus vārtus un nerealizēja soda metienu un visā spēlē Centrālo divīziju pārspēja ar 10:5, otro reizi triumfējot Zvaigžņu spēlē. Ar pieciem punktiem izcēlās Krosbijs (2+3) un Ņujorkas "Islanders" uzbrucējs Metjū Barzels (2+3), pa trim punktiem "Blue Jackets" uzbrucējam Kemam Etkinsonam (2+1) un "Penguins" aizsargam Krisam Letangam (1+2), savukārt Centrālajā divīzijā trīs punktus nopelnīja Rantanens (2+1), Landeskūgs (1+2) un Sentluisas "Blues" uzbrucējs Raiens O'Railijs (1+2).

Zvaigžņu spēles sastāvi

AtlantijasKlubsMetropolitēnaKlubsCentrālāKlubsKlusāKlubs
O.MetjūzsMapleLeafsS.AhoHurricanesN.MakinnonsAvalancheK.MakdeividsOilers
Dž.AikelsSabresK.EtkinsonsBlueJacketsP.KeinsBlackhawksDž.GudroFlames
Ņ.KučerovsLightningM.BarzelsIslandersR.O'RailijsBluesK.KellersCoyotes
D.PastrņāksBruinsS.KrosbijsPenguinsM.RantanensAvalancheDž.PavelskisSharks
S.StemkossLightningK.ŽirūFlyersM.ŠaiflīJetsE.PetešonsCanucks
Dž.TavaressMapleLeafsK.PalmjēriDevilsB.VīlersJetsL.DraizaitlsOilers
Dž.SkinnersSabresDž.KārlsonsCapitalsG.LandeskūgsAvalancheB.BērnssSharks
T.ŠaboSenatorsS.DžounssBlueJacketsM.HeiskanensStarsD.DautijsKings
K.JendlsPanthersK.LetangsPenguinsR.JoziPredatorsĒ.KārlsonsSharks
Dž.HovardsRedWingsB.HoltbijsCapitalsD.DubnīksWildM.A.FlerīGoldenKnights
A.VasiļevskisLightningH.LundkvistsRangersP.RinnePredatorsDž.GibsonsDucks

  +3 [+] [-]

, 2019-01-27 10:15, pirms 5 gadiem
Skatījos visas 3 šīs te spēles un skaidrs ka te vismaz spēlē hokeju, atšķirībā no KHL kur tupi slidinās pa laukumu kad izdomā iemet golu..

Patīkami ka Sids dabūn MVP un Metro uzvar, tas bija patīkamākais kas varēja būt šai rītā, jo esmu Penguins atbalstītājs, tādējādi manas simpātijas arī piederēja Metro divīzijas komandai!!

  -3 [+] [-]

, 2019-01-27 10:18, pirms 5 gadiem
garlaicīgi..

  +1 [+] [-]

, 2019-01-27 12:55, pirms 5 gadiem
Šuveizdon, kāpēc šoreiz nav Kāšons?

  -1 [+] [-]

, 2019-01-27 13:20, pirms 5 gadiem
Saņok molodčiks! Tikmēr Meksikā nobauda karstas smiltis!