Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanters: "Neviens pretinieks nedarīs pāri manam komandas biedram"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanters: "Neviens pretinieks nedarīs pāri manam komandas biedram"
Eness Kanters pretinieku ielenkumā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Ņujorkas "Knicks" aizvadītajā naktī izbraukumā ar 107:85 sakāva Fīniksas "Suns". Par mača centrālo personu kļuva centrs Eness Kanters, kurš panāca pretinieku līdera Devina Bukera izraidīšanu un pēcāk ar pieklājības frāzēm apkārt nemētājās.

Četras minūtes līdz trešās ceturtdaļas beigām laukuma saimnieku līderis Devins Bukers devās caurgājienā, taču viņa metienu bloķēja Eness Kanters, kurš pretiniekam veltīja ļaunu skatienu un skarbākus vārdus. Bukers nenoturējās un pagrūda Kanteru, kurš ietriecās Gregā Monro, sākoties lielākām nekārtībām. Kad iekarsušie prāti tika nomierināti, gan Kanters, gan Bukers saņēma tehniskās piezīmes. Fīniksas "Suns" spēlētājam tā bija otrā mačā, tāpēc viņš tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm.

"Mums bija nepieciešama enerģija. Zinu, ka saņemšu naudas sodu, taču uzvara ir pati galvenā," skaidroja Kanters. "Mums bija nepieciešamas netīrās epizodes. Tās palīdzēja komandai uzkurināties – viss rezervistu soliņš bija kājās. Kopš tā brīža spēle aizgāja." Kanters ne tikai parūpējās par pretinieka izraidīšanu, bet arī iemeta 20 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas.

"Pirms spēles runājām, ka būsim gudri, nepadosimies nevienā situācijā, ka visās mūsu darbībās strāvos enerģija, un tieši tā arī bija," teica Kanters. Bukers pirms tam asi nospēlēja pret Timu Hārdeveju, nopelnot pirmo tehnisko piezīmi, un turpinājums bija ķēdes reakcija. "Neviens pretinieks nedarīs pāri manam komandas biedram. Ja tas notiks, viņiem būs nepatikšanas."

Tāpat Ņujorkā tiek runāts par plašo izvēli saspēles vadītāja pozīcijā, jo Trejs Bērks 16 no saviem 18 punktiem iemeta ceturtajā ceturtdaļā, palīdzot "Knicks" nodrošināt uzvaru. Pats Bērks gan sacīja, ka ir vīlies par sniegumu spēles pirmajā pusē. "Esmu apmierināts ar uzvaru, taču jābūt gatavam doties laukumā. Jāpalīdz no pirmās sekundes. Ja neesi pietiekami koncentrējies, tad sanāk situācijas, kādas bija man. Taču komandas biedri man palīdzēja. Treneri man palīdzēja."

"Protams, ka Bukera aizsūtīšana prom palīdzēja – viņš ir "Suns" labākais spēlētājs. Spējām izmantot situāciju, strādājot aizsardzībā, bet uzbrukumā labi kustinājām bumbu," teica Bērks. Kristaps Porziņģis uzvarā laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā izcēlās ar 19 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un trim bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/01/27/need-...

Enesa Kantera veltījums Devinam Bukeram pēc spēles

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-27 13:53, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Žēl, ka tu neesi.
tu netik, benzingalva

  +2 [+] [-]

, 2018-01-27 13:58, pirms 6 gadiem
Kanters ir emociju un uzvaru līderis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-01-27 14:58, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Kāds tur mužiks? Visi bimbambolisri ir bailīgi kā truši. Hokejisti iedos galvā pretiniekam, bet bimbambolisti labākajā gadījumā pagrūstīsies kā vistas. Tādus nevar saukt par mužikiem.
Ko tad tavs hokejists kauslis Jablonskis izvairījās no Kambalas, kad Kambis jau bija ar mieru braukt boksēt, tad izslavētie hokejisti pa krūmiem! hehe! Te nu bija.

     [+] [-]

, 2018-01-27 15:08, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Žēl, ka tu neesi.
Visi tādi uzvilkušies pirms Brieža cīņas

  +1 [+] [-]

, 2018-01-27 17:14, pirms 6 gadiem
hilss rakstīja: Kāds tur mužiks? Visi bimbambolisri ir bailīgi kā truši. Hokejisti iedos galvā pretiniekam, bet bimbambolisti labākajā gadījumā pagrūstīsies kā vistas. Tādus nevar saukt par mužikiem.
cirvi, ja tu saprastu, ka basketbolaa par kautinjiem dod lielas diskvalfikaacijas uz vairaakaam speeleem, kas noved pie algu nesanemshanas diskvalifikaacijas laikaa. Hokejaa iedod noraidiijumu un viss, ne*irs gudri, ja nepaarzini neko..