Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" līderis Konlijs šosezon laukumā neatgriezīsies

Rolands Eliņš

"Grizzlies" līderis Konlijs šosezon laukumā neatgriezīsies
Maiks Konlijs
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Memfisas „Grizzlies” ģenerālmenedžeris Kriss Volless sezonas abonamentiem adresētā vēstulē paziņojis, ka saspēles vadītājam Maikam Konlijam būs nepieciešama papēža operācijas, kuras dēļ viņš šosezon vairs komandas sastāvā neatgriezīsies.

30 gadus vecais Maiks Konlijs šosezon piedalījies tikai 12 NBA spēlēs un laukumā nav devies kopš sezonas sākumā gūtās traumas. Iepriekš tika saglabātas cerības par viņa atgriešanos, bet šodienas kluba ĢM apstiprinājis, ka tomēr nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, lai tiktu galā ar nelielu pēdas kaula izvirzīšanos. „Grizzlies” ģenerālmenedžeris izteicis pārliecību, ka Konlijs būs pilnībā gatavs sastāvā pirms nākamās sezonas treniņnometnes.

Konlijs šosezon vidēji spēlē guva 17.1 punktu un izdarīja 4.1 rezultatīvu piespēli, taču pēc ļoti sekmīgas iepriekšējās sezonas no viņa tika gaidīts krietni vairāk. Pirms gada Konlijs izcēlās ar vidēji 20.5 punktiem un 6.3 piespēlēm, kopā ar Marku Gazolu ievedot „Grizzlies” izslēgšanas spēlēs.

Šosezon Memfisai bez Konlija klājies ļoti pieticīgi – komanda ar bilanci 17-34 ieņem 12. vietu Rietumu konferencē, tālu atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas, turklāt sezonas gaitā tika atlaists galvenais treneris Deivs Fizdeils. Savā vēstulē sezonas biļešu īpašniekiem kluba ģenerālmenedžeris norādīja, ka komanda turpinās cīnīties par uzvaru katrā spēlē, bet arī pievērsīs lielu uzmanību jauno spēlētāju izaugsmei.

Konlijam ir līgums ar Memfisu uz vēl trim nākamajām sezonām par kopējo summu 97 miljoniem ASV dolāru. Brīdī, kad viņš parakstīja savu līgumu, tas bija vērtīgākais visas līgas vēsturē, bet šosezon Konlijam ir septītā lielākā alga Nacionālajā basketbola asociācijā. Vairāk par viņa 28.5 miljoniem saņem tikai Stefens Karijs, Lebrons Džeimss, Pols Milseps, Gordons Heivords, Kails Laurijs un Bleiks Grifins.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MyMikeCheck/sta...

     [+] [-]

, 2018-01-27 22:33, pirms 6 gadiem
Vēl jo projām neesmu sapratis, kapēc viņi viņam tik daudz naudas deva...
Vienmēr traumēts.

     [+] [-]

, 2018-01-27 22:44, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Vēl jo projām neesmu sapratis, kapēc viņi viņam tik daudz naudas deva...
Vienmēr traumēts.
Vēl pirms pāris gadiem 20mil sezonā saņēma tikai daži MVP līmeņa veči, tagad spēlētāji ar tādiem kontraktiem ir teju katrā komandā, tā ir vispārēja līgas tendence

  -1 [+] [-]

, 2018-01-28 01:16, pirms 6 gadiem
tas kas nichu ielika ! Tieshaam vecais kraķis Savickis nemeloja ka bija sapiķojis ! :O Es pat nezinu kam vairs ticēt - nepar velti kremļa čekists Putins ar savu internet toļū brigadi ja varēja ASV velēšanas ietkemēt, tad kas tur nopirkt kādu tiesnesi uz šo cīņu ??? :O

     [+] [-]

, 2018-01-28 09:38, pirms 6 gadiem
kuklitis rakstīja: tas kas nichu ielika ! Tieshaam vecais kraķis Savickis nemeloja ka bija sapiķojis ! :O Es pat nezinu kam vairs ticēt - nepar velti kremļa čekists Putins ar savu internet toļū brigadi ja varēja ASV velēšanas ietkemēt, tad kas tur nopirkt kādu tiesnesi uz šo cīņu ??? :O
Tev jatic NATO izcilības centra vadītājam Jānim Sārtam ! Krievi ir visur uzmanies viņi ir arī sportā !

  +2 [+] [-]

, 2018-01-28 11:01, pirms 6 gadiem
šis džeks un viņa līgums ieies vēsturē kā viens no neveiksmīgākajiem noslēgtajiem līgumiem attiecībā pret ieguldīto devumu komandai!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-28 15:19, pirms 6 gadiem
Es jau uzreiz pēc līguma parakstīšanas,kas tajā brīdī Konliju padarīja par dārgāko spēlētāju jau teicu,ka priekš manis viņš ir labs spēlētājs,bet nekas vairāk. Bet NBA ir pilns ar tādiem Konlijiem. Un ir daudzi basketbolisti,kas ir par viņu vērtīgāki.