Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģi neiekļauj Zvaigžņu spēlē, aiz borta paliek arī Karmelo un Veids

Rolands Eliņš

Porziņģi neiekļauj Zvaigžņu spēlē, aiz borta paliek arī Karmelo un Veids
Karmelo Entonijs un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

NBA paziņotajos Zvaigžņu spēles rezervistu sastāvos, kurus noteica 30 NBA klubu treneru balsojums, netika iekļauts neviens Ņujorkas "Knicks" pārstāvis - ne latviešu talants Kristaps Porziņģis, ne deviņkārtējais šīs spēles dalībnieks Karmelo Entonijs. Tāpat pirmo reizi pēdējo 13 gadu laikā Zvaigžņu spēles sastāvā nav Dveina Veida.

Šosezon vidēji spēlē 18.8 punktus guvušais Kristaps Porziņģis ir devītajā vietā Austrumu konferences rezultatīvāko uzbrucēju sarakstā, par gandrīz pieciem punktiem pārspējot savā debijas sezonas iespēto. Sezonas pirmajā ceturtdaļā Porziņģa un "Knicks" panākumi ļāva viņu pieskaitīt Zvaigžņu spēles pretendentiem, taču uzsākto tempu neizdevās noturēt ne viņam (trauma un ne pārāk sekmīga atgriešanās), ne komandai (11. vieta konferencē).

Zvaigžņu spēles pamatsastāva balsojumā Porziņģis palika sestais, taču šai vietai nebija nekāda sakara ar NBA treneru balsojumu. Tajā vietu Austrumu izlasē ieguva minimālais pieļaujamais uzbrucēju skaits, proti, trīs - Kevins Lavs, Pols Džordžs un nedaudz pārsteidzoši Pols Milseps, lai gan pēdējās nedēļās arvien drošāk tika paredzēta debitanta Džoela Embīda vieta Zvaigžņu spēlē.

Kopā ar Porziņģi aiz svītras palika arī "Knicks" zvaigzne Karmelo Entonijs, kurš nepiedalīsies Zvaigžņu spēlē pirmoreiz kopš 2009. gada. Tāpat jau iepriekš bija praktiski skaidrs, ka Zvaigžņu spēles līmenī sezonu neaizvada Dveins Veids, taču viņa neiebalsošana tik un tā pieliek punktu ilgai ērai - Veids bija iekļauts visos Zvaigžņu spēles sastāvos kopš 2005. gada.

Austrumu konferences sastāvā pirmoreiz karjerā iekļauts Kemba Vokers no "Hornets" komandas, kamēr "Cavaliers" ar Kevina Lava izraudzīšanos sagaidījusi savu trešo pārstāvi Zvaigžņu spēlē. Acīmredzams, kā Zvaigžņu spēles balsojumā novērtēts komandas sniegums, jo visi izraudzītie Austrumu rezervisti pārstāv "play-off" zonā esošas komandas.

Savukārt Rietumu sastāvā iebalsoti divi debitanti - Gordons Heivords no spēcīgi sezonu aizvadošās Jūtas "Jazz" un Deandrē Džordans no piektajā vietā līgā esošās "Clippers". Džordanam par labu noteikti nospēlēja fakts, ka viņa komandas līderis Kriss Pols traumas dēļ uz dažiem mēnešiem izsists no ierindas, bet Bleiks Grifins šosezon spēlējis salīdzinoši maz.

Kā vienīgais no ārpus "play-off" zonas esošas komandas Rietumos izraudzīts Sakramento centrs Demarkuss Kazinss, kamēr Memfisas 27-20 bilance novērtēta ar Marka Gazola iebalsošanu. Rasela Vestbruka vieta iebalsoto rezervistu vidū, protams, bija pašsaprotama.

Taču līdz ar Kleja Tompsona un Dreimonga Grīna iebalsošanu Zvaigžņu spēlē būs veseli četri turnīra līderes "Warriors" pārstāvji, kuri aizņem trešo daļu no Rietumu izlases. Par šo faktu pārāk priecīgi varētu nebūt Sanantonio "Spurs" līdzjutēji - Dāvja Bertāna pārstāvētā komanda pagaidām guvusi tikai par trim uzvarām mazāk nekā "Warriors" un ir pārliecinoši otra labākā komanda līgā, taču Zvaigžņu spēlē to pārstāvēs tikai Kavai Lenards. Ticamākais kandidāts no "Spurs" bija Lamarkuss Oldridžs, kurš Zvaigžņu spēlē bija iebalsots piecas reizes pēc kārtas.

Zvaigžņu spēles sastāvos pārstāvētas visas komandas, kuras šobrīd atrodas savas konferences labāko astotniekā ar vienīgo izņēmumu Denveras "Nuggets" izskatā. Rietumos astotā vieta no pirmā septītnieka gan atpaliek ļoti tālu, taču devītās vietas īpašnieces "Trail Blazers" līderis Deimiens Lilards ir līgas rezultatīvākais spēlētājs, kurš nav Zvaigžņu spēles sastāvā (26.2 punkti vidēji spēlē). Kurš ir otrs rezultatīvākais? Viņa komandas biedrs Sīdžejs Makolums ar 23.5 punktiem, kamēr Karmelo ir trešais rezultatīvākais (22.7 punkti) uz Zvaigžņu spēli netikušais.

Zvaigžņu spēle norisināsies 19. februārī Ņūorleānā. Jāpiemin, ka sastāvos iespējamas izmaiņas traumu dēļ. Šādā gadījumā traumētā spēlētāja aizvietotāju noteiks NBA komisārs Adams Silvers.

Jāatgādina arī, ka Porziņģis Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē piedalīsies tik un tā, jo viņš otro gadu pēc kārtas izraudzīts dalībai Pasaules izlasē Uzlecošo talantu spēlē.

Zvaigžņu spēles sastāvi

Austrumu konferenceRietumu konference
Kairijs Ērvings (Cavaliers)Stefens Karijs (Warriors)
Demārs Derouzans (Raptors)Džeimss Hārdens (Rockets)
Lebrons Džeimss (Cavaliers)Kevins Durents (Warriors)
Jannis Adetokunbo (Bucks)Kavai Lenards (Spurs)
Džimijs Batlers (Bulls)Entonijs Deiviss (Pelicans)
Džons Vols (Wizards)Rasels Vestbruks (Thunder)
Kevins Lavs (Cavaliers)Demarkuss Kazinss (Kings)
Aizeja Tomass (Celtics)Gordons Heivords (Jazz)
Pols Džordžs (Pacers)Marks Gazols (Grizzlies)
Kails Laurijs (Raptors)Klejs Tompsons (Warriors)
Kemba Vokers (Hornets)Dreimonds Grīns (Warriors)
Pols Milseps (Hawks)Deandrē Džordans (Clippers)

Pasvītroti Zvaigžņu spēles debitanti

1 2 3 95 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2017-01-27 02:23, pirms 7 gadiem
Loģiski

 +27 [+] [-]

, 2017-01-27 02:32, pirms 7 gadiem
Nekas pārsteidzošs tas nav, KP laiks vēl pienāks.

  +6 [+] [-]

, 2017-01-27 02:35, pirms 7 gadiem
Tompsona un milsepa vietā varēja ko citu nemt.
Warriors 4all star čali,nu ja nebus gredzenu....

 +14 [+] [-]

, 2017-01-27 02:45, pirms 7 gadiem
Ja nebūtu ķibeles ar veselību un piespiedu atpūtu, kā arī visas Knicks mazspējīgais sniegums pēdējā laikā, droši vien būtu savādāk. Bet nu nav ko stresot, viņam viss priekšā, Kristapa laiks nekur nepazudīs.

  -3 [+] [-]

, 2017-01-27 02:49, pirms 7 gadiem
Vēl jāaug līdz zvaigznei. Nevar komanda uz viņu paļauties, ka izvilks spēli. Ar 2,21 dažas atlēkušās tikai. Tuvāk par 3p līniju pretinieku grozam īpaši neiet

     [+] [-]

, 2017-01-27 03:24, pirms 7 gadiem
Ateja ne ALL stars ja godīgi.. Clw mīkstie pret Goldensteinas mīkstajiem un pa vidu pabālējušas zvaigznes.. jaunie vienigais vēl bet tik un tā ar tiem nepietiek..

     [+] [-]

, 2017-01-27 03:50, pirms 7 gadiem
Pareizi vien ir... tur vēl jaaug līdz zvaigznei un zvaigžņu spēle... Karmelo laiks jau pagājis

     [+] [-]

, 2017-01-27 03:55, pirms 7 gadiem
Nu jau varioram 4 ibio...Tomsons, grīns un lavs jau nu lieki....sastāvs kaukāds netāds man liekas. Nez varbūt kļūdos...

  +4 [+] [-]

, 2017-01-27 05:59, pirms 7 gadiem
Ne Tomsonam , ne Grīnam tur jābūt nebija. Iedeva blatu

 +17 [+] [-]

, 2017-01-27 06:07, pirms 7 gadiem
Viss loģiski. KAT arī neiekļāva. Par agru. Un tas, ka Melo nav arī ir loģiski. Neviens no Knicks nav pelnījis

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 06:09, pirms 7 gadiem
Ā jā ASV sporta mediji spēcīgi baumo, ka drīz Melo būs Clippers Un ne pret Grifinu, CP3 vai Džordanu.

 +13 [+] [-]

, 2017-01-27 06:49, pirms 7 gadiem
Nu būsim objektīvi KP ir tuvu zvaigžņu spēlei, bet īsti vēl nav sasniedzis to līmeni. Labāk, lai ir mērķis, kur tiekties, un mazāk iemeslu, lai sakāptu galvā. Ja traumas ies secen Kristapa laiks noteikti pienāks.

  +8 [+] [-]

, 2017-01-27 07:20, pirms 7 gadiem
Ja arī Towns nav, tad loģiski, ka nav arī Porziņģis.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-27 07:29, pirms 7 gadiem
Sviestaina tā jaunā sistēma. All stars ir jābūt skatītāju balsojumam un, lai arī iekļautie ir labāki par Veidu vai Entoniju (šai brīdī), tad bez abiem all-stars būs zaudētājs. pēc šīs loģikas pagājušajā gadā nevajadzēja Kobi laist..

  +4 [+] [-]

, 2017-01-27 07:33, pirms 7 gadiem
Labais, austrumi bez centriem laidīs. Hasanu jau mierīgi varēja ielikt sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-01-27 07:44, pirms 7 gadiem
sapnis rakstīja: Sviestaina tā jaunā sistēma. All stars ir jābūt skatītāju balsojumam un, lai arī iekļautie ir labāki par Veidu vai Entoniju (šai brīdī), tad bez abiem all-stars būs zaudētājs. pēc šīs loģikas pagājušajā gadā nevajadzēja Kobi laist..
Kobi iebalsoja skatītāji. Bet šogad ne skatītāji, ne, kā redzi, treneri neuzskatīja, ka Entonijam vai Veidam tur jābūt. Ja fani gribētu, lai viņi abi ir, tad būtu iebalsojuši sākumsastāvā. Bet treneri loģiski izvēlēsies labāk spēlējošos spēlētājus.

Uzskatu, ka ne Lavam, ne Milsepam īsti tur nebija jābūt. Ok, Lavs vēl tā, bet kāpēc Milsepam es nesaprotu... Un arī vajadzēja procentuāli vairāk garos... Kā tad tgd sanāk - ir 6 mazie spēlētāji, tad taisīs trīs maiņas? Kkā pa daudz šķiet. Tā kā Lauriju varēja mainīt pret kādu garo.

Bet kopumā nav ko tur diži satraukties - KP agri vai vēlu tur būs, ja turpinās uzņemto augšupeju.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-27 07:46, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: dzordans der tikai komplekta ar CP3, kas nenotiks! Cp vini neatdotu un Dzordans nav vajadzigs!
Nē nē, tur ir runa par maiņu pret Riversu + varbūt Rediku, Crawford, kādiem drāfta pikiem nākotnē. Fakts ir tāds, ka viss notiek. Fils ir izlēmis no Melo atbrīvoties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-27 08:08, pirms 7 gadiem
Walker Milsap Green un Thompson vietā es liktu citus vīrus. Pārējie iztur vismaz kaut kādu kritiku. Kemba vairs nerăda to ko pagaišgad. Milsap vospār nesaprotu ko tur dara. Green - kapēc??? Jo ir rupeklis??? Thompson - tas irbtas pats kā iebalsot Kyle korver un skatīties kā čalis puļī troikas. Tikai šoreiz bez nopietnas aizsardzības.

Rondo labi uzbraucis čikāgas vadībai un Wade un Buttler. 😆😆😆

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 08:10, pirms 7 gadiem
Tur jau tā lieta, ka Veidu fani iebalsoja.. Un pēc šīs trakās līguma nenoslēgšnas ar MIA, veiksmīgo atgirešanos mājās-man viņu tur gribētos redzēt. Melo, protams, ir komplecētāks gadījums.

It kā ar uzreiz liktos,ka Lavam nav jābūt, bet nu vēlreiz padomājot- pārliecinošas līderes, viens no tirm lielajiem vaļiem, kam šogad ir ļoti laba statistika.

Ivijis rakstīja: Kobi iebalsoja skatītāji. Bet šogad ne skatītāji, ne, kā redzi, treneri neuzskatīja, ka Entonijam vai Veidam tur jābūt. Ja fani gribētu, lai viņi abi ir, tad būtu iebalsojuši sākumsastāvā. Bet treneri loģiski izvēlēsies labāk spēlējošos spēlētājus.

Uzskatu, ka ne Lavam, ne Milsepam īsti tur nebija jābūt. Ok, Lavs vēl tā, bet kāpēc Milsepam es nesaprotu... Un arī vajadzēja procentuāli vairāk garos... Kā tad tgd sanāk - ir 6 mazie spēlētāji, tad taisīs trīs maiņas? Kkā pa daudz šķiet. Tā kā Lauriju varēja mainīt pret kādu garo.

Bet kopumā nav ko tur diži satraukties - KP agri vai vēlu tur būs, ja turpinās uzņemto augšupeju.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 08:10, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: patiesībā Knicks sevi ir mazliet norakuši draftā ņemot Porziņģi. Tagad turpina ar pieri skriet sienā. Šķiet viņi vadās pēc kaut kā cita, ne sportiskajām ambīcijām.
Nē, tas nozīmē, ka viņi būvēs komandu ap Kristapu. Melo klātbūtne tam traucēja. Puikam būs liela atbildība.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-27 08:11, pirms 7 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-27 08:16, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: ne velti bija negācijas pirms drafta, arī pēc drafta no vadošajiem Knicks spēlētājiem. viņi labi saprata, ka šādi viņi attālinās no nopietnām uzvarām. Ja ņem garo, tad tādu kurš ir gatavs vilkt abos galos. Nevis pusgatavu čali, kurš spēlē ilgas minūtes. Un kurš patīk vadībai, jo labi runā ar presi , un ir baltais zēns.
ņujorku neviens parasti pamest negrib.
Porziņģis būtu iederējies citās komandās labāk.
Jā, man labāk patiktu, ja viņš būtu Spurs sistēmā. Pieņemu ne man vienam. Bet tas vairs nav aktuāli.

     [+] [-]

, 2017-01-27 08:28, pirms 7 gadiem
Kas to zin, iespējams jau tuvāko dienu laikā Melo būs Clippers rīcībā

  +2 [+] [-]

, 2017-01-27 08:35, pirms 7 gadiem
Diez gan nesakarīgs raksts. Tīri no raksta grūti saprast, kurš ir sastāva un kurš nav.

Lilardam tiešām aprāviens paliels......

Gazols.... nu i naf viņu tur.

Un kas te rakstīja, ka Kembu nevajag. Vajag. Labs viņš ir tieši šosezon.

     [+] [-]

, 2017-01-27 08:41, pirms 7 gadiem
loģiski, patlaban sniegumā kritums. arī starp otrgadniekiem Jokičs stabili garām, nedaudz arī Būkers un Tērners .. jāsaņemās!

     [+] [-]

, 2017-01-27 08:47, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: http://www.espn.com/nba/story/_/id/18561036/report%C2%A0knicks-clippers-discussing-trade-for%C2%A0carmelo-anthony
Tur jau nekas nav uzrakstīts. Kāda nez ir doma? Jo benķis smagi cietīs.

     [+] [-]

, 2017-01-27 09:10, pirms 7 gadiem
Varbūt tas pat ir labāk priekš Kristapa - lai atpūšas un sadziedē traumu 100% viņam viss vēl tikai priekšā - galvenais, lai tagad ir veselība.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 09:14, pirms 7 gadiem
tā tam bija būt
NYK pašreiz nekādi
KP vieta vēl jānopelnī, ar labu vietu pārdoto krekliņu Top, vietu All-star nepiešķir

no Eiropas tik Gazols ?
starp 24 ir vēl kāds baltais ?

     [+] [-]

, 2017-01-27 09:16, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tur jau nekas nav uzrakstīts. Kāda nez ir doma? Jo benķis smagi cietīs.
Tikai tas, ka ir sarunas. Tātad Karmelo ir izlikts "pārdošanā" un LAC varētu būt ņēmāji. Tas jau ir gana daudz. Vai paņems un ko dos, tas jau cits stāsts. Cietīs ne tikai beņķis, bet arī aizsardzība.

     [+] [-]

, 2017-01-27 09:23, pirms 7 gadiem
Nu vo...
Šis gads grauj mani...
Veids pat nav vairs All-star spēlē...
Lūk, ko nozīmē spēlēt kopā ar tādu āzi kā Rondo...
To vien dara, kā čīkst un spītējas par visu, baksta uz citiem ar pirkstiem un grauj jebkādu vēlmi citos kko darīt...

     [+] [-]

, 2017-01-27 09:25, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Tikai tas, ka ir sarunas. Tātad Karmelo ir izlikts "pārdošanā" un LAC varētu būt ņēmāji. Tas jau ir gana daudz. Vai paņems un ko dos, tas jau cits stāsts. Cietīs ne tikai beņķis, bet arī aizsardzība.
CP3 viņu izaudzinās Tam tak patīkot bļaustītes. Kas teica, ka verbālākais džeks laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 09:28, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu vo...
Šis gads grauj mani...
Veids pat nav vairs All-star spēlē...
Lūk, ko nozīmē spēlēt kopā ar tādu āzi kā Rondo...
To vien dara, kā čīkst un spītējas par visu, baksta uz citiem ar pirkstiem un grauj jebkādu vēlmi citos kko darīt...
8. vietas blicei jau pietiek ar vienu all staru.

Un, protams, Rondo vainīgs Nu kur ko tādu var izrakt?
1 2 3 95 komentāri